Мъж БЛИЗНАЦИ !

• 1 595
  • 22
  •   1
Отговори
За първи път си имам взимане даване с човек от този зодиакален знак и съм буквално в тотално неведение. Накратко 3 седмици играем някаква игра, поставена дистанция, но пък в моментите, когато сме били очи в очи нещатата са коренно различни - винаги има какво да си кажем , да засегнем всяка една тема и напрежението и химията се усеща във въздуха. Имаше общо събитие, на което бяхме канени и дватама - знаейки,че ще се озовем на едно и също място, но до тогава дистанцията си беше повече от неговата страна, до момента в който не се случи вечерта и вече е ясно - стана тя каквата стана. На следващия ден разбира се - дистанцията пак я имаше. Таааа, как се разчупва тази дистанция или това е същноста и вечната игра на БЛИЗНАЦИТЕ.

пс. Той е на 27,аз на 28
Живеем в различни градове

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 13:05 от Tatti

# 1
  • София
Скрит текст:
За първи път си имам взимане даване с човек от този зодиакален знак и съм буквално в тотално неведение. Накратко 3 седмици играем някаква игра, поставена дистанция, но пък в моментите, когато сме били очи в очи нещатата са коренно различни - винаги има какво да си кажем , да засегнем всяка една тема и напрежението и химията се усеща във въздуха. Имаше общо събитие, на което бяхме канени и дватама - знаейки,че ще се озовем на едно и също място, но до тогава дистанцията си беше повече от неговата страна, до момента в който не се случи вечерта и вече е ясно - стана тя каквата стана. На следващия ден разбира се - дистанцията пак я имаше. Таааа, как се разчупва тази дистанция или това е същноста и вечната игра на БЛИЗНАЦИТЕ.

пс. Той е на 27,аз на 28
Сериозно ли мислиш, че такава глупост като зодията, е причина за поведението му?

# 2
Твоята зодия каква е? Важно е за анализа. Trollface

# 3
Малко не разбрах. Има мъж, който не е много заинтересован от теб. На парти му се появява възможност за един бърз секс, той се възползва от тази възможност и след това продължава да е незаинтересован от теб. А ти търсиш космическа причина, поради която няколко камъка в небето влияят на това му решение, вместо да приемеш логичния отговор, че всеки трети мъж се възползва от възможност за едно бързо опрашване, без значение дали меркурий е в карбуратор, преминаващ през съзвездието на краставицата в петък на пълна луна.

Иначе, ако това чак толкова те вълнува - даваш едни 100-200 лева там да ти нарисуват магическа карта с планети и да ти кажат как точно трябва да застанеш на глава, че да зареже жена си, която най-вероятно крие от теб и да дойде при теб с пръстен.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 23:41 от Drama Llama

# 4
Малко не разбрах. Има мъж, който не е много заинтересован от теб. На парти му се появява възможност за един бърз секс, той се възползва от тази възможност и след това продължава да е незаинтересован от теб. А ти търсиш космическа причина, поради която няколко камъка в небето влияят на това му решение, вместо да приемеш логичния отговор, че всеки трети мъж се възползва от възможност за едно бързо опрашване, без значение дали меркурий е в карбюратор, преминаващ през съзвездието на краставицата в петък на пълна луна.

Абсолютно има го и този вариант, трудно ми е да приема, че са толкова повърхностни нещата Grinning

# 5
  • Melmak
Споко, върти още 3-4 като теб.

# 6
Абсолютно има го и този вариант, трудно ми е да приема, че са толкова повърхностни нещата Grinning

Има един принцип в науката, казва се Бръсначът на Окам. Идеята е, че най-простото обяснение на нещо, почти винаги е най-вярно. Примерно ако видиш паднало дърво и вчера е имало буря - най-простото обяснение е, че от бурята дървото е паднало. Разбира се има вероятност да са кацали извънземните и затова да са го съборили, но от двата варианта най-логичният и в 99,9% от случаите верният, е този с бурята.

Съответно вероятността, че човекът се е родил в 7:20:35 секунди на 152 градуса ширина и 169 градуса дължина спрямо екватора на 8 май 1990 година и затова не иска да ти пише, е с хиляди проценти по-малко вероятна, от колкото това, че му се е правил секс, видял е възможност за секс и е правил секс, и повече не иска да се занимава.

# 7
  • Пловдив
Не моем ти помогна. Експерт съм по мъж скорпион ......ама близнаци , Тц!

# 8
Съпруга ми е зодия  Близнаци,  сериозен от ден едно при запознаването ни. След 27г. брак и 2г. като гаджета е същият.
п.п. В първата ти тема през юли 2023г. пак си на 28г., не остаряваш изобщо.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 17:40 от Пролетно цвете

# 9

пс. Той е на 27,аз на 28

Само за секс се ползваш в момента. 'Сори, че ти развалих деня, ама поне вече можеш да си легнеш спокойна.

# 10
Съпруга ми е зодия  Близнак, сериозен от ден едно при запознаването ни. След 27г. е същият.
п.п. В първата ти тема през юли 2023г. пак си на 28г., не остаряваш изобщо.
И ние сме почти толкова години заедно.  Със сериозни намерения още от самото начало. Близнаците не обичат неизяснени отношения.
Ако не вижда бъдеще с вас, няма да се занимава.
Оставете инициативата на него. Близнаците не обичат да ги преследват, обичат те  да организират. Ако ви харесва наистина, ще измисли план,  как да сте заедно.

# 11
Имах същото преживяване с един представител на близнаци, но той стана студен след като се случиха нещата. Преди това показваше огромен интерес. Теглих му майна и придължих. След няколко месеца той ми писа уж да се извини, че е прибързал с това отдръпване и всъщност много ме бил харесвал. Аз излязох на вечеря с него. Хапнах стабилно, почерпих се както трябва и след като той плати цялата сметка, а тя не беше малко, му казах, че имам приятелски чувства само и трябва да се прибирам, защото имам работа. Остана доста шокиран. Ама така е, колелото се върти.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 19:29 от Fiore6767

# 12
С това трябваше да започнеш. Нямаш шанс, паднала му е възможност да те отстреля и това е.

# 13
Е, "голям" номер сте му скроила, а той си е казал "аз хубаво си знаех да не се занимавам" Joy.

# 14
Е, "голям" номер сте му скроила, а той си е казал "аз хубаво си знаех да не се занимавам" Joy.

Той ме подведе много лошо в началото, защото изглеждаше сериозен и ми го показваше. Знаеше и аз какво търся. Много мразя лъжата. Както една позната ми каза: "За единия секс на какво ли не са готови мъжете". 😅
Имала съм и гадже, което от втора среща беше готов, но пък той наистина ме харесваше и имахме връзка. Съвет не мога да дам, просто отваряй си очите и хора, които са студени ги отбягвай.
Това за мен е голям червен флаг.

Общи условия

Активация на акаунт