Когато любовта дойде в неправилния момент

• 27 623
  • 228
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Противоприродно е един мъж да гледа чужди деца. Тръгваш с жена, а тя се оказва с дете. Е, айде не мерси! Ще гледам аз чуждо дете, тя ще ми загуби две години да изгради вътрешна сигурност, че съм подходящ за нея и докато се насландиса да забременее от мен, то вече ще е станало невъзможно за един от двама ни. И какво? Аз ще гризна дръвцето. Хем съм хранел детето й, хем съм домакинствал – чистил, готвил, прал на ръка, хем тя се е хвалела пред приятелките й, че е попаднала на правилния мъж, а аз да остана без дете.

Е то такъв "мъж", като теб едва ли някоя жена ще се навие да го вземе. Ако ще и с 5 деца да. Само, като й кажеш, че у вас ще се пере на ръка и даже "Чао" няма да ти каже.

скъпа вечеря с жена, евентуално за екскурзия до Мелник?

А това направо ме уби - честно!  Joy  Joy  Joy

# 136
Погледни от добрата страна: в 21 век доста от жените са болнави. Ако има дете, поне е показала, че може да зачене и износи. Освен това твоите няма да са първа бременност и раждане, тоест ще се раждат при по-нисък риск и ще имат по-опитна майка.

А мома без деца знаеш ли колко може да те мотае...докато се престраши да си остави кариерата, да се остави да я обичаш...
Сега като чета тези аргументи съм склонен да си коригирам мнението. Но все пак оставам въздържан към вземането на дама с занемарен външен вид, която оправдава това безхаберие с ангажиментите около детето. То е вярно, че то изпълва целият й живот и внимание и време, но в такъв случай редно ли е да търси мъж и не ли редно да се посвети на отглеждането на това дете, а не да търси мъж.

Повечето жени днес, които нямат връзки, но искат семейство, не са достатъчно смели, за да започнат връзка с мъж, който проявява внимание към тях. Страхуват се, че липсата на полов живот, ще си проличи и ще бъдат изгонени, а това не е вярно. Ние мъжете не сме чудовища. Жена взимаме не заради единия секс, а за да обичаме някого до края на дните си.

# 137
хахахаха а сега искаш не само жена без дете от друг мъж,ами и някаква мацка,която да е с безупречен външен вид.
Човек да се зачуди ти какво предлагаш насреща Grinning Освен екскурзия до Мелник....
Имах един такъв познат,излезе с момиче,прави и забележка,че като излиза с него ще се прави,трябва да е красива.Седи си сам вече години....

# 138
...и затова не тръгвай с голямата кошница и не казвай голяма дума, щото и моят се качи на влака и си намери жена с дете. Не знам дали бях занемарена, по българските стандарти май не минавах за вървежна кака - къса коса, спортни дрехи...връщах се от университет, не от чалга клуб...

# 139
Противоприродно е един мъж да гледа чужди деца. Тръгваш с жена, а тя се оказва с дете. Е, айде не мерси! Ще гледам аз чуждо дете, тя ще ми загуби две години да изгради вътрешна сигурност, че съм подходящ за нея и докато се насландиса да забременее от мен, то вече ще е станало невъзможно за един от двама ни. И какво? Аз ще гризна дръвцето. Хем съм хранел детето й, хем съм домакинствал – чистил, готвил, прал на ръка, хем тя се е хвалела пред приятелките й, че е попаднала на правилния мъж, а аз да остана без дете.

Е то такъв "мъж", като теб едва ли някоя жена ще се навие да го вземе. Ако ще и с 5 деца да. Само, като й кажеш, че у вас ще се пере на ръка и даже "Чао" няма да ти каже.

Жената трябва да може да се справя във всякакви ситуации. Мой приятел се хареса с една мадама. Тя хлътна много по него и той искаше да провери дали не е с него за парите. Като вещ в занаята му дадох съвет как да постъпи и той го направи. Завел я в една гостилница на Женския пазар, където правят шкембе-чорба, нооооо в заведението има много мухи. Издържала теста. Седяли там 1ч и 20 мин. и тя не избягала. Липсата на пералня у нас е един от тестовете, за да се провери дали жената става за домакинска работа.

# 140
Липсата на пералня у нас е един от тестовете, за да се провери дали жената става за домакинска работа.
Алехандро, преди да завъдиш жена, бая ще попереш на ръка.

# 141
Alexandro.sf не си намерил правилното място и събеседници да изразяваш подобни мнения....

# 142
  • София
Към Alexandro.sf - съвсем истински пример ще ти дам. Мой познат имаше връзка с разведена жена с дете от първия брак. Връзката им продължи около 2 години, но под натиска на родителите му, които бяха категорични, че не я приемат, той се раздели с нея. Една година по-късно се запозна със свободна жена, добре изглеждаща, купонджийка и веселячка. Беше лудо влюбен в нея. Направиха голяма сватба и заживяха добре. И сега - 9 години по-късно нямат общо дете, защото се оказа, че момичето има репродуктивни проблеми . Дадоха над 40 000 лв. за инвитро процедури в Турция и нищо не се случва. Сега ще правят още една, която ще струва още 10 000 лв. Искрено се надявам този път да им се получи, защото и двамата се съсипаха покрай тези проблеми. Родителите им също. А като се замисля, ако се беше оженил за предишната си приятелка, неговото собствено дете сигурно вече щеше да е в първи клас

А относно изискванията ти - трудно ще си намериш готина, натокана и добре изглеждаща жена, която събота и неделя ще ходи да пере на реката, щото у вас няма пералня, а за благодарност ще се радва на екскурзия до Мелник

# 143
Да бе, нещо не ми се връзва, обикновено жените не съчетават в себе си и стил, и слугинаж. На ръка не съм прала никога, не гладя вече...21 век бе, вземете си жена за забавление, няма да сте по-щастливи с парцалеса.

# 144
Цитат
Липсата на пералня у нас е един от тестовете, за да се провери дали жената става за домакинска работа.
Laughing Satisfied Sweat Smile
Това петъчен хумор ли е? Наплюх си екрана с кафе.

Този ник не може да е истински, сигурно е трол. Или е на 58, с вечерите до Мелник.

# 145
Един от съветите, които дават майките от старото поколение на синовете си е да не сключват граждански брак с жена преди тя да е родила дете. Едва тогава това трябва да се случи.

# 146
йлекс приятелю, ще си останеш сам- приятелите на мъжа ми така разсъждават и са сами. Иначе аз само на синовете и на себе си съм се посветила и мъжете ги възприемам само като вибратори. Под мъж разбирам платена професия, собствено хубаво жилище , пералня, добър външен вид и самочувствие и разбира се да му става. Това кахърни мизерници без самочувствие пералня, апартамент и пари не ми ги фали.

# 147
Един от съветите, които дават майките от старото поколение на синовете си е да не сключват граждански брак с жена преди тя да е родила дете. Едва тогава това трябва да се случи.

А ако жената не пожелае да сключи брак,след като е забременяла?
Аз не бих...за мен това е унизително.
Жените не сме крави за разплод.....

# 148
Има да чакаш...ама ако ходиш към Мелник, обади се, ако взимаш поръчки, ама само да не им е фейк виното.

Аз предлагам ако не е родила мъжко чАдо - никакъв брак. Ако ражда само момичета, сменяш жената. Иначе срамота.

А ако някой няма пералня и си хаби силите да пере на ръка, ще го сметна за идиот и потенциален вечен бедняк, който не ще да даде 500-1000 лева и после да ги изкара, ами плиска легените и пести на дребно. Човек, на който времето не му е ценно, пиши го бегал, значи не знае какво да прави с живота си. Пълен булшит е това с пералнята.

Аз като се събрах с втория мъж, веднага поисках и съдомиялна.

# 149
Grinning
Т`ва къде? У махалата ли?

Общи условия

Активация на акаунт