Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 194
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Габиели са № 1 и от Англия, и от Германия. Peace
uktobg.com
+1 За Габиели, но си мисля че от е-бай не пращат на техният адрес, преди време карах една приятелка да поръча нещо до техният адре, но от сайта отказаха.

От и-бей никъде нищо не пращат. Това е платформа, в която продават милиони хора и фирми, това, че някой е отказал да изпрати нещо до адреса им е изключение, а не правило.
Иначе, ще ми бъде интересно да се аргументирате, защо Габриели са толкова номер 1. Не се заяждам, питам, защото не съм ползвала услугите им, какво повече предлагат от останалите превозвачи?

Не съм адвокат  на фирмата, но ги ползвам повече от 5 години и нямам нищо загубено.
Имах поръчани сандали от немския ebay преди няколко години заминах на почивка забравих да ги регистрирам в габиели, на всичкото отгоре беше с друго тяхно ID пуснато от ebay, не постоянното което си ползвам . Сандалите пристигат в София, аз вече съм забравила изобщо, че съм ги купила . Откриха ме по името ми от профила който най-често ползвам не знам как го направиха, но при преместването в нови офис ми ги пазиха дори и си ги получих.

# 406
  • София
За съжаление и в София си смениха офиса и забутаха в най-тъпото място което можаха да намерят, за да отида трябва да сменя 2 транспорта, връщането още по-голям ужас, вече почти всичко минава през Еконт.

# 407
  • София
И аз повече от 5 години ползвам Габиели. Никога нищо не ми се е изгубвало. Включително и от сайтове, в които не съм си посочвала ID-то си. В George например регистрацията ми е без ID, само с име, но имам поръчки най-редовно и всичко идва. Поръчвала съм доста чупливи неща /стъклени/ - нищо не са ми счупили или скъсали опаковката. Цените им са сигурно най-добрите от всички фирми. Имат редовни курсове и си идват навреме.
Дори и да пропуснеш да си регистрираш пратката в сайта им, те ти я въвеждат и си я следиш. Мислех да ги сменям, защото преди няколко години си направиха на неудобно за мен място новия склад /за Пловдив/ почти на Околовръстното, но не го направих и не съжалявам.
Това с регистрирането съм го забравил даже... (ползвам Гъбите, ГГБГ и пратки.де) - може би има защо да се рег-рат (ако неизпишат името ти на пакета..)

* иначе този срок не съм го виждал дори при Гъбите:
ГГБГ:  Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат всеки понеделник.  реално вторника са налични и събират до събота мисля - т.е. около 4дни, докато останалите са ~7дни. Но не ми е фактор бързината, а качеството.
За съжаление и в София си смениха офиса и забутаха в най-тъпото място което можаха да намерят, за да отида трябва да сменя 2 транспорта, връщането още по-голям ужас, вече почти всичко минава през Еконт.
Габиели са на доста неудобно място, но цените им са добри, а и препоръките тук. Какво минава от там... За сефте като пазарувах, преди 5г бях ходил до Сухата Река или някъде там, в един блок - Габиели ли са били?
Само в зададените им часове ли раздават?

# 408
  • София
Не съм сигурна за офиса в Сухата река, преди бяха до мол Парадайз и беше супер удобно.

# 409
  • при моите любими
Габиели сега са до зоологическата от страната на Симеоновско. Раздават ежедневно след 12ч. Без кола си е неудобно, да.

# 410
  • София
На Габиели ми харесва това, че над един кг си таксуват на точно тегло, а не като ГГБГ за кило и 80 г пратка да ми вземат 4 лв. Но пък работното време и офиса на ггбг са ми по-удобни и напоследък с тях поръчвам. Нямам загубени пратки и с двете.

# 411
  • София
Аз ползвам Габиели и пратки де. ГГБГ имах 3-4 поръчки и се отказах. Поръчвах до техен офис вЛюлин или модерно предградие се водеше и изведнъж както си чакам голяма и тежка пратка се оказва че трябва да я взема от някъде си в Дружба или младост. Звъннах им и казаха, че са закрили офиса в Модерно предградие ....... ами хубаво де, ама да бяха предупредели, ама защо да предупреждават - Отговора им беше "хора се дразнят като им пълниме пощите с имейли....... имало удобно метро и можело да отида да си взема пратката "..... след разправии се разбрахме да ми я докарат до центъра, когато имат разнос и даже те предложиха да е за тяхна сметка защото не са ме предупредили - съгласих се и на следващият ден дойде куриер получих си пратката и ме таксува според тарифата им...... ами това беше последната ми пратка с тях ....не са ми изгубили нищо, но това отношение не ми допадна....

# 412
  • София
Я, значи не съм само аз недоволен от обслужването им  smile3521 newsm44

На Габиели ми харесва това, че над един кг си таксуват на точно тегло, а не като ГГБГ за кило и 80 г пратка да ми вземат 4 лв. Но пък работното време и офиса на ггбг са ми по-удобни и напоследък с тях поръчвам. Нямам загубени пратки и с двете.
Да и това ме дразнеше, за 20г отгоре - бам 3лв.
Не им дава телефона свободно - какво имаш предвид под "таксуват на точно тегло".
Ако ми е 1.5кг (UK), 2+1лв ли ще вземат, а не 4лв?

# 413
  • София
Извинявам се, но бихте ли преместили дискусията за превозвачите в другата тема, която е за това. Благодаря!

# 414
  • София
Ако ми е 1.5кг (UK), 2+1лв ли ще вземат, а не 4лв?
Да

# 415
Можете ли да ме ориентирате за номерацията на тези Camel Active https://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B074ZQKTS5/ref=pe_386171_ … _2?th=1&psc=1 и тези HiPP https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017KO8FE6/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. За широко стъпало 24,5 см. не мога да преценя кой номер да поръчам. На Camel Active  имам сандали, които са номер 5,5 и са ми много удобни.

# 416
Някой беше дал добра оферта за хубав сешоар но не я откривам.

# 417
  • гр. София
Някой беше дал добра оферта за хубав сешоар но не я откривам.
В немския Амазон има добри оферти на сешоари, вкл. и в склада.
Колкото до превозвачите - ползвам ГГБГ и съм много доволна от тях, особено с връщането на пратки до Англия. Габиели са ми неудобни, въпреки че съм в Лозенец, но пък съм без кола. А и доколкото си спомням, преди поне, адресът на Габиели беше складов и не всички сайтове доставяха до такива адреси....

# 418
  • Luxemburg
Днес мерих тая рокля, но нямаше моя номер и нямаше как да си я купя. Отделно бе на много висока цена. Дали мога да я намеря някъде по-сигурно място? http://www.chinastarmankato.com/damen-kleider-c-15/hilfiger-deni … maotf-p-3622.html. Амазон и ги претърсих и я няма. Харесах си тая https://www.amazon.de/Tommy-Hilfiger-Strandkleid-Swimwear-Beachw … v-search-keywords ама само Л размер.

# 419
Намалени мъжки чорапи с хубави отзиви:

https://www.amazon.co.uk/dp/B003QI99FK?tag=22

Общи условия

Активация на акаунт