Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 860
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 765
Някой да сподели отзиви за фотоепилатора? Доста евтин идва и се чудя дали няма да е неефективен.
Имам го и не съм очарована, няма трайно премахване, намали ги , но реално не съм спирала със светването 1 година светъл цвят ми е кожата и нямам хипер окосмяване, но определено ефекта в салон дори и от една процедура е в пъти по-добър . При положение, че има опит и с Филипс и ефекта е същия не си заслужава инвестицията. Предпочитам салон там ефекта е доста по траен и все пак има нужда от подръжка.

а падат ли напълно космите ? предпочитам 1 година фото отколкото всеки месец кола ... на всякъде Grin
След април, до края на септември не се препоръчва да се прави фотоепилация, защото 14 дни след святкане не е добре да се излагаш на слънце, също така ако си се пекъл на море имаше срок в който не може да се святкаш, ама вече не помня колко е , а и всеки уред си е със собствени изисквания. Но лятото не е удачно, аз имам друга марка де но ако някой има такъв да сподели.

На мен ми трябва най-вече за еднотайно място дето слънце не огрява 😁😁 но дори и да си го купя ,щего ползвам зимъска то е ясно, Ходила съм на лазерна епилация в салон ,на фото чесно казано не съм ..
Точно за там не е препоръчително да се ползва пише го в книжката с указания,   прочетох като го купих  Аз съм правила Ipl ефекта там поне при мен с много по малко процедури имаше с фото на лидл за мен е безмислено инвестиция намаля космите, но не изчезват завинаги при мен се появиха след като спрях да го ползвам не в пълния си обем разредени са, но факт. Ползвала съм и филипс и там се получи същото.

# 766
  • На изток от Ада
Тaня67, съжалявам, не съм гледала за кани.

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning
По телефона могат да ти дадат информация къде има кани. На мен така ми казаха в кой точно магазин има яйцеварки.

Стига да им се занимава с проверка, да не кажат изчерпана на всякъде .

# 767
  • София

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning
По телефона могат да ти дадат информация къде има кани. На мен така ми казаха в кой точно магазин има яйцеварки.

Благодаря! Намерихме в Метро. Пак е стъклена, за 31 лв. Дано да е качествена!

# 768
  • Варна
Няма ли начин да сложите мрежи на прозорците? Има лепящи се, лесно се слагат и не са скъпи.
И аз никога не мога да се начудя защо се мъчите с машинки, лампи, таблетки и подобни простотии, след като една мрежа ще реши кардинално въпроса не само по отношение на комари, ами и на всякакви други гадинки. Откакто имаме мрежи вкъщи не е влизал ни един комар, а през лятото всички прозорци са широко отворени денонощно.

# 769
  • have faith and be patient ..
Късметлии .. ние пък имаме малък период от време - пролет и есен и такива летни хладни дни в които разчекваме джамове и врати , изцяло източен апартамент сме и от 5ч. Сутринта напича яко , постоянно сме зазидани вътре ,затворено де що има панти ,пуснати щори и климатици .. е малко е ударно излизането и после прибирането 😆😆 но поне вътре се живее ,не знам ,но много топло става тук

# 770
  • до едно тепе
Няма ли начин да сложите мрежи на прозорците? Има лепящи се, лесно се слагат и не са скъпи.
И аз никога не мога да се начудя защо се мъчите с машинки, лампи, таблетки и подобни простотии, след като една мрежа ще реши кардинално въпроса не само по отношение на комари, ами и на всякакви други гадинки. Откакто имаме мрежи вкъщи не е влизал ни един комар, а през лятото всички прозорци са широко отворени денонощно.
Ние имаме мрежи на всички прозорци и въпреки това се случва да влети по някоя гадина периодично. Спорвд мен обаче тези лампи са по- скоро да си седне човек на терасата и да си я пусне наблизо да не го хапят гадините. Дали вършат работа не мога да кажа.

# 771
  • in Wonderland
Да, за маса на двора ми трябва и се чудя дали ще върши работа. 
Някой по- горе писа, че я е пробвал и ще връща, но тя не е ли от другата седмица?

# 772
  • На изток от Ада
За лампата имаше доволни предния път като ги пуснаха.

# 773
На прозорците може да се сложи комарник, обаче на терасите как да се сложи? Евентуално може само на вратата, но ми се струва, че ще е неудобен и ще се пречка...

# 774
Не се пречка..имаме на вратата към холната тераса...😊

# 775
Течния шоколад Nocialata от 6лв - струва ли си, макар че имам един в момента...
Много е добър. Пускали са го и преди. Бях взела буркан, който свърши за дни, а след това взех още три броя да си имам. Чуден е!

# 776
  • София

Жалко!  Grinning Ще трябва да се провери на място.  Grinning

Благодаря! Намерихме в Метро. Пак е стъклена, за 31 лв. Дано да е качествена!
Аз я намерих точно в Ринг мола. Иначе на 2-3 места бяха изчерпани още първия ден, след като ги пуснаха. Тази в Метро сменя ли си цветовете, като достига различни температури? Лидълската е скъпичка, определено, но пък много ми хареса с наситените сменящи се цветове. Много е ефектна.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 01:35 от july1993

# 777
  • София
 july1993, не ги сменя. Сигурно тази от Лидл е по-добра, но ни трябваше спешно и като не бяхме сигурни, че ще я има в Ринг мол, побързахме да я купим. Важното е да върши работа! Wink

# 778
Аз говоря за лампата за насекоми от преди няколко седмици - тя е за вътрешно ползване. Тествах я на морето. Там и с мрежи децата ми бяха изядени първата нощ. Аз бях ентусиазирана, именно защото е безвредна в сравнение с таблетките и течностите за контакти. Уви не ми свърши работа. По заведения съм виждала такива по-големи и те вършат работа и са за външно ползване. Подозирам, че тази е някакъв аматьорски вариант за домашни нужди. Вкъщи нямам проблем с комарите.

# 779
  • shumen
На прозорците имаме мрежи и пак понякога влизат комари.

Общи условия

Активация на акаунт