Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 840
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 780
Т.е.таблетките и течностите против комари са вредни?

# 781
  • София
Тaня67, съжалявам, не съм гледала за кани.

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning
По телефона могат да ти дадат информация къде има кани. На мен така ми казаха в кой точно магазин има яйцеварки.

Стига да им се занимава с проверка, да не кажат изчерпана на всякъде .

Благодаря! Намерихме в Метро. Пак е стъклена, за 31 лв. Дано да е качествена!
Аз я намерих точно в Ринг мола. Иначе на 2-3 места бяха изчерпани още първия ден, след като ги пуснаха. Тази в Метро сменя ли си цветовете, като достига различни температури? Лидълската е скъпичка, определено, но пък много ми хареса с наситените сменящи се цветове. Много е ефектна.
Има ли пластмасови елементи в контакт с водата, както и миризма от капака (който сигурно е ПВЦ)?

# 782
  • София
Скрит текст:

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning
По телефона могат да ти дадат информация къде има кани. На мен така ми казаха в кой точно магазин има яйцеварки.

Аз я намерих точно в Ринг мола. Иначе на 2-3 места бяха изчерпани още първия ден, след като ги пуснаха. Тази в Метро сменя ли си цветовете, като достига различни температури? Лидълската е скъпичка, определено, но пък много ми хареса с наситените сменящи се цветове. Много е ефектна.
Има ли пластмасови елементи в контакт с водата, както и миризма от капака (който сигурно е ПВЦ)?
Капакът е пластмасов отвътре, ама водата не стига до него.  Когато заври, тя няма досег с пластмасова част. Първата ми работа беше да проверя дали има такава миризма, но няма. Единствено филтърчето при човката е с пластмасова рамка.  

# 783
Има ли разлика между пъстървите, в лидл гледам ще има дъгова пъстърва и в кауфланд също ще пускат на промоция пъстърва, но не пише дъгова, та има ли някаква разлика изобщо  newsm78

# 784
  • до едно тепе
Има ли разлика между пъстървите, в лидл гледам ще има дъгова пъстърва и в кауфланд също ще пускат на промоция пъстърва, но не пише дъгова, та има ли някаква разлика изобщо  newsm78

Има дъгова, има и сьомгова. Втората е с оранжаво месо. Другата-дъговата си е нормалната пъстърва.

# 785
  • have faith and be patient ..
Лоша риба до сега от лидл не съм взимала - ципура,лаврак ,пъстърва по-рядко,но те са размразявани  .. но пък в кауфланд има щанд със пресни миди ,има и скариди бланширани и сурови ,калмари ,много  риба, може и те да са пресни ,ще питам другия път ,но за мидите съм 100%

# 786
И аз като Алекс с рибата. И пъстърва сме вземали, и ципура и скомряк...всичко се изяжда Joy

# 787
  • София
Скрит текст:

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning

Капакът е пластмасов отвътре, ама водата не стига до него.  Когато заври, тя няма досег с пластмасова част. Първата ми работа беше да проверя дали има такава миризма, но няма. Единствено филтърчето при човката е с пластмасова рамка. 
Има, при кондензацията досегът с капака е неизбежен.
Но съм срещал такива, които миришат и на сухо - отвратително на пластмаса. Водата няма ли как да се налива без да минава през този "филтър". Имам една метална такава, но стар модел... няма такива вече. Проблем ли ще е една снимка на вътрешността - мисля да поръчам една.

# 788
Скрит текст:

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning

Има, при кондензацията досегът с капака е неизбежен.
Но съм срещал такива, които миришат и на сухо - отвратително на пластмаса. Водата няма ли как да се налива без да минава през този "филтър". Имам една метална такава, но стар модел... няма такива вече. Проблем ли ще е една снимка на вътрешността - мисля да поръчам една.
Ако искаш изобщо да няма пластмаса, керамична не ти ли върши работа? Аз купих от Метро около Нова година изцяло керамична, мисля, че и сега ги има. Peace

# 789
Колкото и велико пазене да пада, всъщност опазването е извънредно трудна задача. Дори при производството на керамични, емайлирани и стъклени съдове се използва олово, което прави съдовете устойчиви на удар и подобрява цветовете им.

# 790
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Само във Варна ли липсва червения 
кератинов балсам на Сиен?

# 791
  • Бургас
В Бургас също няма. Има само шампоан.

# 792
Споделете за външните батерии от каталога. Толкова ли са изключителни (предвид търсенето им)? На пазара има батерии с такава мощност и на тази цена, изненадах се, че са изчезнали още в първия ден. Ако има нещо чак толкова уникално в тях, бих си поръчала от немския сайт.

# 793
  • София
И при нас липсва въпросният балсам. Тъкмо реших да го пробвам. Взех шампоан, но не ми харесва - сплесква и изправя косата. Не е моят.

# 794
Споделете за външните батерии от каталога. Толкова ли са изключителни (предвид търсенето им)? На пазара има батерии с такава мощност и на тази цена, изненадах се, че са изчезнали още в първия ден. Ако има нещо чак толкова уникално в тях, бих си поръчала от немския сайт.
И аз търсих безуспешно. По-рано попитах в темата и момичетата ми отговориха , че са добри.
Сега чакам някой да върне.
Примирих се , че ще си купувам от другаде, егати батериите . Обиколих цяла СФ за батерии и Фафли и ...тцъ.
Между другото , тези холандски вафли от постоянния асортимент ли са ? И има ли ги другаде. Нелис не са моите , купих , но са ми прекалено сладки и канелени.

Общи условия

Активация на акаунт