Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 041
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 285
  • shumen
Някой с мнения за дюшеците от новата брошура?

# 286
  • София
Моля да ми покажете снимка на интимния гел. Вече няколко пъти го търся, но не мога да го намеря. Днес се дзверих в етикетите - няма. Аз ли недовиждам или не го предлагат вече?

# 287
Моля да ми покажете снимка на интимния гел. Вече няколко пъти го търся, но не мога да го намеря. Днес се дзверих в етикетите - няма. Аз ли недовиждам или не го предлагат вече?
Заповядай:
https://www.lidl.hu/catalog3media/hu/article/5509667/gallery/zoom/5509667.jpg

# 288
  • Sofia

И аз писах, че нещо не ми е по вкуса и после с изненада четох едно след друго мнения колко е разкошен. Smiley Явно е въпрос на вкус. Изобщо не ми прилича на кисело мляко, а на млекоподобен крем, но си мисля, че за салата "Снежанка" ще е много подходящ.
Това не е кисело мляко,а гръцки йогурт,което е доста различно.Маслеността му е 10% и текстурата съвсем различна.

# 289
В Гърция съм купувала йогурт (не от Лидл) и вкусът пак не е бил такъв като на този. Но може би с по-висока масленост, не помня точно, тези 10% не ги усещам, просто ми е лигава консистенцията. Не ми пречи на други да им харесва. 🙂

# 290
Пак сте разграбили банските. Исках синьо долнище 36-38....само едно имаше и то 40. Поне взех горно синьо...

Зефтинче довечера с колата.

# 291
  • Варна
Банските със твърди чашки ли са? По-точно ме интересува оранжевият.

# 292
Оранжев нямаше, не можах да го видя.
Синият има отвътре нещо, чак твърдо не бих го нарекла, но не е и само плат.
Мисля, че всички имат подплънка мека. Имам черно горнище, подобно на шареното, с триъгълници и реснички, пак си има отдолу меко дунапренче...

# 293

Така е на синия. Зашито е. Дунапренено.

# 294
  • Пловдив
А клиновете и тениските как са?

# 295
Клиновете изглеждаха доста добре. Не съм вземала, защото лятото, и на плажа особено, не ми се впъва в нещо тясно...

Взех една тениска, за плажа...

Между другото синьото горнище стои доста добре. Мерих го преди малко. Доволна съм.
Често си ги сменям на плажа, защото не обичам да ми мокрее, а на слънце не стоя, че да изсъхне.

# 296
  • Варна
Уф, ще ида да ги видя май... Искам да стои твърдо, а не да се събира, имам едно горнище на точки с подобна форма от Лидл, с подплънки е, но си е меко и така хубаво се събира, чеееее хич не ми харесва как стои. На това поне презрамките не са по средата, а на самите чашки и може би ще поддържат формата, ама... кой знае.

# 297
Без да съм спец, тази форма на синьото и оранжево горнище май е подходяща за малки и средни гърди. На мен ми харесва как ми стои. Взех и от този на цветята от предното пускане на бански преди десетина дни. И то стои добре.

Блузата и тя не е лоша - лека, ефирна. Взех С - леко широчка стои, може би са уголемени. На мен ми трябва за плажа, и за на път към там, че не искам раменете да ми изгорят, изобщо крия се от слънцето. Взех от тъмно синята с шарената предница, да ми ходи с тъмносините лидълски къси гащури....

# 298
  • София
Здравейте!
Преди седмици пуснаха едни много яки панталони, ластични, на Есмара. Взела съм си обаче по-малък, днес го видях. Ако някой иска, да ми пише на лично:)

# 299
  • София
Току що загледах, че има пушена сол в мелничка - доволни ли сте? От толкова време си мисля, как може да няма такава, пък то си имало.

Не съм я виждала, но ако не е йодирана, не е препоръчителна. Говорих с лекар, който ми каза, че всякакви соли от сорта на хималайска, калиева и т.н. специализирани, се ползват по лекарско предназначение за хора със специфични нужди. А хималайската специално е много вредна за деца, бременни и въобще, защото не е йодирана...

Общи условия

Активация на акаунт