Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 953
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 510
Да бе, ама по 10лв на парче ми се вижда съмнително.
Това е скъпо сирене.  Wink Даже в Лидл е на сметка. Peace

# 511
  • Вестерос
Te са на живо розово-оранжеви, по-скоро електриково розово някакво.

Пармеджаното в Италия също не е от евтините. Има няколко вида даже. Хубавото върви около 15 евро за 500, 600 гр. Е има и на промоция по-евтино. Но пак си е около 8-10 евро за половинка

# 512
Скъпо сирене е, да, нищо странно няма в цената му.

# 513
Пармиджаното действително и в сайта пише 40лв, което силно ме съмнява. По-скоро са сложили една деветка в повече и е 3,99 на парче.
Пише, че е ок. 250 грама, аз го разбирам, че всяка опаковка е различна и за това цена на кг е посочена. Виж, че и моцарелата от биволско мляко излиза на 35 лв за кг

# 514
  • София-Младост
Пармиджаното действително и в сайта пише 40лв, което силно ме съмнява. По-скоро са сложили една деветка в повече и е 3,99 на парче.
Хе, ако е такава цената три ще взема. Пармезанът винаги  е бил скъп, това е цена за кг и както вече са писали вероятно ще са с различна цена, след като са дали грамаж около 250г за опаковка.

# 515
Аз да дам отзиви за машината за сладолед - страхотна е. Вече направих първия сладолед, сложих 200 мл. Мляко, 200 мл сметана, 100 гр. Пудра захар и бисквитки орео. Стана божествен, доста сладък. Другия път ще.пробвам с кокосово мляко и плодове. Рецептата е от книжката. Сладоледа удвоява обема си, така че следвайте пропорцийте; )

# 516
Елси, каква е цената на машината за сладолед, че не ми се търси брошурата в момента?

# 517
# 518
Благодаря, Тете, утре и без нова ще ходя за Ариел, може и да взема. Ние сме ужасни унищожители на сладолед в къщи.

# 519
Дано те чака едничка.

# 520
Ако имам късмет

# 521
При нас има, купих си, но ми писна от тези лидлски изпълнения. Няма я книжката.

# 522
  • София
При нас нямаше панталонки. /Младост 3/.
Сладолед продължавам да си купувам от кутиите. Този с ядките е страхотен. Децата не го харесват, и само аз си го ям.😁

# 523
  • София
Благодаря, Тете, утре и без нова ще ходя за Ариел, може и да взема. Ние сме ужасни унищожители на сладолед в къщи.
Ариел-ът е стара партида, отпреди година, не вземайте.

# 524
  • have faith and be patient ..
ариел - праха , само за цветно ли е ? доволна съм от този за бяло , но май няма ..

Общи условия

Активация на акаунт