СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 417
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 570
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво на всички за отличните резултати! Bowtie

А по коя скала са определяни оценките, аз гледах по тази, но не съвпадат.

Има скала за смятане на 65т, тъй като влиза само първия модул. Аз от тук разбрах, но не помня къде беше таблицата.

Ето една -
http://www.svetyivanrilski.com/new/index.php/2-uncategorised/28-7-3

# 571
Ееее, стига де, само аз ли не мога да вляза..... Сега възлагам на мъж ми да влезе...

# 572
При нас (момиче) БЕЛ 83.5, МАТ 99т. И аз съм мноооого щастлива! По БЕЛ се бе самооценила между 70 и 80, съобразно преразказа. Ще има време да помисли какво желае да прави, тъй като е приета и в АК, а той бе “любов от пръв поглед”. Успех на всички дечица и наздраве!
Моята девойка щом я  приеха  в АК и реши, че това е нейното училище. Сега има 91.5 БЕЛ и 85.75 МАТ, незная дали утре няма да се събуди с друго желание , ама за сега е твърдо колежа.

# 573
  • Стара Загора
Браво на децата за отличните резултати!
Дъщеря ми е със 72 Бел и 74.25 математика.
Стара Загора

# 574
  • Sofia
В тази тема само отличници бе!
Добре, хайде и нашите точки. Момче, София.
48.50 т. по БЕЛ и едва 15 т. по математика.
Стана ни тъжно... Но сега още повече се нахъси за изпита по рисуване, който го чака на 16.6.

БРАВО на всички, които са показали високи познания!

Чоколина, благодаря ти много!!!

# 575
  • София
Някой да знае балът за Джон Атанасов как се формира?

# 576
Толкова ми писна, че затворих и тема, и МОН, и ето след минути качили резултата.
И всички системи в офиса ми забиха от толкова негативна енергия към МОН, че още не мога да довърша започнатото.

Хайде честито на тези с 90 и отгоре, страхотни резултати на децата!!!!!

Ние сме доволни- 81.5 по Мат/ 79 на БЕЛ. момиче/София

Не съм влизала още да видя разбивката по модули, дано ни стигнат точките за НПМГ.

# 577
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
В тази тема само отличници бе!
Добре, хайде и нашите точки. Момче, София.
48.50 т. по БЕЛ и едва 15 т. по математика.
Стана ни тъжно... Но сега още повече се нахъси за изпита по рисуване, който го чака на 16.6.
БРАВО на всички, които са показали високи познания!

Вихрогонче, не се сдухвай, художниците обикновено не ги бива по математика, а и тук пишат основно по-амбициозните майки.  Simple Smile Важното е детето да отиде където то иска, а точките от НВО са без значение!

# 578
  • София
Някой да знае балът за Джон Атанасов как се формира?
В моя справочник пише: веднъж БЕЛ и три пъти МАТ. От дипломата математика и физика.

# 579
  • Sofia
Момче
БЕЛ - 92
МАТ - 98,5
още треперя...

# 580
  • Бургас
момичета - Бургас Simple Smile

# 581
Статистиката до колко време може да я очакваме? На моят младеж му се очертава бал около 421 т., което е на кантар за желаното училище. Не че от статистиката нещо ще стане ясно, защото не се знае на кого къде му е желанието да учи, но все пак ориентир колко напред е спрямо останалите. 

# 582
  • София
Ние сме доволни.
Момиче, София
86 БЕЛ
79 Математика
Първо желание Испанска-  почти не виждам шансове. Второ , но много голямо желание- 22-ро с испански. За там би трябвало да стане. Детето не желае да пише Английска и Френска, макар че за там би могло да се включи. Иска испански и това е.

# 583
81.5 БЕЛ
94.5 МАТ
Писателка няма да стане явно.

# 584
Той (мъж ми) успя Simple Smile - да влезе в системата, имам предвид Simple Smile
Много съм доволна
момиче, София
БЕЛ 81,50
МАТ 70,50
Оптимистичната ми прогноза беше с 12 точки надолу.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 16:19 от VillyM

Общи условия

Активация на акаунт