"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 67 997
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Единствените признаци, които съм имала е това, че гърдите ми станаха доста големи, твърди и болезнени, започнах да задържам вода и да ме дразни миризмата на цигари. Но това беше във втория месец вече. Първия ми признак бяха гърдите. Нито ми се е гадело, нито съм повръщала - нищо
То нтори месец започва от началото на 5седмица, т.е. От първия ден на закъснението.

# 466
Единствените признаци, които съм имала е това, че гърдите ми станаха доста големи, твърди и болезнени, започнах да задържам вода и да ме дразни миризмата на цигари. Но това беше във втория месец вече. Първия ми признак бяха гърдите. Нито ми се е гадело, нито съм повръщала - нищо
То нтори месец започва от началото на 5седмица, т.е. От първия ден на закъснението.

При мен беше около 7 - 8 седмица някъде /не помня точно/. Но аз така или иначе имах проблеми с цикъла и двете ми бременности бяха установени в 6-та седмица. А малко преди установяването започваше подуването и болките в гърдите

# 467
  • София
Здравейте момичета според вас колко дни след закаснението може да видя истински положителен резултат
2-3 ден след закъснението си ме боляха само гърдите и ми се виеше свят. Относно гаденето нямаше такова освен от алкохол.

# 468
Привет! За първи път пиша във форум и въпросът ми е доста глупав, но все пак ще го задам ☺.
 Така.. с приятеля ми правихме секс на 04. 07.(не се пазихме) М трябваше да дойде на 17.07., но дойде на 19ти. Правих тест на 18ти и беше отрицателен. Вече е 6ти ден от М, но започнаха да ме болят гърдите чак сега (досега не не ми се е случвало). Всичко около М беше нормално(болки в кръста, корема и т.н.), но беше по слаба от обикновено. Възможно ли е все пак да съм бременна или вече започвам да си внушавам?
  Благодаря предварително и се извинявам за късния час. ☺

# 469
Не, не си бременна, щом си имала цикъл. Peace

# 470
Не се знай може да е цветна бременност направи си тест..

# 471
  • София
Хайде стига вече с тая цветна бременност! Тука всяка втора като я заболят гърдите по "никое" време вече е бременна.
Тест отрицателен , менструация настъпила. Няма бременност.

# 472
Ми въжможно е там не се знай нека е това което изка

# 473
Момичета, помагайте!
2 ри ден закъснение, теста уж беше невалиден в началото, след 1 час го погледнах и видях това.
Какво според Вас е това?

# 474
  • София
Момичета, помагайте!
2 ри ден закъснение, теста уж беше невалиден в началото, след 1 час го погледнах и видях това.
Какво според Вас е това?

До 10-тата минута се гледа... след час вече е невалиден. Ако се съмняваш, че си бременна направи още един тест. Само нз защо всички си правите тестове с ШурЧек, като той показва ако имаш вече голямо закъснение на цикъла. Вземете си някакъв по чувствителен тест.

# 475
  • Blondeville
Изглежда си все така невалиден/отрицателен, и напоен с повече от нужното урина. Виждаш ли как там където трябва да втората черта е бяло, а наоколо размазано? Това за мен клони към отрицателен тест. Защо ги гледате изобщо след указаното време? Повтори теста, но не прекалявай с количеството урина.

Стига с тази цветна бременност, всяка втора вече едва ли не кара цветна бременност като прочетеш коментарите - отрицателен тест, нормален цикъл, защо подхранвате илюзии с такива коментари...Пък прочетете малко повече за т.нар. “цветна бременност”, за да добиете все пак представа за какво става дума...

# 476
По повод теста - случи ми се като бутна капачето да е празно и на следващия ден като го погледнах случайно беше положителен. И позна.

# 477
Направих още един сутринта,който пак беше невалиден от същата аптека, явно цялата партида е такава.
Втория тест изобщо няма такива розови оттенъци.
Дано да си права Proletno cvete!
Днес ще си купя от друго място и ще направя пак.
Благодаря Ви!

# 478
Здравейте ,една позната пи EllaOne на 16-07 и датата на МЦ й беше на 19-07.Все още няма МЦ.Трябва ли да се притеснява ?

# 479
Направих още един сутринта,който пак беше невалиден от същата аптека, явно цялата партида е такава.
Втория тест изобщо няма такива розови оттенъци.
Дано да си права Proletno cvete!
Днес ще си купя от друго място и ще направя пак.
Благодаря Ви!

Има едни двойни тестове - направо си купи такъв

Здравейте ,една позната пи EllaOne на 16-07 и датата на МЦ й беше на 19-07.Все още няма МЦ.Трябва ли да се притеснява ?

Ами трябва. Нека си пусне тест - би трябвало да покаже вече

Общи условия

Активация на акаунт