Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 842
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Някакъв празник на алкохола ли ще има.... JoyJoy
И аз това казах  Whistling

# 691
Не знам, не знам....Аз ще чакам празните на гащите....

# 692
  • Вестерос
Аперолът толкова ли върви като цена? Рядко пия алкохол, но този ме изкушава, та и с чаша..

# 693
И аз съм за чашите. Laughing Laughing Laughing

# 694
  • София
В нашия магазин околоочния крем с Q10 още е на 2 лв. Аз го пробвах вече, не е лош, по-малко мазен от подобния на Нивея.

# 695

Ти не кърмиш ли? Или си само за чашите, алкохолът друг да го мисли.

# 696
  • София
Някакъв празник на алкохола ли ще има.... JoyJoy

Като няма холандски фАфли ще давим мъката в алкохол....

# 697
Ти ще чакаш да дойде празника на Фафлите....тогава може и да те огрее....

# 698
Боксерките са много удобни. Ползвам такива от предни зареждания. Сега пак си купих. Памучни, изчистени, не са много обемни, но не са и изрязани. Екстра ми идват.

# 699
Някой видя ли панталоните тип капри ,да изкаже мнение....

# 700

Ти не кърмиш ли? Или си само за чашите, алкохолът друг да го мисли.
Кърмя, но вече захранвам и дохранвам...и един вид мога да люсна едно малко и леко. Wink Чашите ме грабнаха, честно, иначе не е някаква далавера не виждана. Лидъл напоследък само с лъскави картинки ни подмамват. Crossing Arms

# 701
Някой да сподели отзиви за фотоепилатора? Доста евтин идва и се чудя дали няма да е неефективен.
Имам го и не съм очарована, няма трайно премахване, намали ги , но реално не съм спирала със светването 1 година светъл цвят ми е кожата и нямам хипер окосмяване, но определено ефекта в салон дори и от една процедура е в пъти по-добър . При положение, че има опит и с Филипс и ефекта е същия не си заслужава инвестицията. Предпочитам салон там ефекта е доста по траен и все пак има нужда от подръжка.

# 702
  • Асеновград
При нас явно само XXL дами, в 8,15 бой на кошовете.Искаше ми се да видя най малкия размер на панталоните тип дънки да ама не Simple Smile . Ще чакам върнатите.
Напазарувах хранителни .
ЗА нехранителните от постоянния асортимент ударих сериозно на камък.Интимен гел се мъдреха само две шишета от синия.Шампоан от ежедневния зелен няма.Таблетки на W5  за тоалетна също.Препарата за варовик и той липсва.При препаратите и козметиката празни места или запълнено с един и същ артикул. На касата ми отговориха че имали проблем с доставките.

# 703
  • София
Когато за първи път зареждате външната батерия, колко часа я зареждате? В упътването пише, да се следят светлодиодите…. това е доста заангажиращо.

# 704
Няма значение колко време ще я зареждаш, това със зъреждането 24 часа и т.н беше за батериите преди 10 години...

Общи условия

Активация на акаунт