Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 287
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
  • Luxemburg
Гифт ваучерите трябва ли наведнъж да се ползва сумата или си остава в акаунта. Искам да си купя от немския ваучер за 100€ за да ползвам 5€ отстъпка, но  поръчката ще е малко под 100€.
Вчера супер нещастна се оплаках как не ми стават ботушите и човека от амазон ме съжали, но не искаше да ми ги подмени, но за мое успокоение ми подари ваучер за 5€. За първи път ми се случва такова нещо.

# 273
не е необходимо да се ползват наведнъж - може и по-малка сума, а при следваща поръчка да се ползва остатъка в комбинация с плащане с карта, ако сумата в гифт баланса не е достатъчна.
Защо не върна ботушите? Не предлагаха ли безплатно връщане?

# 274
  • София
Да попитам какви са ви впечатленията от Sketchers? Точни ли са като размер? Отговарят ли размерите на инчовете, дадени в таблицата за размери в сайта на amazon.co.uk?

# 275
Да попитам какви са ви впечатленията от Sketchers? Точни ли са като размер? Отговарят ли размерите на инчовете, дадени в таблицата за размери в сайта на amazon.co.uk?
Skechers са уголемени. Верни са американските размери и сантиметрите, на които те отговарят.
https://www.kohls.com/media/digital/ecom/size-charts/shoes/html/ … s-Size-Chart.html
Иначе са здрави и комфортни.

# 276
  • София
Благодаря за таблицата.
Според тях излиза, че моят номер е с 2 по-малък от този, който обичайно си купувам и ми става Simple Smile Не че това е лошо нещо де Simple Smile

# 277
Чак с два номера не бих рискувала. Опитай да пробваш някои модели тук и прецени.

# 278
По-скоро с един номер надолу.

# 279
  • София
Аз си премерих краката, без обувки разбира се, и смятам да поръчам според сантиметри/инчове. Мисля, че това е най-правилно, вместо да се доверявам на номерата сляпо. Забелязах, че номерациите на доста марки се различават, понякога дори драстично...

# 280
  • София
На едните пише Material Composition: Leder, а на другите Material Composition: 100% Polyester. Не съм сигурна за подметката ли се отнася, за тока ли ... Едните са с тесен конч, пише го долу в описанието.

# 281
  • София
някой купувал ли е нещо Refurbished?
доколкото чета май си е със стандартна гаранция  Rolling Eyes
харесах таблет, но се чудя.

# 282
някой купувал ли е нещо Refurbished?
доколкото чета май си е със стандартна гаранция  Rolling Eyes
харесах таблет, но се чудя.

по принцип трябва да има гаранция, в описанието обикновено го пише - 1 година май е стандартно.
Аз последно купувах used/like new смарт часовник - буквално нямаше разлика от нов, а на много по-изгодна цена.. Може да провериш за такава оферта.

# 283
Добре намалени дънки Pepe Jeans - размер W29/L32, 19.57 евро: https://www.amazon.de/Pepe-Jeans-Damen-Bowtie-Herstellergr%C3%B6 … mp;th=1&psc=1

# 284
  • при моите любими
Аз съм купува Скечърс на дъщеря ми, но не от амазон и номерът и е точно този, който носи.

Общи условия

Активация на акаунт