"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 712
  • 843
  •   1
Отговори
# 675
    Когато Бранко и Галя бяха на ресторант и когато Бранко подкани Галя дали няма да опита салатата. А Галя беше толкова притеснена, като че ли наистина им беше първа среща. Наистина сте прави - отношенията между Галя и Бранко винаги са ми изглеждали делови. Такива отношения между приятели не съществуват.

# 676
Някой може ли да сподели какво стана с на Даньо новата изгора? Не чух добре какво говориха на чата, но май нещо го отряза. Мерси Simple Smile

# 677
Не го отряза точно, по-скоро беше съпричастна, че се е разделил с приятелката си, попита го как е и така. Hug

# 678
Не го отряза точно, по-скоро беше съпричастна, че се е разделил с приятелката си, попита го как е и така. Hug
Благодаря 😚

# 679
    Мисля че новата изгора на Дани въобще не го харесва и не се интересува от него. Много жалко, че съсипа връзката си заради тази жена.

# 680
  • Deutschland
И аз мисля така 👌

# 681
Дани обърка лежерния флирт и любезното отношение на мацката с любов  Mr. Green

# 682
Дани обърка лежерния флирт и любезното отношение на мацката с любов  Mr. Green
Той май обича да обърква всичко с лИбов... Откакто гледам, той все се хвърля на мацките и уж ги обича... Освен зара.

# 683
  • Deutschland
Усещам как ще се върне обратно при Михаела и тя ще го приеме, разбира се

# 684
Мда, както прехвърчаше от рая на Галя и беше голяма мъка за гледане...

# 685
Дори тогава Бранко го правеше с финес и беше толкова галантен, че чак аз щях да му повярвам. 😀
Не като Даню ... значииии, смисъл, разбираш ли...... и почне пак от начало.
Беден речник с две думи.

# 686
Хахах, абсолютно! Как не му смениха малко репликите 😂
Днес гледах повторението в 19 по кино нова, там снимаше Михаела с някакви сладоледи... Ама, нейсе... Човек да не знае от кой чат може да му изскочи нова любов 😆

Не разбрах логиката на Галя...
Коки пак "на" църква, както като имаше пъпка отзад... Големи обещания бяха тогава. Сега пак простотиите му. Дано замине за манастир.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 22:45 от Ива Кръстева

# 687
Щеше да е много яко ако тази каскадьорката му беше казала " е как така просто след толкова време я оставяш, знаеш ли не ми се говори" и да му затвори. 😃 Да му видим наакната физиономия. Колкото и да си мисли че с Михаела щеше да е свършило със и  без таяотмесинджъра  , Точно заради нея я остави.  Много м дрзнешщ самодоволен гъз

# 688
Сега ще е много яко да се върне по*акан с букет за извинение и да завари Михаела гушната с Христо Simple Smile Много, много дразнещ образ е тоя Дани, как така се кълнеше в любов на някой, ходи, тича да я гони по автогари и прочие и накрая да я зареже само заради някакъв чат и една среща. И все се изкарва чист, искрен и справедлив, и все другите са му виновни, и все е тъжен и нещастен и вечно неразбран този толкова страхотен и уникално невероятен мъж, че Пази Боже! да ти е на главата.
Аз не гледам през седмицата, наваксвам уикенда и чета тук, та може и да изоставам малко със събитията. Галя взе ли се с Бранко най-накрая? Чудя се тоя човек как не се отврати от тая куха лейка,  честно! Ма тя не е такава, дава на мутри, на клошари, на всякакви, с широко сърце е момичето, има място за всички Grinning

# 689
  • В царството на игрите:)
В този сериал най - неубедителният образ, според мен, по отношение на чувствата е Дани. Никога, ама никога не му повярвах, че обича някое от гаджетата си. Трудно разбирам какво говори и, ако не е пресилено невротичен е рицар на печалния образ. А, бе неприятен ми е и като мъж и като актьор.

Общи условия

Активация на акаунт