Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 867
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 750
  • shumen
От лигавата материя са.

# 751
набелязах си сладоледите на промоция другата седмица, кои са най-хубави? тези мините 12 бр. колко точно мини са, заслужават ли си? Grinning

# 752
Днес от Лидл в Ринг-а си намерих спортни клинове Party Две бройки М-ка имаше, различни, взех ги и двата, не виждам да прозират. Много са хубави. Изобщо там имаше какво ли не от минали седмици...
Холандски вафли обаче нямаше, поне жената, която попитах не знаеше да има.
Но си взех от Била тези Нелис, които бяха показани назад в темата. Имаше два вида- с карамел и с мед, хубави са, но не са мой тип десерт  Peace

# 753
набелязах си сладоледите на промоция другата седмица, кои са най-хубави? тези мините 12 бр. колко точно мини са, заслужават ли си? Grinning
Много са мини, но си заслужават. Не само, че са хубави, но и са различни вкусове. Аз лично изяждам четири наведнъж, но се успокоявам, че не са от големите Joy

# 754
  • София
Днес от Лидл в Ринг-а си намерих спортни клинове Party Две бройки М-ка имаше, различни, взех ги и двата, не виждам да прозират. Много са хубави. Изобщо там имаше какво ли не от минали седмици...
Холандски вафли обаче нямаше, поне жената, която попитах не знаеше да има.
Но си взех от Била тези Нелис, които бяха показани назад в темата. Имаше два вида- с карамел и с мед, хубави са, но не са мой тип десерт  Peace

Случайно да си забелязала дали има електрически кани?

# 755
Лампата за комари я пробвах тази седмица. Бях толкова ентусиазирана, че не си взех таблетките за контакт. Резултатът - цяла нощ свети това чудо, един комар или каквото и да е насекомо не уби, децата ми бяха изядени от комари и съм ужасно разочарована. Ще потърся онлайн нещо по-скъпо, но тази я връщам.

# 756
Тaня67, съжалявам, не съм гледала за кани.

# 757
  • София

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning

# 758
  • have faith and be patient ..
За ширината нямам забележки.
Може да съм нацелила кофти партида.
Ако са онези със черешките-да ! Определено бяха многотесни,на малката постоянно и се впиваха , директно изтеглих партидата от шкафа с гащи 😁 но имам от предишни пускания - ами много са хубави - меки са ,ластиците им се държат добре - пера ги на 60°  суша в сушилня , имам и от хм - ами много се свиват,ластика е тънък и стегнат и се впива ,а тя е много слаба и пак и правят следи , както и да е - определено ще видя и  тези гащури ,но защо ми се струва ,че бяха по 8-9 лв преди ..
За фотоепилацията -
    на приятеля ми с черните ,гъсти и дебели косми  ефекта беше уау , а на мен - руси ,къси и тънки - не чак толкова , на сублимното място почти нищо не се случи

# 759
Аз за гащите за дами говорих. С черешки нямам Joy

# 760

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning
По телефона могат да ти дадат информация къде има кани. На мен така ми казаха в кой точно магазин има яйцеварки.

# 761
  • София
Лампата за комари я пробвах тази седмица. Бях толкова ентусиазирана, че не си взех таблетките за контакт. Резултатът - цяла нощ свети това чудо, един комар или каквото и да е насекомо не уби, децата ми бяха изядени от комари и съм ужасно разочарована. Ще потърся онлайн нещо по-скъпо, но тази я връщам.
Няма ли начин да сложите мрежи на прозорците? Има лепящи се, лесно се слагат и не са скъпи. Не знам тези лампи доколко са ефективни, те май са за външно ползване, а аз от таблетките се задушавам, нямам алергии, но се усеща нещо отровно в тях.

# 762
За комари съм най-доволна от спиралите за палене Peace

# 763
  • have faith and be patient ..
Аааа стори ми се че дамата питаше за детските  😎

# 764
  • София
Течния шоколад Nocialata от 6лв - струва ли си, макар че имам един в момента...

Някой взе ли си кана и мирише ли на пластмаса? Както и крачната помпа.

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 15:03 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт