Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 807
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 810
 за навън спирали и също са ни палили сухо кафе на хартия да тлее ,но не знам утайка ли беше или от пакет кафе

Смляно неупотрябавано Peace
Такова масово палеха мин.лято на Тасос...целия остров беше нападнат от оси... кошмарно беше, и само това ги разгонваше (на ал.фолио го палеха).

# 811
  • Варна
Някой да има впечатление от сладките рула на Тейстино? Заслужават ли си като вкус? Сториха ми се мънички като размер...

# 812
Някой да има впечатление от сладките рула на Тейстино? Заслужават ли си като вкус? Сториха ми се мънички като размер...

Тези на промоцията не знам, но има едно шоколадово към 90 ст. нормална цена и е страхотно

# 813
П.п. някой погледна ли момичешките бикинки ? Тесни ли са от долу ?
Добре са отдолу, не много изрязани, обаче прекалено тънки. За лято идеални, но такива не ми трябват, не взех. Интерес към тях нямаше никакъв, купчината си седеше непокътната.

# 814
  • have faith and be patient ..
Мерси за гащите ! Аз зимата и слагам боксерки ,а сега лятото бръмчим на тънки гащурки 😎

# 815
Влизам да похваля магазина в Равда. Отдавна не бях влизала там, обаче напазарувах добре. Неща, които в нашия магазин въобще не съм виждала, си се търкаляха необезпокоявани из кошовете. Накупих дрешки на детето (даже и в брошурите не съм ги виждала някои), на себе си пижама, сутиен, помпа за надуване (от електрическите), разни домашни помощници (май от италианската седмица). Имаше продукти от всичките предходни седмици - поне 4-5 назад. А такъв огромен щанд за плодове досега в магазин на Лидл въобще не съм виждала. Само кашоните с праскови заемаха място колкото половин щанд от "нашия" магазин.

# 816
  • shumen
Тънки са гащите и за моето дете са малки.

# 817
Нали си чудехте на лампата за комари .. ето какво си купих от лидл - цъфти красиво на водопади , ухае на лимон и е натурален репелент 😁😁
И преди имах ,но го налазиха буби , не го бях взимала заради антикомар ефекта и не знам има ли такъв изобщо ,но се сетих за дискусията тук 😎

# 818
  • Асеновград
Нали си чудехте на лампата за комари .. ето какво си купих от лидл - цъфти красиво на водопади , ухае на лимон и е натурален репелент 😁😁
И преди имах ,но го налазиха буби , не го бях взимала заради антикомар ефекта и не знам има ли такъв изобщо ,но се сетих за дискусията тук 😎
В тази връзка в разсадниците за цветя се продава Цитронела, изключително ефикасна срещу комари. От лампите на Лидл имам една малка в бяло и синьо не върши никаква работа.

# 819
Момичета, от кой прах за пране на Лидл сте доволни? Рових назад в темите, но намерих само едно мнение за Формил, вероятно има още, но до сега не успях да намеря повече. Ще съм благодарна за още някое мнение!

# 820
Прах /прахообразен/ Формил Актив - за бяло е, но е голяма опаковка.
От течните си струва Формил концентрат единствено.

# 821

Благодаря, много! Flowers Rose Ще ги видя тази вечер, като отида.

# 822

Я дай да го видя аз този прах .. свършва ми персила за цветно иариела за бяло .. само капсули ариел имам заредени , търся прах ,но уви , ти нали си ловец на оферти знаеш ли къде има читави прахове на промо ?

# 823
В К тази седмица има Ариел за 60 пранета за около 18 лв. Миналата седмица имаше Персил 60 пранета за 14 кинта. Лили, ДМ не съм проверявала - може и там да има от малките опаковки за 20 пранета на промо.

В Лили Персила е на 6.99 лв също..до 30.06.18г.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 15:50 от teta75

# 824
  • София
Прах Формил вече няма никакъв. Нито за цветно, нито за бяло.

Общи условия

Активация на акаунт