СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 424
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Вихрогонче, и аз мисля, че хубави неща очакват детето ти точно там, където трябва! Имай вяра! Съдбата знае по-добре от нас!

# 601
  • София
Имам мейл от Междучасие. Следващата седмица в izpitai.me ще бъде пуснат софтуера, който изчислява условно възможностите за класиране

Ние ще го изчислим преди това и без софтуеър! Joy Само да пуснат статистиката.

# 602
  • Sofia
     Поздравления  за всички деца за всички резултати- както тези с 90 + точки, така и тези с наполовина и още по-малко!Поздравления за труда, упорството и това,  че сметнете колко часа от детството им е минало извън редовното училище и учене по уроци, школи,пробни  изрешаване на тестове и т.н.

Те са малки борци и заслужават независимо от резултата похвала, прегръдка, почерпка !

Майки, на шестокласници, за нас темата е "суха тренировка" , давате ли си сметка, че вече ние сме "на пангара" hahaha Няма лабаво, ние сме наред.

Сега е моментът шестокласниците да си вземете една предълга ваканция, да съберете сила за другата година! Simple Smile

# 603
Имам мейл от Междучасие. Следващата седмица в izpitai.me ще бъде пуснат софтуера, който изчислява условно възможностите за класиране

Не е нужен специален софтуер. Ексел върши чудна работа по въпроса.

# 604
  • София
Вихрогонче, и аз мисля, че хубави неща очакват детето ти точно там, където трябва! Имай вяра! Съдбата знае по-добре от нас!

+1 Hug Вихрогонче, съдбата си знае работата!

# 605
  • София, Младост

Сега е моментът шестокласниците да си вземете една предълга ваканция, да съберете сила за другата година! Simple Smile

И да си прочетат произведенията Simple Smile

# 606
Как съпоставяте нивото на децата от пробните им изпити и резултатите от НВО-то?
Моята щерка на пробни изпити се въртеше около 83-85 т., и нагоре докъм 90, сега има 82 т. по двата изпита.

Все се говореше, че пробните били по-трудно от самото НВО, явно не важи за тази година, или поне не при нас.

# 607
  • Пловдив
     Поздравления  за всички деца за всички резултати- както тези с 90 + точки, така и тези с наполовина и още по-малко!Поздравления за труда, упорството и това,  че сметнете колко часа от детството им е минало извън редовното училище и учене по уроци, школи,пробни  изрешаване на тестове и т.н.

Те са малки борци и заслужават независимо от резултата похвала, прегръдка, почерпка !

Майки, на шестокласници, за нас темата е "суха тренировка" , давате ли си сметка, че вече ние сме "на пангара" hahaha Няма лабаво, ние сме наред.

Светкавица, така е ...аз прескачам и тук и там тези дни.
Мами, вълнувам се заедно с вас, представям си  другата година какво ще ми е Simple Smile
Успех на всички!

# 608
  • София
Поздравления за отлично справилите се, браво и на бойците с по-малко точки! На всички пожелавам късмет и попадане в най-доброто за тях училище  Simple Smile

# 609
  • Бургас
БЕЛ 47, МАТ 43.5 момче Бургас
Остана му изпит за специалност "актьорство за драматичен театър"

# 610
Аз тоя софтуер го пуснах преди месец. Joy

# 611
Как съпоставяте нивото на децата от пробните им изпити и резултатите от НВО-то?
Моята щерка на пробни изпити се въртеше около 83-85 т., и нагоре докъм 90, сега има 82 т. по двата изпита.

Все се говореше, че пробните били по-трудно от самото НВО, явно не важи за тази година, или поне не при нас.

Не е само до трудност , а до това , за което те не са съвсем готови (според мен) - СТРЕС , че всичко зависи от този момент.

# 612
Вихрогонче, съдбата най-добре подрежда пъзела на живота ни и не губи вяра, че детето ти ще тръгне по най-правилния за него път. Нищо, че сега може да ти изглежда тъжен момента, знаеш, "като губим, не знаем какво печелим"! Така, че УСПЕХ на следващия изпит!!!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 15:39 от beauty_magnolia

# 613
  • Варна
Здравейте! Аз само за статистиката. Момиче   - БЕЛ- 86       МАТ-74.5.  Хубав ден!

# 614
Нова съм. Чета ви от септември, но се зарекох, че ще пиша, щом излязат резултатите те.
Момиче, София

Общи условия

Активация на акаунт