"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 132
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте бебеправещи и бъдещи мами.. Усмелих си най-после и аз да пиша тук.. След 1 година и половина опити и многото отрицателни тестове съм на ръба на отчаянието Sad Сега ми закъснява със 3 дена, днес си направих тест иии пак отрицателен.Симптомите ги имам УЖ подуване на корема, болезнени гърди, виене на свят, умора..

# 61
Една година и половина е много време. Мисля, че е добре да се обърнете и към репродуктивен лекар. Както и да си направите изследвания. Успех и не губи вяра!

# 62
  • София
година и половина целенасочени опити, а не от време на време си е доста.
Помислете да се обърнете към репродуктивна клиника за някои основни изследвания:
За жената:
- полови хормони
- стресови хормони
- Щитовидни хормони
- Цветна снимка
- изследвания за: хламидия, уреаплазма, микоплазма
- проследяване на овулацията, измерване на маточната лигавица
- евентоално изследване за вордена тромбофилия, нк клетки

За мъжа:
- микробиология
- разширена спермограма
- (и ако при жената излезе някое от горните - хламидия, уреаплазма, микоплазма)

В повечето случаи причината се открива от този набор от изследвания, вкарва се в норма или се коригира и бременността не закъснява.
Късмет!

# 63
Правила съм си всички необходими изледвания.. и всичко е наред явно вско е на психическа основа при мен

# 64
  • Blondeville
Ти си правила, а мъжът ти правил ли е? Кои имаш предвид под всички необходими? Изредените от Brayda са доста добра отправна точка.

# 65
  • София
Ако си си правила всички изследвания от изброените от мен, тръбите са ок, спермограмата е ок и тнт и пак не става вече година и половина, то е ред да започнете примерно инсеминации поне.

Не бих отдавала на психическа основа опити от 1г и половина.

# 66
Здравейте бебеправещи и бъдещи мами.. Усмелих си най-после и аз да пиша тук.. След 1 година и половина опити и многото отрицателни тестове съм на ръба на отчаянието Sad Сега ми закъснява със 3 дена, днес си направих тест иии пак отрицателен.Симптомите ги имам УЖ подуване на корема, болезнени гърди, виене на свят, умора..

Щом си правила изследвания, трябва и партньорът ти да направи. Не е лошо да посетиш репродуктивен специалист. Година и половина си е доста време.
Аз 4 години чаках да гушна бебчето си. 3 години ходих по лекари и правих изследвания. Никога за това време не съм си втълпявала симптоми и ми е много страно, когато почнете да пишете за такива. След няколко месеца отрицателни тестове, се примирих, че няма да стане бързо и се заех сериозно със проблема. Просто в началото наистина ми беше много гадно, когато видех отрицателния тест. Но нещата се оправят, само трябва воля и по-малко вманиачаване.
Успех ти желая! Simple Smile

# 67
Missito, както постоянно повтаряме тук, при закъснение и отрицателен тест, бременност е много малко вероятна. Повечето тук се хващате за симптомите, а не вярвате на тестовете. А това със симптомите толкова рано, най-често е самовнушение. Колкото повече мислиш и четеш за симптоми, толкова повече ще откриваш. Върни се в темата и прочети как всяка втора е със симптоми и после й идва менструацията.

Подкрепям казаното от другите, ако наистина сте правили всички необходими изследвания, може да предприемете стъпки към инсеминация. Аз лично, след година и половина опити, не бих чакала още дълго. Успех!

# 68
  • София
Привижда ми се нали? Имам 4 дни до МЦ.

http://prikachi.com/images.php?f=images/333/9342333f.jpg&sendlinks=1

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 14:22 от maria86

# 69
  • София
Това, което ви се привижда май не е мястото, където трябва да е чертата. Изчакайте си датата и направете нов тест.

# 70

Какво е вашето мнение за този тест?

# 71
  • София
Аз виждам втора чертичка.

# 72
Черта има, ама защо е сива  newsm78.  Във времето за отчитане ли се е появила, или по- късно?
       Аман и с тези изпарителни. Да се чуди човек какво да мисли  Thinking

# 73
Сниман е почти веднага. Със сигурност е розовееща, но тестът е със стъкълце и все има някакви отблясъци. Трудно е да го снимам.

# 74
Ами честито тогава, щом е розова би трябвало да означава бременност  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт