Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 994
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Холандски вафли имаше намалени с 30 % при нас....там на рафта с намалените нещо, откъм яйцата....

Пакета е доста малък. На снимката ми се видя голям, като за нарязания хляб....а всъщност е късичък....
То и при нас нямаше, питах служител, ама свършили.
Иначе холандските ги има в Била, не знам дали са същите, че лидълските не опитах.

# 421
Вчера и аз не открих холандските вафли, а обикалях като мечка стръвница и куче следотърсач едновременно. Отказах се , защото ми звъннаха и трябваше да напусна обекта , а и в този Лидъл на Раковска не ми е подредено и комфортно. За бой сте значи , онази вечер като ви четох  за тези вафли и ми потече слуз от цялото същество. Пак ще издирвам днес , не може да няма , налЕ ? Weary
Наталия, вчера по обяд на Раковска имаше от всичките клинове и спортни неща.
Да питам сега - Външната батерия от 33 стр. на новата брошура върши ли работа ?
И някой има ли ел. такер. В събота отивам рано да си купя , защото ръчният ми е много тежък, не смея да работя с него , а имам и кьопав пръст на деснячката.

ПС - за вафлите - сега прочетох , че свършват. Ужас . Значи може и да е нямало.

# 422
Тайс, да ти пратя две торбичета с оранжев Атакет...от фафелите де....

# 423
  • Перник
Здравейте.
Да знаете с колко батерии е мелничката за пипер

Имам подобна от предно пускане-  6 броя!!! ААА размер....Няма насмогване да се захрани това нещо. ... че и две купих тогава....
Тази може и с 4 да е, да не говоря наизуст....

Взех тенекия със зехтин. Никой не се хвали, че също е купил, пък гледам при нас поизчерпани бяха....

И нашата мелничка за пипер е с 6 батерии ААА. Около година изкара с първоначалните.

# 424
Загледах се в двуфазния лосион за прехване на грим от очите, има и някой доволен от него, бях взела преди на биотен пак двуфазен, но след почистане нищо не виждах от мазнотията, която ми беше влезнала в очите при почистването.

# 425
Аз харесвам тези вафли, има ги навсякъде http://www.vaflinelis.com/#%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5- … D0%BA%D1%82%D0%B8 Мисля, че и в Лидл даже ги има понякога

# 426
Купувала съм и от тях няколко пъти, но оригиналните холандски имат несравнимо по-богат аромат на масло, както и карамелът не беше засушен.

# 427
Харесах си дънките, но са големи номера за жалост... Защо не пускат такива и по-малки, ами все едни впити и окъсани.. Sad
И сутиените са супер, само дето моят номер (80D) при всички колекции липсва.

Тия големи номера дънки ще стоят впити на едрите дами. Имайки предвид, че са слим модел, няма да бъдат купени от едри жени. А и "големите" номера не са чак толкова големи- те са от 44-46 до 50 размер. Това по- принцип е нормалната дамска номерация и е много подвеждащо да пишат с големи заглавия ХХL (с изкл. на дънковата рокля и тениските под нея). Напоследък ми прави впечатление, че предлаганите дрехи в Лидл са или тесни и дълги, или широки и къси. И неоправдано скъпи. Поне при нас колкото пъти реша да си купя нещо, намирам само 36-38 от редовните номера или 52-54 размер от големите още в четвъртък. И си тръгвам с празни ръце.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 14:12 от Анонимен

# 428
  • софия
Харесах си крачната помпа. Бях загледала тези от миналата седмица, но тази е по-практична - не ми трябва контакт, за да я ползвам. Имаме едно грамаданско фламинго и ще ми свършат дробовете ако трябва да го надуя без помпа.
Мултифункционалното ренде от стр. 11 е една от малкото ми несполучливи покупки от Лидл. Не го препоръчвам. Пробвах многократно да го ползвам, но или то е малоумно и нефелно направено, или аз не знам как, въпреки следването на указанията. Седи така и ще взема да го хвърля, че само ми заема място.

# 429
  • Варна
А тази помпа дали може и да издува?

# 430
  • софия
Е нали всички помпи са за това? Пише, че е за надуваеми дюшеци, топки...

# 431
  • Варна
Ами не са всички помпи за това... Помпите по принцип надуват, интересува ме дали обезвъздушават. Поне едно време не всички имаха тази опция, не съм в час с новите тенденции, затова питам. На електрическата изрично пишеше, че и обезвъздушава, а на тази не пише.

# 432
  • софия
Не знам за обезвъздушаване, ти питаше за издуване  Simple Smile Предполагам, че тази не може, иначе пишат изрично.

# 433
  • Варна
Ами така му викам аз, надувам пояс - издувам пояс Laughing Ясно, и аз си мислех, че вероятно не може, не ми върши работа значи. На мен обезвъздушаването ми е много по-трудно и досадно, отколкото надуването.

# 434
  • Перник
Не препоръчвам електрическата помпа. Купихме я преди няколко години, когато имахме басейн с 3 надуваеми ринга. Пусках я да надува единия, а аз през това време с ръчна помпа успявах да напомпам другите 2 Grinning А как бръмчи и загрява, ужас направо.

Общи условия

Активация на акаунт