СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 485
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На моето дете госпожата им казала резултатите. Изпратени са от РУО на хартия.
[/quote,]
Народни легенди и митове!

# 496
Докато чакате, да ви кача една обобщена статистика за София - 2017, че да не взема да забравя в суматохата. Simple Smile
Скрит текст:
Имам и за други градове. Stuck Out Tongue
Мислех, че се получават на точно определено място и по определен ред.

# 497
  • Sofia
Онази фалшива новина изчезна от сайта. Joy

# 498
  • София
Хахаха, опитах се да се проаветля какво е все пак и сега се чудя как да докарам едно червеноточково срещу топлофикация...
Обаче на третото значение на думата, ударих на камък, щото беше обяснено с друг термин, пак с п...., нещо като петно звучеше Joy
Петитум... Thinking

Ще ме скъсаш, честно! Joy

# 499
  • София
[/quote,]
Народни легенди и митове!

По-скоро форумски. Grinning

# 500
Дидева, не знам. Каза, че госпожата току що им ги чела. Едва ли госпожата ще лъже.

# 501
Дааам - мами "набор 2005" научихме (освен всичко друго), че за времето от очакваното обявяване на резултатите до приключване на записването следва да планираме отпуск. Ако не - ще стане сакатлък! Дръжте още малко! Форумските деца ще възнаградят родителките си за скъсаните нерви!

# 502
Дидева, не знам. Каза, че госпожата току що им ги чела. Едва ли госпожата ще лъже.
От София ли сте?

# 503
Ама защо тези учители си позволяват изобщо така да пкещят. Вече ми писва. Първият учебен ден след матурите учителката им по литературав час им каза, че като им видяла тезите за „Опълченците на Шипка” щяла да им даде по 1 максимум 2 точки. Първо - вместо да ги успокоява или да ги окуражава, че въпреки всичко вярва в тях и знае, че са се трудили (примерно), за да им подигне духа, тя прави обратноти. И второ - дали има достъп тя изобщо до техните матури и то още в първите дни, и то още без да е свалена анонимността. Мисля си, че и да е от проверяващите, нямаше да допуснат да й се дадат пликове на ученици от училището, в което тя преподава
Проверяващите НЕ преподават на 7 клас.

# 504

Хм, странна работа, и спрямо очакванията,  как  са?

Доста съмнително, предвид факта, че не знам колко е ок да се четат пред всички.....

В нашия профил няма никаква промяна, нито има графа за олимпиади още....

# 505
Не сме от София.

# 506
Какви са резултатите спрямо миналата година?

# 507
  • София
Дами, не се връзвайте на такива съобщения. Резултатите в училищата пристигат на следващия ден след публикуването им от МОН.

# 508
  • тук-там
Това на хартия ме изуми. Не бях чувала.

# 509
Онази фалшива новина изчезна от сайта. Joy
Да, казах на колежката аз, която също очаква резултатите и ми сподели "новината", че ми се струва невъзможно бг-мамите да са изпреварени от някакъв сайт.Smile

Общи условия

Активация на акаунт