Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 878
  • 1 065
  •   2
Отговори
# 735
  • Варна
Много ми е течен шипковият мармалад и нещо във вкуса му ме дразни. Не изядохме и половината бурканче и гледам отгоре вече хвана мухъл, ще се хвърля...

# 736
  • София
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/lsp/hs.xsl/index.html
изберете език Български и марка Auriol. Има много продукти. Намерете вашия. Проверете батериите, настройка за лятно часово време и радио-контрола. Друго в книжката.
netman71, благодаря, благодаря, благодаря  Hug

# 737
  • in Wonderland
Отзиви за лампата против насекоми??

# 738
Да - лампата действа ли срещу молци? - пръскаме с какво ли не, но не свършват. Мислех да сложа по една лампа на всяка тераса.

# 739
  • София
Аз също се интересувам, ако някой има лампата. Имаме една на вилата, но тя не върши никаква работа.

# 740
  • Пловдив
Пловдивчанки, онзи ден гледах на последния Карфур, който беше до Хоум макс закачени рекламни плакати на
Лидъл. Дали няма да отварят там нов Лидъл, а?
Да,до края на годината трябва да го отворят.

# 741
  • have faith and be patient ..
Някой да сподели отзиви за фотоепилатора? Доста евтин идва и се чудя дали няма да е неефективен.
Имам го и не съм очарована, няма трайно премахване, намали ги , но реално не съм спирала със светването 1 година светъл цвят ми е кожата и нямам хипер окосмяване, но определено ефекта в салон дори и от една процедура е в пъти по-добър . При положение, че има опит и с Филипс и ефекта е същия не си заслужава инвестицията. Предпочитам салон там ефекта е доста по траен и все пак има нужда от подръжка.

а падат ли напълно космите ? предпочитам 1 година фото отколкото всеки месец кола ... на всякъде Grin
След април, до края на септември не се препоръчва да се прави фотоепилация, защото 14 дни след святкане не е добре да се излагаш на слънце, също така ако си се пекъл на море имаше срок в който не може да се святкаш, ама вече не помня колко е , а и всеки уред си е със собствени изисквания. Но лятото не е удачно, аз имам друга марка де но ако някой има такъв да сподели.

На мен ми трябва най-вече за еднотайно място дето слънце не огрява 😁😁 но дори и да си го купя ,щего ползвам зимъска то е ясно, Ходила съм на лазерна епилация в салон ,на фото чесно казано не съм ..

# 742
И аз искам фотоепилатор заради това място Laughing , но не знам дали този е добър, нещо срещам негативни отзиви, не съм го проучила много изчерпателно.

Скрит текст:
Какъв беше ефектът от лазерната епилация?

# 743
  • shumen
Момичета,някой знае ли дали са уголемени късите панталонки от другата седмица?

# 744
Детските бикини на Лидл плътни ли са или някакъв тънкаж?

# 745

Среднаж са....бих казала.

# 746

Среднаж са....бих казала.
Дам и някак по-твърдички са и отдолу са по-теснички, отколкото трябва според мен. На моето дете едните бикини са от hm и са много меки и изглеждат доста добре, а другите са от lidl и са твърдички, висят на дупето, а отдолу са с поне сантиметър по-тесни от тези на hm.

# 747
За ширината нямам забележки.

# 748
За ширината нямам забележки.
Може да съм нацелила кофти партида.
Някой има ли впечатления от безшевните бикини за другата седмица, как са материята и кройката.

# 749
Май са изкуственяци...от лигавата материя.

Общи условия

Активация на акаунт