Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 962
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм доволна от помощниците за кухня, говоря конкретно за лъжица за сладолед и другите 4, които са до нея в брошурата. Миналата година взех по 1 от всеки, и ми харесват. Тази година майка ми поръча да й взема от тях. Ще си взема и още една щипка, ММ беше много скептичен че за 4 лв ще е свястна, но сега иска още една Simple Smile
Имам и гевгир с телескопични дръжки от мин.година, също съм доволна.
Много са ми любопитни форми за тестени изделия, малко скъпички ми се струват, сякаш, но може и да греш, не съм виждала такива досега. Някои има ли ги, някакви отзиви?
И като по поръчка от четвъртък ще пускат батерии тип копче, тъкмо ми трябват за кантар Simple Smile
Зехтин домашен ни пращат от Гърция, сиди отворен на топло - няма как да е запечатан, не гранясва, нищо му няма въобще.

# 466
  • Sofia
Здравейте!
Аз пък съм много доволна от клина ,който си купих !

С дължина до коляното,и розови лентички отстрани,много се харесах и са ми удобни ,направих вече една тренировка с тях на канго джъпс Laughing.А  толкова магазини бях обиколила с тези клинове,даже цената вече не ме интересуваше,само да се харесам в тях ,така че много съм доволна ..успях  за 12 лв да се уредя с нов клин  Party,а бях отделила 50 лв  Party

Този с розовите ленти е другия модел, аз взех чисто черен, но когато го облечеш черното става прозрачно като чорапогащник, и се вижда отдолу розовия плат, който през черното изглежда телесно, и все едно си по по-дебел чорапогащник
Да ,знам го .
Бях загледала и него,точно това не ми хареса ,че се вижда розов плат отдолу ,имах един подобен и няма да повторя.  .
И аз така - отидох за черния клин, но ме отказа това, че е много дебел плата, пък не е дълъг и си взех от многоцветния - изобщо не е прозрачен и направих 2 тренировки с него:) И също бях обиколила много магазини и бях приготвила много повече пари, само да се харесам...

# 467
Вчера ви питах никой не каза колко е ужасен двуфазния лосион за почистване на очен грим. Мирише на умрели гугутки, направо потресаващо гадно, явно моя лотосов цвят е бил вкиснат или още по-лошо всички са така. И цялата се зачервих, веждите ми станаха все едно съм била на козметик на вежди и около очите също съм червена.

# 468
Ужас....аз ползвам тяхното тоал.мляко за махане на грим.

# 469
Ужас....аз ползвам тяхното тоал.мляко за махане на грим.

Дали ще ми приемат рекламацията ако реша да го върна или най-малкото, което е да споделя да го имат на предвид това, тъй като е нов продукт и няма много отзиви за него все още, но да го вземат под внимание

# 470
Мисля че ще го приемат.

# 471
Звучи като сериозна алергична реакция, върни го и уточни какво се е случило. Нека си вземат бележка да ги правят по-хипоалергенни.

# 472
Ще им направя рекламация, за алергията да, но тази миризма на екарисаж е просто убийствена. Нека някой да го помирише да каже да не би само аз да съм отвратена толкова от нея.

# 473
..тази миризма на екарисаж е просто убийствена. ..
Scream С това описание желаещите да го помиришат не очаквай да са много. Laughing

# 474
..тази миризма на екарисаж е просто убийствена. ..
Scream С това описание желаещите да го помиришат не очаквай да са много. Laughing

Joy Joy Joy, защо бе може само аз да съм в грешка

# 475
Да беше взела 1 тенекия зехтинче да се мажеш с него, вместо тоя смърдялник....Joy
Зехтинът поне ухае приятно...

# 476
Вчера ви питах никой не каза колко е ужасен двуфазния лосион за почистване на очен грим. Мирише на умрели гугутки, направо потресаващо гадно, явно моя лотосов цвят е бил вкиснат или още по-лошо всички са така. И цялата се зачервих, веждите ми станаха все едно съм била на козметик на вежди и около очите също съм червена.
Аз го ползвам от година (може би 10тина пъти за това време, че толкова се и гримирам Simple Smile ) - нищо не ми е ставало, нито мирише ?! чисти идеално.

# 477
Аз го ползвам от година (може би 10тина пъти за това време, че толкова се и гримирам Simple Smile ) - нищо не ми е ставало, нито мирише ?! чисти идеално.

В началото и аз не се усетих, че е от него, но като разтърках го усетих

# 478
Даниелче, по-добре поискай продавачите да помиришат Simple Smile , може да има проблем с партидата или с бройката, да е замърсена... не знам. Можеш да го върнеш без проблем, нали такива са им условията на веригата.

# 479

За този става на въпрос

Общи условия

Активация на акаунт