Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 013
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Преди заедно с банските и прочее плажни неща пускаха и чадъри и един сгъваем шезлонг с колеца. Все се канех да си купя предните години, сега се навих и нъц.

# 376
  • в реалността
Направихме чийзкейк от кутията на изварата, с основа натрошени бисквити тип Орео( но марката на Лидл). Доста е вкусен, дъщерята каза че е като някакъв десерт в Хепи. Играчка е с разбиването на яйцата, но иначе лесно и доста се получи.
Тази извара бих ползвала и за млечна салата

Може ли рецепта

# 377
bradata, възможно е, но не мисля, че е това. И аз, и ММ два пъти разглобявахме и сглобявахме с цел да се намести. Подлива си. Не го въртя, прочетох още в упътването, че не трябва. Ще го върна и аз, както Tolli и дано с втория нямам проблем, че голямо улеснение е този уред.
Благодаря!

# 378
Преди заедно с банските и прочее плажни неща пускаха и чадъри и един сгъваем шезлонг с колеца. Все се канех да си купя предните години, сега се навих и нъц.
Аз пък дебна за плажна чанта тип сламена, предишни години не ми се даваха 20 и колко лева, ама като гледам в HM, че такава чанта е 45 лв и нагоре вече горещо искам да си купя. Дано тези седмици пуснат.

# 379
В някой софийски Лидъл да сте срещали памперси Лупилу 3ка 4 до 9 кг ?

Миналата година към края и началото на тази като пускаха промоциите имаше дълго време памперси всички размери. Сега за един ден в нашия магазин свършили Sad останали само големите номера и май няма да изнесат на намалената цена нови бройки...
В Младост 2 на Ляпчев, цената не е промоционална.

# 380
  • София

Миналата година към края и началото на тази като пускаха промоциите имаше дълго време памперси всички размери. Сега за един ден в нашия магазин свършили Sad останали само големите номера и май няма да изнесат на намалената цена нови бройки...
[/quote
И на Раковски има

# 381
  • София

На Раковски също има

# 382
  • София
Аз пък търся хвалените от вас вафли, но не успях да ги видя.

# 383
При нас седяха на редицата със седмични промоции, където бяха топингите за сладолед от по-предната седмица. Аз не съм ги вземала, последния път се излъгах за имитациите на Орео и направо ме боляха зъбите от захар.
Иначе пък Афтър 8-четата са хубави, аз много ги харесвам.

# 384
Направихме чийзкейк от кутията на изварата, с основа натрошени бисквити тип Орео( но марката на Лидл). Доста е вкусен, дъщерята каза че е като някакъв десерт в Хепи. Играчка е с разбиването на яйцата, но иначе лесно и доста се получи.
Тази извара бих ползвала и за млечна салата

Може ли рецепта
Рецептата я пише на кутията извара

# 385
  • Бургас
bradata, възможно е, но не мисля, че е това. И аз, и ММ два пъти разглобявахме и сглобявахме с цел да се намести. Подлива си. Не го въртя, прочетох още в упътването, че не трябва. Ще го върна и аз, както Tolli и дано с втория нямам проблем, че голямо улеснение е този уред.
Благодаря!
Изброявах наред възможните причини при здрав уред, дето са се писали преди в темата. Възможно е да си попаднала на дефектна бройка, така че смело връщай и дано имат нов за подмяна, защото и машинката върши чудесна работа и цената ѝ е добра. Успех Wink

Опитах сладоледа с шафран и (уж) шам фъстък... не е нито нещо уау за мен, нито е зле, ама ще си го хапна сама вероятно, че мъжете са по чистите сладоледи Wink Заредих се с нахут, че много го обичам и тъй като мразя момента с кисненето, варенето, люспите и пр., ползвам основно консервиран. Цената му е добра и се възползвах Wink

# 386
Памперсите бяха на промоция от четвъртък до неделя миналата седмица

# 387
  • In Wonderland...
Какво мислите за блендера от утре? Става ли за твърди храни, моркови, ядки? Може ли да смила фъстъци на паста? Благодаря предварително! Hug

# 388
# 389
  • Пловдив
Мммм...бишкоти+маскарпоне=тирамису  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт