Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 806
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 825
  • have faith and be patient ..
Мерси Тет ! Къде гледате годността на пликовете с прах ?

# 826
На един прах Ариел датата на производство беше написана с безцветен печат Flushed едвам го открих и то с помощ от приятел ат форума...
Прах Ариел е с 2г годност. Прах Персил с 3г. Течните 18 мес.

# 827
Аз не много връзка с дискусията.
Дали мога да очаквам скоро пистолет с топло лепене, пистолет с горещ въздух? newsm78 нещо ме е налегнала музата за реставрация, а май отзивите за тези уреди са добри за цената си.
Скрит текст:
Може да предложите и други не много скъпи марки и модели, от които сте доволни
Иначе аз чакам четвъртък за сутиените,- за такива като мен без цици са идеални Laughing

# 828
Пистолетче за силикон ли? Пистолет с горещ въздух е друго...с него съм сваляла блажна боя от врати и каси...

Иначе пистолет за силиконови пръчки има онлайн на достъпни цени. В Кауфланд също са пускали...

# 829
Пистолетче за силикон ли? Пистолет с горещ въздух е друго...с него съм сваляла блажна боя от врати и каси...
И двете- мисля да лепя и да свалям бои от каси  Crazy
А електрическите четки за зъби от четвъртък хубави ли са?

# 830
  • София
Вчера ходих до Лидл на Каблешков за Аперол.
Още в 12.00 нямаше нищо по рафтовете.
Защо обявяват  промоции а нямат никакви наличности, много е тъпо.

# 831
  • София

Аперола го видях в Метро, същата кутия, но цена не запомних. А същото узо купих две кутии в СБА с по два лева надолу.

# 832
  • In transit
Има голямо търсене, предполагам заради чашите. Аз в понеделник отидох в 10 в нашия Лидл и нямаше. Всички други от промоцията бяха налични, само аперол, тц. Помолих един младеж да ми изкара от склада. Оказа се, че имали много, просто са му отделили малко място на рафта.

# 833
Какъв е този аперол и защо е толкова търсен?

Наистина няма прах Формил-ни за цветно, ни за бяло. Жалко.

Гледам сламките са се върнали, по едно време нали липсваха.

Днес слабичко напазарувах - само кайма, превръзки и грах - на Чира няма, само от другия беше. Иначе на Чира имаше други замразени неща с нова опаковка, но не и грах...жалко, беше добър.

Стори ми се, че превръзките нещо са ги развалили - като стисна опаковката, стои някак празно - ако още са ги отънили, да им слагат надпис направо "Ежедневни" ...за Siempre говоря-двойните опаковки.

# 834
  • Пловдив
Снощи ми се набиха на очи повишени цени...тия май ни взимат за мезе Whistling Crossing Arms

# 835
Някой ползвал ли е четката за коса, която ще е  на промоция? Дали си струва?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12521

# 836
Превръзките са си добре, и на мен ми бяха подозрителни след смяната на опаковките. Харесвам бледозелените, много по-добре ми ги понася кожата от Олуейс.

# 837
Аперол в Метро от 28.06. - цена 15.95

Светещите камъчета някой да е ползвал?
Трябва да се огряват за да светят ли?

# 838
Превръзките са си добре, и на мен ми бяха подозрителни след смяната на опаковките. Харесвам бледозелените, много по-добре ми ги понася кожата от Олуейс.

Моето мнение е, че ги развалиха с навлизането на новите опаковки!

Но аз не говоря за разликата между стара и нова опаковка, говоря за новите - вземала съм откакто ги пуснаха и в началото бяха по-пълни пакетите, вакуумирани почти, без въздух.
Сега са тънки, което ме навява на мисълта, че са спестили от материала и са тънки-тънки-тънки...

# 839
Камъчета имаме - трябва денем да стоят на слънце, светлина. Слабо светят иначе-влизахме в тоалетната на загасено с дечко, за да ги тестваме...

Общи условия

Активация на акаунт