СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 685
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен
В очакване сме всички на заветните резултати ...

# 46
  • На черешата
И моя дзвер от спокойните, преди малко се сети да ми звъни да попита къде е служебната бележка с номера. И заключи, че май я е загубила. Rage

# 47
Аз затова я снимах още като му я дадоха, да нямам шаш и паника.

# 48
Честита ни нова тема. Пожелавам на всички деца да ги приемат в желаните училища.

# 49
И аз тук Simple Smile Непрекъснато някой пише на тийна, че имало излезли резултати и той подскача като ужилен Wink Очакваме ги.

# 50
И моята преди малко ми звъня. Някаква съученичка писала в групата на класа, че има резултати и всички юруш да проверяват.
Ще пренатоварим сайта на МОН преди да излязат резултатите, ми се струва😂😂

# 51
  • Sofia
Да ни е честита новата тема и да се напълни само отлични резултати!

Дай, Боже! И ние сме в очакване Simple Smile

П.П. Но лично аз днес очаквам и друго нещо. Да стана леля на третата си племенничка. Сестра ми до обяд трябва да е родила, на късмет да й е!

Бебе Зорница е вече родена! 3 600 грама. Всичко е наред и с нея, и със сестра ми!

Отивам да купувам бонбони да почерпя колегите в офиса Simple Smile Благодаря ви за съпреживяването!!!

# 52
  • Стара Загора
Честито бебче, да е здрава  и щастлива да ви радва всички!
Аз се бях зарекла да не влизам , но 2 пъти вече проверих. Заръчала съм на дъщеря ми да ми прати скрийншот като види резултатите . Аз няма да влизам повече в сайта.

# 53
И аз тук!Успех на всички дечица!

# 54
  • тук-там
Да ни е честита новата тема и да се напълни само отлични резултати!

Дай, Боже! И ние сме в очакване Simple Smile

П.П. Но лично аз днес очаквам и друго нещо. Да стана леля на третата си племенничка. Сестра ми до обяд трябва да е родила, на късмет да й е!

Бебе Зорница е вече родена! 3 600 грама. Всичко е наред и с нея, и със сестра ми!

Отивам да купувам бонбони да почерпя колегите в офиса Simple Smile Благодаря ви за съпреживяването!!!
Честито бебче!!! Само така! Това са най-големите емоции в живота Simple Smile

# 55
  • София
Вихрогонче, да ви е честита малката госпожица! Жива, здрава и късметлива!

# 56
  • BG
Да ви питам нещо- ще се намесвате ли в реденото на желания? Моята иска да пише първи желание испански, но аз си мисля, че ще е по-добре да посочи немска паралелка, просто не знам този испански дали въобще ще и бъде от полза. Но все още се чудя да я убеждавам ли, да я оставя сама да си избере ли? Стига да и стигне бала да избира.

# 57
  • София
Heart Eyes
Здраве и щастлив живот на Зорница!

# 58
  • Варна
Честита да ти е племеничката, vihrogonche! Винаги да е с късмет, да ви е жива и здрава!

Нервно ми е, едва се удържам да вляза в сайта за проверка, но още няма смисъл, така като ви чета...

# 59
Добро утро и честито на лелята . Прекрасно има е Зорница .
Нека огрява живота на хората около себе си като Зора .
Аз няма да проверявам резултата , а ще изчакам младежа сам да си провери, че той е много позитивно настроен и убеден че ще си влезе от воле първо желание .

Общи условия

Активация на акаунт