Когато любовта дойде в неправилния момент

• 27 605
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
  • Страната на чудесата
Случи ми се да срещна сродната си душа преди да имам семейство, но не искаше задълбочаване на отношенията. Аз прекратих връзката, егото ми страдаше. Омъжих се за човек, който ми даваше стабилност и сигурност, но се оказа физически и психически насилник. Много нощи си мислех за онзи-тръпката, но мислех, че в спомените си преекспонирам. Не се бяхме виждали 13 години, не знаех къде е, с кого е. След пореден кошмарен скандал със съпругът ми, в който бяха намесени и 2-те деца, го изгоних. Малкият беше на 3години, аз-в неплатено майчинство. Парите бяха на сметка на съпруга, така, че бях и без спестявания. И тогава писах на този-първият. Видяхме се, говорихме цяла нощ, разбрахме, че времето не ни е променило един към друг. Той беше този, който искаше да се съберем пак и когато казах, че имам две деца, отговори, че ги обича, защото са част от мен. Вече 2 години сме заедно, грижи се за нас финансово, емоционално, обгрижва ги повече и от мен. Когато кажа "моите деца" винаги ме контрира с " нашите деца"
Минахме много тежки моменти, включително и анорексия на дъщеря ни. Не ни остави, напротив-даде всичко от себе си да излезем от трудностите здрави и заедно. Накара ме да повярвам колко съм ценна, умна и способна. Благодарение на неговата вяра пораснах като специалист, намерих нова ръководна работа, а той винаги е на линия за споделяне и разрешяване на  всякакви терзания и проблеми.
Е, вече не е прекрасния идеализиран принц, има много неща, които ме дразнят, но само като ме прегърне и го помириша, знам, че съм си на мястото, при моят човек.
Децата го обичат и търсят постоянно за съвет, игра, предпочитат го пред мен. Растат уверени и обичани.

# 226
et, същото съм си мислила и аз за първия си съпруг, докато децата бяха малки Simple Smile Как той е най-добрия татко Simple Smile Като станаха някои драстични промени, промених си мнението. Знаеш ли, днес не мисля, че татко, който се отнася в един момент истински гадно с майката на децата си, който разваля семейството си с лекота, може да е истински добър баща. Но това го мисля много години по-късно. Докато сте двама с първо бебе, ехе всичко е лесно и цветя и рози Simple Smile

А за втория баща - аз не съм никога търсила на децата си втори баща. Срещнах партньор за мен и той е втори баща на децата просто защото си живее с тях. Всеки ден, всяка вечер той е с тях. За мен децата ми от първия брак си имат двама бащи. Едното беше на 3 години, а другото на 8, когато се омъжих за втори път - нормално е да обичат и родния си баща, и втория ми съпруг, с когото живеят. Това е.

# 227
Аз ще ти кажа какво се случи при нас. Съпруга ми си намери сродната душа на работа, започна връзка с нея и ми заяви,че вече не ме обича и не иска да е с мен. Напуснах го и от два месеца сме разделени. Среща се с нея, по време на работа също е с нея и така... Аз се опитвам да си стъпя на краката и ми е много трудно....
Звучи ми страшно познато...това няма спиране, само да кажа.

# 228
Да живееш нечий друг живот, бил той на мъжа си - рискът е огромен, последствията - страшни.

Общи условия

Активация на акаунт