Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 261
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 1 005
Да, и аз за това идвам. Пъпешите са разкошни! Снощи го унищожихме, мисля днес пак да мина, ако са останали.

# 1 006
  • София
Някъде в София да има останали кафемашини от миналата събота. Нашата се повреди и сега съм в чуденка..А и не си спомням да съм чела много отзиви.

# 1 007
  • София
Някъде в София да има останали кафемашини от миналата събота. Нашата се повреди и сега съм в чуденка..А и не си спомням да съм чела много отзиви.
В лидл на Слатина имаше в началото на седмицата, май във вторник ходихме.

# 1 008
  • софия
Кой пъпеш хвалите?

# 1 009
Изпаднах вчера в същата ситуация. И нашата Силвър Крест след 2 ремонта и изтекла гаранция....пак нещо й стана. Хъх. Обаче аз съм екстремист и исках пак такава- обадих се на линията за клиенти и ме изпратиха в Лидл на бул. "Черни връх". Имаше 3, аз си взех точно вчера. И смело мога да кажа, че е по-добра от предната. 140 лв. беше. По телефона казаха, че към този момент (вчера), това е единственият филиал в цялата страна с останали бройки. Дано още има. ☺
Аз да използвам да питам- отзиви от четката за изправяне? Имам преса, мнооого качествена, обаче много ми изтощава косата... Искам нещо малко по-щадящо. Дали е удачен избор?

# 1 010
  • In transit
Момичета , някой знае ли дали това сирене е произведено от пастьоризирано мляко? На етикета пише само мляко без да е уточнено пастьоризиран или не.
Грана Падано и Пармиджано реджано се приготвят от сурово мляко. По принцип трябва да са отлежали поне 7-8-12-16-24 месеца. Специално този настъргания е божа работа какво точно съдържа. Заложи на цяло парче.

# 1 011
  • Вестерос
Изпаднах вчера в същата ситуация. И нашата Силвър Крест след 2 ремонта и изтекла гаранция....пак нещо й стана. Хъх. Обаче аз съм екстремист и исках пак такава- обадих се на линията за клиенти и ме изпратиха в Лидл на бул. "Черни връх". Имаше 3, аз си взех точно вчера. И смело мога да кажа, че е по-добра от предната. 140 лв. беше. По телефона казаха, че към този момент (вчера), това е единственият филиал в цялата страна с останали бройки. Дано още има. ☺
Аз да използвам да питам- отзиви от четката за изправяне? Имам преса, мнооого качествена, обаче много ми изтощава косата... Искам нещо малко по-щадящо. Дали е удачен избор?
Kупи си някакви масла, някаква термозащита.

# 1 012
  • Петрич
На каква цена е пъпеша в Лидл?

# 1 013
Благодаря за мнението, но аз имам и двете 😊 Интересуваше ме конкретно уреда, отдавна си изправям косата и съм наясно как (що- годе) да я предпазвам. Ползвам балсам без отмиване специално за целта, и всяка седмица седя с маска за коса, точно от масла.

# 1 014
  • Сливен
Кафемашина имаше вчера в Сливен,бул.Цар Симеон.

# 1 015
Благодаря за мнението, но аз имам и двете 😊 Интересуваше ме конкретно уреда, отдавна си изправям косата и съм наясно как (що- годе) да я предпазвам. Ползвам балсам без отмиване специално за целта, и всяка седмица седя с маска за коса, точно от масла.
И аз се интересувам от четката.Ако може някой да сподели? bouquet

# 1 016
  • Бургас / UK
И аз се интересувам от четката.Ако може някой да сподели? bouquet

Много пъти е споделяно,че четката е хубава,но да не се очаква някакъв голям ефект,изправя ,но не заглажда добре както пресата.

# 1 017
 За 140лв заслужава ли си тази кафемашина, ние взехме Делонги за тези пари, а тя е доста добра

# 1 018
Еднакви са..все 15 бара. Аз разлика не виждам освен в дизайна. А и тук имаш 3г сервиз.

# 1 019
 Тя е купена от К. и там имаше 3год. гаранция, ама слава богу не е използвана, вече е на 5год. Свекитата и те я имат от доста повече год. и тяхната е пушка. А тези от Лидл май сдават багажа по-бързо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт