Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 834
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 795
Нелис са доста различни, знам ги от години. Не са от постоянния асортимент холандските, при нас пишеше "до изчерпване на количествата".

За батериите наистина не разбирам. Аз намерих Сони с тези параметри, с 1 лев по-скъпа. Bowtie

# 796
  • shumen
И аз съм вземала риба един път и се изяде у нас.Иначе имаме рибен магазин в града и всякаква риба купувам почти само от там.

# 797
  • Бургас, София
Скрит текст:
Някой да сподели отзиви за фотоепилатора? Доста евтин идва и се чудя дали няма да е неефективен.
Имам го и не съм очарована, няма трайно премахване, намали ги , но реално не съм спирала със светването 1 година светъл цвят ми е кожата и нямам хипер окосмяване, но определено ефекта в салон дори и от една процедура е в пъти по-добър . При положение, че има опит и с Филипс и ефекта е същия не си заслужава инвестицията. Предпочитам салон там ефекта е доста по траен и все пак има нужда от подръжка.

а падат ли напълно космите ? предпочитам 1 година фото отколкото всеки месец кола ... на всякъде Grin
След април, до края на септември не се препоръчва да се прави фотоепилация, защото 14 дни след святкане не е добре да се излагаш на слънце, също така ако си се пекъл на море имаше срок в който не може да се святкаш, ама вече не помня колко е , а и всеки уред си е със собствени изисквания. Но лятото не е удачно, аз имам друга марка де но ако някой има такъв да сподели.

На мен ми трябва най-вече за еднотайно място дето слънце не огрява 😁😁 но дори и да си го купя ,щего ползвам зимъска то е ясно, Ходила съм на лазерна епилация в салон ,на фото чесно казано не съм ..

Здравейте, ще споделя и аз опит с фотоепилатора на Лидл, макар моят да е малко по-различен - вероятно по-стара версия. Ходила съм в салон на лазерна епилация и бях изключително доволна. Ходила съм и на фотоепилация в салон, но много по-малко време и зони - пак бях доволна. Резултатите бяха чудесни - оредяване на косми (на места до 100%), изтъняване, скъсяване и изсветляване на останалите.
Това и ниската цена на лидълския фотоепилатор бяха причините да го купя преди 2 или 3 години. От тогава съм го ползвала спорадично, като тази зима се надъхах покрай темата за уреда на Филипс и всичките добри коментари там. Ами аз разлика не откривам. Святкам си се вече колко време през 2 до 3 седмици, направила съм много повече порцедури от предписаното в книжката и резултат никакъв. Не знам дали конкретният уред не е за мен, дали е твърде слаб или аз имам хормонални дисбаанс (съмнително е това), но определено не съм доволна. И като си помисля как си тормозя кожата за нищо чак ме е яд.

# 798
Здравейте,има един комплект за маникюр и педикюр от минала седмица,за 13,99лв, вероятно назад в темата е обсъждан,но може ли само в едно изречение да споделите,заслужава ли си?

# 799
  • София
Аз си взех външна батерия в четвъртък от ЛИЛД в Студентски град . Имаше доста бройки.

Батерията е заредена. Може да я ползваш веднага.
Наложи се да я изпробваме още в събота - щерката е доволна.

# 800
Кой ром ще препоръчатеза леки коктейлчета от типа на пина колада или куба либре? Видях, че единият си е с кола в комплекта, но да питам, ако и другите са хубави.
Мента мисля да си взема, захар ще заредя, за аперола също се чудя, макар че не ми е любим. Само за лимончиното ме е яд, че го изпуснах.
Разбира се, пак са забравили да включат нормлни ежедневни неща в намалените, добре че вчера успях да взема една тарелка пилешко. Има и спанак  уж Rolling Eyes

# 801
Няма ли начин да сложите мрежи на прозорците? Има лепящи се, лесно се слагат и не са скъпи.
И аз никога не мога да се начудя защо се мъчите с машинки, лампи, таблетки и подобни простотии, след като една мрежа ще реши кардинално въпроса не само по отношение на комари, ами и на всякакви други гадинки. Откакто имаме мрежи вкъщи не е влизал ни един комар, а през лятото всички прозорци са широко отворени денонощно.

Най-вероятно не можете да се начудите, защото гледате от гледна точка на ползватели на апартаменти - там е лесно Wink
Я елате в къща, да видите как е - имаме голяма веранда, на която се излиза от хола-опция мрежи на вратите просто не става. Постоянно се влиза/излиза с питиета и мезета Mr. Green
Пробвали сме всякакви машинки и лампи - никакъв ефект; най-читави се оказаха спиралите
Peace

# 802
Е, ние пък през врати сякаш не излизаме. Като има мрежа, има и ръце и крак да я отвори....не виждам драма. Въпрос на желание..

Не минавам през дупките на мрежата, когато  излизам на терасата да простирам Simple Smile

# 803
Е, ние пък през врати сякаш не излизаме. Като има мрежа, има и ръце и крак да я отвори....не виждам драма. Въпрос на желание..

Не минавам през дупките на мрежата, когато  излизам на терасата да простирам Simple Smile

Тъй де, ама за тераса на апартамент вратата сигурно ви е една, а нашите са 2 х метър и кусур всяка...

# 804
Отваряемото крило не е нужно да е на цялата ширина...или викаш таблата с питиетата ти е дълга и широка ....: )Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сега тъкмо ще заредиш нови питиета и мезета от промоцията........

Ох, сетих се оня виц - ще тропаш, му казали, на вратата с крак, демек ръцете ти да са заети с подаръци и питиета...Laughing че и вие така.

Все една ръка свободна ще има да бутне мрежата си мисля Ill

# 805
  • Варна
Ай стига са хвали с голямата си тераса сега Crossing Arms Шегувам се, да не се обидиш, просто обожавам големи тераси, обожавам! И комари, и всичко ще изтрая ако имам голяма тераса и градина.

# 806
А бе как се мята крило мрежа метър и кусур на 2,70?!? (ся, да спомена и ветреца, щото сме на морето, ма ептен ше ме урочасате) Mr. Green..мислен е вариант и плъзгащи- и той не става;
Как да е -идеята ми беше, че при апартаменти е по-лесно(те такова обитаваме и ние в по-голямата част от годината), и наистина варианта мрежи е най-удачен; но при къща нещата са по-различни
Peace

# 807
То не е само цаца и бира да мятате....амаха....много сте мързеливи, да отбележа....ще кажеш че ви карам щанги да мятате....

# 808
  • София
Някой дали е бил днес на откриването на новия лидъл в Драгалевци,дали има някакви специални отстъпки Thinking

# 809
  • have faith and be patient ..
 Аз пак не схванах какъв е проблема с комарника и излизането на терасата ? На едната постоянно излизам ,барабар с децата , да си наглеждам китките - сея ,поливем,плевя  и т.н. голямата и тя се включва   , другата ми е към кухнята , там пък още по-често ходя - скари мари и други приспособления , е като е 45° не ги ползвам . Живот и здраве скоро и аз ще имам огроооооооомна тераса , даже две , но не си представям живота без комарници .. просто това е първото което се слага като вляза във квартира или нов  дом евентуално .. за навън спирали и също са ни палили сухо кафе на хартия да тлее ,но не знам утайка ли беше или от пакет кафе
П.п. някой погледна ли момичешките бикинки ? Тесни ли са от долу ?

Общи условия

Активация на акаунт