Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 910
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 225
  • до най-прекрасния мъж
На първа страница на брошурата е зехтинеца. 4 литра в метална кутия.

# 226
Боже, три пъти гледах...чак сега го видях. Благодаря.

Каква е тази марка пък? Не е като бутилирания...

Как ще се мъкне туй чудо.....тц..тццц

# 227
  • до най-прекрасния мъж
Май сефте го пускат и аз не съм го виждала.

# 228
# 229
Aз върнах тази седмица едно горнище бански на цветя 36 размер, реших да си оставя 38, така че ако някой си търси размери, има вероятност да се появят и други като мен. 

# 230
  • Бургас
Зехтинецът и друг път го е имало, гарантЕ, защото точно сега това е една от празните ни туби със зехтин Wink Обааачеееее тогава беше 5 литра, а не 4, както е сега. Виж цената не помня каква е била. Така или иначе ние напоследък си взимаме 5-литрови тубички с разкошен зехтин от фермерския пазар - и ни е по-хубав на вкус и е по-евтин Wink )

# 231
Здравейте, тези очила за спорт добри ли са?

# 232
Евтин заместител на шафрана е шафранката:
https://m.facebook.com/arabic.foods.sofia/posts/1891144867882227

# 233
Верно беше намален околоочният, имаше и доста моцарела, като гледам ще остане и за другата седмица.

# 234
Аз все пак отидох до магазина от скука. От банските са останали само много големи размери. Ленените дрехи бяха почти свършили, но не бяха намалени - това ме разочарова. Взех последните дълги панталони и туника на цветя. И двете са размер М, но туниката е огромна - все едно, че е за бременни, но няма да я върна - тъкмо ще ми държи хладно)) Заедно стоят малко като пижама, но нищо - изглежда ми подходящо за сезона Wink
Взех и последният втвърдяващ се топинг - буквално последно шише. Мислех да купя повече; дано да заредят пак.

# 235
  • София
Зехтина е от редовния асортимент в Гърция и тук са го пускали няколко пъти. Там е 5 Е литъра, толкова и при нас.

# 236
Аз лично съм много доволна от памперсите. Удържат всякакъв бомбаж. Тънки и меки са. Откакто ги открих вземам само тях

# 237
Аз съм взимала предното лято от този зехтин,само че 5 литра-23€ от Гърция-харесва ми,леко нагарча:

# 238
Изкушихте ме с кремчето за очи. Simple Smile Съдържа 2 вида парабени, но ще се прежаля да го пробвам. Все пак само 15 мл е. Нещо се зарибих с този Лидл.

На вас харесва ли ви това кисело мляко с 10% масленост, което сега е 2 кофички за 2 лева? Нещо много течно и кремаво за такава масленост.

# 239
  • на Мелмак
Този зехтин тук беше около 50 лв- 5л.
В гърция беше около 20 евро по спомен.
На мен ми харесва и ще си взема пак.
Цената му е чудна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт