Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 252
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia

Какво готвите в тенджера 14 л.?

Забърсах от тези , достатъчно голяма ми се стува 24 см.

И лъжички за кафе взех.

И смесител Grohe + още разни дреболии.

Голям проблем имам обаче с избора на лампи, покажете нещо, което сте си купили и сте доволни (с изключение на лампата  wofi , която почти всички си купихме Simple Smile  Трябва ми някакъв комплет за дневна - например тройка висящи и полилей, или ... и аз не знам. За спалня също търся, както и луни или лед панели за вграждане, но нищо не ми хваща окото  Crossing Arms

# 301

И лъжички за кафе взех.

Голям проблем имам обаче с избора на лампи, покажете нещо, което сте си купили и сте доволни (с изключение на лампата  wofi , която почти всички си купихме Simple Smile  Трябва ми някакъв комплет за дневна - например тройка висящи и полилей, или ... и аз не знам. За спалня също търся, както и луни или лед панели за вграждане, но нищо не ми хваща окото  Crossing Arms
WOFI е супер! Благодаря за линка. Поръчах мин.седмица 1 за хола - е наистина свети супер, с дистанционно, топла, студена к нощна светлина - коригират се. Тази седмица поръчах още 1 за детската. Май и за спалнята ще.поръчвам. 100 евро дадох преди за хола за осветление и нищо. С WOFI се родихме наистина:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00TXE0B5I?ie=UTF8&action=sign … tOnSuccess=1&

# 302
На колко падна цената, когато го купувахте ?

# 303
# 304
# 305
  • Пловдив

И лъжички за кафе взех.

Голям проблем имам обаче с избора на лампи, покажете нещо, което сте си купили и сте доволни (с изключение на лампата  wofi , която почти всички си купихме Simple Smile  Трябва ми някакъв комплет за дневна - например тройка висящи и полилей, или ... и аз не знам. За спалня също търся, както и луни или лед панели за вграждане, но нищо не ми хваща окото  Crossing Arms
    а къде пише тая 24см колко литра е?
    И в коментарите се оплакват,че не успяват да махнат лепилото от рекл.етикет.

# 306
    При мен на телефона подробности за артикулите не се виждат,само от компютъра. Там са описани размери,литри...

# 307
    Това wofi съм го изпуснала. Аз търся две еднакви лампи за хол и дневна. Това май ще си пасне в къщи, но за сега ми е скъпичко. На каква цена я взехте?

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 11:53 от ioana_g

# 308
    • Luxemburg
    Някой взимал ли е на марката USA Pro спортни клинове за деца? Чудя се за височина 130см дали да заложа на 7-8 или 9-10. Отговарят ли си на възрастта?

# 309
    Препоръчайте ми от опит хубава прахосмукачка с кабел,без торбичка и с турбо четка .Благодаря Simple Smile

# 310
    Това wofi съм го изпуснала. Аз търся две еднакви лампи за хол и дневна. Това май ще си пасне в къщи, но за сега ми е скъпичко. На каква цена я взехте?
    123 евро беше. Цената.пада. Беше 145 евро, но проверявах и падна на 123 евро. Парите са оправдани. Чакам пак да намалят.цената и да.взема.за.спалнята.

# 311
    • София
    123 евро беше. Цената.пада. Беше 145 евро, но проверявах и падна на 123 евро. Парите са оправдани. Чакам пак да намалят.цената и да.взема.за.спалнята.
    Не съм я купувала , но нещо към 50 евро ми се струва че беше намалена.

# 312
    • София

Не е само за нови.Вече го купих и получих намалението.
    Благодаря за споделения линк!

# 313

Не е за всеки,при мен изписва,че не мога да взема участие.

# 314
    Не съм я купувала , но нещо към 50 евро ми се струва че беше намалена.
    Такава цена за.този модел не е била никога! Тя достатъчно е намалена.

Общи условия

Активация на акаунт