СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 401
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Детето писа смс от час, че има резултати, всички са "на нокти" явно вече. При нас са около очакваните, преразказът е оценен по-ниско от предвиденото.
БЕЛ 73 (52 на 1 модул, явно само 21 на преразказ)
МАТ 83,75 (61 на 1 модул, 22,75 втори - да разбирам ли, че е ходила на арбитраж?)
момче е

Искаше да ходи да си гледа работите, но аз смисъл не виждам, точно около 84т по мат предвиждах и малко повече по бел, но преразказа намалил 5т от очакваните...

# 586
Момче,Монтана,74 на двете.
    Доволно,стигат за желаното място!

# 587
БЕЛ - 82 т.
Мат. - 81,75 т.

гр. София, момиче.

Сега идва ред на голямото чудене за редене на гимназии.

# 588
В тази тема само отличници бе!
Добре, хайде и нашите точки. Момче, София.
48.50 т. по БЕЛ и едва 15 т. по математика.
Стана ни тъжно... Но сега още повече се нахъси за изпита по рисуване, който го чака на 16.6.
Всеки има различен талант, успех на следващия изпит! Kissing

Не съм, благодаря!

# 589
Здравейте!
Поздрави за отличните резултати!
Бихте ли ми каза ли кой е вторият код за проверка,който се въвежда,тъй като имаме само вх.№?

# 590
    Здравейте!
    Поздрави за отличните резултати!
    Бихте ли ми каза ли кой е вторият код за проверка,който се въвежда,тъй като имаме само вх.№?

По-надолу в бележката има код от букви и цифри!

# 591
    Момиче, София

БЕЛ 90.5
    МАТ 96.5

Много сме доволни!!! Приета е и в АК  Simple Smile
    Сега идва ред на голямото чудене  newsm78  Laughing

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 15:00 от Алба

# 592
    • СОФИЯ
    СОФИЯ - Момче
    БЕЛ - 79,5
    МАТЕМАТИКА - 88,5
    Той се надява да не му трябват, дано да има късмет и да се справи добре на изпита по рисуване на 16,06...и да влезе желаната специалност.
    Ако не, имаме варианти...

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 16:10 от mama-sonya

# 593
    • София
    Вихрогонче, миналата година бяха в твоето положение с моето момиче. Няма да се натъжаваш, друг път му е определен. Успех на 16-ти и ви чакаме в НГПИ.😊

# 594
    • вече в прегръдките на любимия, и само там
    Балът от белжника как се определя

# 595
    Балът от белжника как се определя
    6 - 50 т.
    5 - 39 т.
    Надолу не ги знам

# 596
    Момиче, София
    МАТ 95
    БЕЛ 87
    Доволна съм! Ако бала падне дори само с 1 точка спрямо миналата година, ще е приета навсякъде още на 1-во класиране. 

# 597
          Поздравления  за всички деца за всички резултати- както тези с 90 + точки, така и тези с наполовина и още по-малко!Поздравления за труда, упорството и това,  че сметнете колко часа от детството им е минало извън редовното училище и учене по уроци, школи,пробни  изрешаване на тестове и т.н.

Те са малки борци и заслужават независимо от резултата похвала, прегръдка, почерпка !

Майки, на шестокласници, за нас темата е "суха тренировка" , давате ли си сметка, че вече ние сме "на пангара" hahaha Няма лабаво, ние сме наред.

# 598
    Имам мейл от Междучасие. Следващата седмица в izpitai.me ще бъде пуснат софтуера, който изчислява условно възможностите за класиране

# 599
    Поздравления за доволните и силна прегръдка за разочарованите!
    Знаете, всеки си има различни таланти и различна мотивация.
    Някой път ще споделя кой беше най-силният мотиватор на дъщеря ми - супер смешен бас, но се оказа, че това точно я е държало до край. И сега е супер щастлива. Няма гаранция, че ще влезем в желаната гимназия, тук си зависи и от госпожата по математика, но детето ми печели баса Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт