Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 884
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 720
Любимите ми наденички са това,винаги ги правя във фурната(включена отгоре и отдолу за 30 мин.на 200 гр.)На грил не съм ги приготвяла никога!

# 721
Поставките за печене на пица са добри, но определено ще трябва да се допичат, защото тази, която е най - отгоре става най - хрупкава. Вадите първата, хапвате, после оставяте следващата да се допече и следващата и така. Иначе се опичат, не е да не се опичат, но не стават така хрупкави като тази най - отгоре.

При нас в Пловдив, Кършияка също има все още околоочен крем за 2лв. Вчера си взех, щипе леко, не е така мазен като други, които съм ползвала, не знам какъв и въобще ще има ли ефект. С едно мазане не мога да дам мнение.

Ще взема от шипковия мармалад, щом е толкова вкусен и няма много сладост - по несладките неща съм. Няма нужда от много захар.

Холандските вафли така и не ги намерих, ако някой ги зърне - да сподели. За Пловдив.

# 722
  • София
Малко късно се сещам, но някъде в София да останали от електрическите кани? На Екзарх Йосиф са свършили.

# 723
Leia2015 от Холандските имаше снощи в Хр. Смирненски. В коридора към хладилните витрини.

# 724
  • София/Севлиево
Забелязала съм, че много неща,които свършват в нашия ЛИДЛ бързо-бързо винаги ги намирам в този в Ринг мол, и дори неща,които са били пуснати 1-2 седмици по-рано пак съм откривала...
Инак вчера ходих до ЛИДЛ да си взма нещо от италианската селекция.Взех прошуто крудо ,което много ми допадна,исках плато от месните специалитети да взема,но нямаше...

# 725
  • София
А как приготвяте ловджииските наденички, които са на промоция в момента. Вчера взех една тарелка, а днес съм в чуденка как да ги приготвя освен на скара, че тя не е вариант в момента.
За първи път ги опитах, много са хубави. В тавичка във фурната.

# 726
И нашите сега ги правя на фурна

# 727
  • Бургас
Някой видя ли панталоните тип капри ,да изкаже мнение....
Панталоните тип капри са уголемени, то по принцип в XXL седмицата са уголемени нещата. Аз си взех розовите и едни черни. Доволна съм, удобни са, памучни , взимала съм си и предходни години и много ги харесвам.
Взех си и от пижамите, също много доволна, меко и приятно трико.

# 728
  • have faith and be patient ..
Някой да сподели отзиви за фотоепилатора? Доста евтин идва и се чудя дали няма да е неефективен.
Имам го и не съм очарована, няма трайно премахване, намали ги , но реално не съм спирала със светването 1 година светъл цвят ми е кожата и нямам хипер окосмяване, но определено ефекта в салон дори и от една процедура е в пъти по-добър . При положение, че има опит и с Филипс и ефекта е същия не си заслужава инвестицията. Предпочитам салон там ефекта е доста по траен и все пак има нужда от подръжка.

а падат ли напълно космите ? предпочитам 1 година фото отколкото всеки месец кола ... на всякъде Grin

# 729
  • Пловдив

Взех си от панталоните и аз 2 броя  розови и сивички и една пижамка си взех.Чудех се за нея обаче дали мога да си я нося за разходки на вън.Не ми е много пижаместа,но като знам ще се срамувам ама по парковете с бебето ще ми е удобно.Blush

# 730
  • София-Младост
А как приготвяте ловджииските наденички, които са на промоция в момента. Вчера взех една тарелка, а днес съм в чуденка как да ги приготвя освен на скара, че тя не е вариант в момента.
Печени във фурната си ги правя.

# 731
  • София
Дали ще има нещо по-специално в новия Лидъл на 25-ти при откриването му ? Този на бул."Черни връх" срещу Фантастико.

# 732
  • София
Някой да сподели отзиви за фотоепилатора? Доста евтин идва и се чудя дали няма да е неефективен.
Имам го и не съм очарована, няма трайно премахване, намали ги , но реално не съм спирала със светването 1 година светъл цвят ми е кожата и нямам хипер окосмяване, но определено ефекта в салон дори и от една процедура е в пъти по-добър . При положение, че има опит и с Филипс и ефекта е същия не си заслужава инвестицията. Предпочитам салон там ефекта е доста по траен и все пак има нужда от подръжка.

а падат ли напълно космите ? предпочитам 1 година фото отколкото всеки месец кола ... на всякъде Grin
След април, до края на септември не се препоръчва да се прави фотоепилация, защото 14 дни след святкане не е добре да се излагаш на слънце, също така ако си се пекъл на море имаше срок в който не може да се святкаш, ама вече не помня колко е , а и всеки уред си е със собствени изисквания. Но лятото не е удачно, аз имам друга марка де но ако някой има такъв да сподели.

# 733
  • shumen
Аз ги правя или печени,или пържени наденичките.
У нас кашкавала Саяна се хареса.

# 734
За фотоепилацията е точно така - от април до октомври (за БГ) категорично ми отказват процедури в добрите салони. Една печалбарка козметичка (или недообразована) ми беше докарала хиперпигментация преди години, като ми работеше лятото, а аз не знаех, че не трябва и после беше мъка да изчистя петната.

Общи условия

Активация на акаунт