Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 899
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Няма значение колко време ще я зареждаш, това със зъреждането 24 часа и т.н беше за батериите преди 10 години...

Благодаря!

# 706
  • Варна
Ау, взех на хлапето маска и шнорхел, уникално готини са. След малко отиваме да ги пробваме на морето. Чак ми се прищя и на мен да си взема, хахах

# 707
  • Стара Загора
Поставките за печене на пица дали са удачни?Дали най-долната и най-горната пица се изпичат еднакво?Моля който е ползвал да сподели.
Преди няколко години от италианскта седмица взех такъв сет за пици за майката на приятеля ми. От тогава сме направили доста пици с него и сме много доволни. Нямаме проблеми с изпичането на пиците. В понеделник си взех и аз такъв комплект. И преди съм споделяла в тази тема, че сме доволни и тогава имаше жени, които бяха недоволни именно заради неизпичането на някои пици.

# 708
И аз влязох да питам за фотоепилатора...ама видях негативен коментар...друг има ли го, да сподели?

# 709
Дами, дали в някой от магазините има от бисквитките с лимонов крем? (тези от италианската седмица).
Винаги купувам по няколко опаковки, но днес в нашия Lidl ги нямаше.

# 710
Кой питаше за шипковия мармалад?
На мен ми е любим,усеща се шипковия вкус,леко е кисел но и достатъчно сладък Simple Smile

# 711
  • София
На мен ми е любим,усеща се шипковия вкус,леко е кисел но и достатъчно сладък Simple Smile
Аз питах, благодаря.

# 712
  • София
Аз питах, благодаря.

На мен изобщо не ми харесва, точно защото няма никаква сладост по моите критерии.
Не обичам отровно сладки продукти, но този мармалад няма никаква сладост. Въпрос на вкус, както за всичко останало. Simple Smile

# 713
  • София

Хора, случайно някой от вас да има такъв часовник? Ако да, помогнете ми да го "курдисам". Няколко години си работи и ме буди перфектно, но от 3-4 дни прехвърля с един час напред. Не знам как става и по кое време, но не звъни сутрин. Настройвам алармата за 5 ч., часът си е точен, сутринта не звъни и показва, че е 6... Сверявам го, всичко си е точно, до другата сутрин... Изхвърлила съм ръководството за употреба (гаче ли е кой знае каква система Simple Smile) и не намирам такова в нета.

# 714
  • София
Единственият хубав шипков мармалад е на Хармоника, другите са пълни с ябълков и на мен не ми харесват. Цената му е висока, но си струва, същият вкус има като от едно време.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 15:32 от Миленски

# 715
  • Бургас
Днес бях бърза в пазара, ама ще трябва да се връщам... Взех си от гладките сутиени и дънки, ама учудващо  този път 44 ми стиска доста на сланинките в талията, а другите ми гащури лидълски са все в този размер. Та дънките ще се надявам да успея да сменя с 46, а от сутиените да взема още един, защото ми лепна като втора кожа направо Simple Smile

# 716
Хора, случайно. Настройвам алармата за 5 ч., часът си е точен, сутринта не звъни и показва, че е 6... Сверявам го, всичко си е точно, до другата сутрин... Изхвърлила съм ръководството за употреба (гаче ли е кой знае каква система Simple Smile) и не намирам такова в нета.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/lsp/hs.xsl/index.html
изберете език Български и марка Auriol. Има много продукти. Намерете вашия. Проверете батериите, настройка за лятно часово време и радио-контрола. Друго в книжката.

# 717
Набелязах си четката за изправяне на коса,идеална е за майка ми,когато не ѝ се занимава с преса.
Имате ли отзиви за предишни модели?

Имам по-закръгленка, не беше лош ефектът - изправя бързо, но определено не заглажда като преса.
Може би зависи какъв резултат се търси.
Нещо имам спомен, че и по-евтинка беше..  newsm78

Имате предвид, че изправя косата, но стои като бухнала ли или има стърчащи косми? Колко време отнема изправянето с такава четка? Предварително благодаря на всички, които се включат.

# 718
  • Асеновград
Скрит текст:
Набелязах си четката за изправяне на коса,идеална е за майка ми,когато не ѝ се занимава с преса.
Имате ли отзиви за предишни модели?

Имам по-закръгленка, не беше лош ефектът - изправя бързо, но определено не заглажда като преса.
Може би зависи какъв резултат се търси.
Нещо имам спомен, че и по-евтинка беше..  newsm78
Имате предвид, че изправя косата, но стои като бухнала ли или има стърчащи косми? Колко време отнема изправянето с такава четка? Предварително благодаря на всички, които се включат.
[/quote]
Бях я взела при предишно пускане, малко по различна на външен вид по закръглена.Косата ми ставаше като наелектризирана хвърчаща, освен това доста тежи.Пробвах я не ми хареса ефекта и я върнах. С четката с йонизация косата ми е по добре подредена.Може на къдрава коса да има по добър ефект.

# 719
А как приготвяте ловджииските наденички, които са на промоция в момента. Вчера взех една тарелка, а днес съм в чуденка как да ги приготвя освен на скара, че тя не е вариант в момента.

Общи условия

Активация на акаунт