Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 074
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 120
там погледнах и аз тази сутрин,но не го видях,аз и бързах,но може и да съм пропуснала.

# 121
  • Асеновград
там погледнах и аз тази сутрин,но не го видях,аз и бързах,но може и да съм пропуснала.
В някои магазини е до сметаните и кафето преди топлата витрина. Много е дразнещо това че различни магазини са  подредени по различен начин, в зависимост дали са обновени или не.Ако човек бърза и е в непознат магазин вместо да е улеснен пазаруването се забавя, а и накрая на мен ми писва да обикалям и търся.

# 122
Дали има шанс да има все още Моцарела, много ми харесва, и искам да се запася? Laughing

# 123
  • Beyond the stars
Дали има шанс да има все още Моцарела, много ми харесва, и искам да се запася? Laughing

Имаше достатъчно снощи в Люлин поне.  Wink

# 124
И на Черни връх имаше сутринта моцарела.
Но не погледнах до кога и е срока.

# 125
Мерси, значи ще ходя
аз взех в неделя, срокът й беше до 21юни

# 126
  • have faith and be patient ..
Цитат на: zvezdichka7 link=topic=10412r65.msg36848437#msg36848437 date=1528266202
Може ли да ми кажете къде стои кондензираното мляко в консерви? Нямах много време тази сутрин да го търся,пак довечера.

При нас - лидъл варна владислав , седи от входа директно само на право ,рафта в дясно  ,след кафетата и сметаните за кафе, там е и подсладеното в консерва и неподсладеното в кафява картонена кутия

П.п. моцата не е ли от понеделник в промо ? И аз взех  моцарела и от шунката на промо - бива сякаш  ,от плодовия йогурт за беба - видя ми се без много гадости ,това сирене железница - еми не е моето , не ми харесва - твърдо ,солено  ,по принцип купувам от големите метални кутии ,повече експерименти няма да си правя  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 11:09 от С. Алекс

# 127
  • София
Аз сухо мляко не намерих , питах в Лидл на Слатина- казаха че няма. Има само сметана на прах. Може ли линк или снимка да го видя, и в този на Екзарха до банята гледах днес , ама не видях сухо мляко.

# 128
От универсалното покривало за градина някой има ли впечатления?

# 129
  • have faith and be patient ..
Някой да е срещал фотоепилатора някъде да се търкаля ? Реших сега  ,че ми трябва

# 130
Кой модел фотоепилатор са предлагали - Sanitas IPL 100?

# 131
  • Асеновград
От универсалното покривало за градина някой има ли впечатления?
Добро е, точно това вече втора година ми затваря терасата, опънато зад решетките не пуснало капка дъжд.Преди го предлагаха в два модела този размер и две по малки платнища на същата цена и от тях имам стоят ми в багажника и ги ползвам за къмпинг.По плътно е от продаваните в Кауфланд и магазините за полиетилен , преди него съм купувала от двете места но по бързо се скапват, това е и промазано освен че тъкано. Няма да съжаляваш за покупката.

# 132
Здравейте, някой с мнение за текстилните маркери? Спомням си , че преди няколко месеца се обсъждаха,но не помня точно какви бяха впечатленията и дали бяха същите.

# 133
Здравейте, има ли череши тази седмица в Лидл и на каква цена? В цяла България черешите са по 1-2лв/кг, в София не мога да намеря под 3-4 лв нормална череша.

# 134
Вчера вечерта имаше, около 4 лв. На всичко отгоре не са от хубавите сортове. Тези цени от 2 лв. на пазарите ги има.

В Лидл намаляват ли цените на плодовете и зеленчуците вечер, както правят в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт