СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 239
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 720
За статистиката
София
момче
100т. Мат
90т. Бел

Ееее, браво! Това май са първите 100т., за които чувам днес. Или мернах още едни по-напред...Thinking
За статистиката, момиче, София, СМГ
БЕЛ-100т
МАТ-100т
Тази година ще има максимален бал за прием. Но резултатите на деца от СМГ са по-ниски от миналогодишните.

Браво и от нас! Днес синът ми (от съседен клас в СМГ) разказа за вашите 100/100. Честито още веднъж Simple Smile

# 721
Браво на всички деца, които вложиха толкова много усилия! Браво за резултатите на всички! Най-важното е да имат достатъчно точки за желаното място.
За статистиката, младеж БЕЛ 58, МАТ 44
Не е много, но за желаните паралелки е достатъчно.
Не може един изпит по математика и БЕЛ да разкрие истинските заложби, таланти и възможности на детето. Важно е да усещат нашата подкрепа, защото един съвестен родител се интересува от развитието и постиженията на децата си, подкрепя и вярва във възможностите им. Аз знам колко му коства ученето на моя, знам също така, че можеше и повече, но съм доволна.  Много благодаря на всички за уютната тема, в която добрият тон се запази и в най-напрегнатите моменти. Специално към Дидева, предполагам всички сме единодушни, че приносът ѝ е безценен и  заслужава една наистина голяма почерпка за търпението и разясненията,  с помощта на които ни вкарваше в релсите и предотврати психически сривове у много потребители тук (пишещи и четящи)!

# 722
От години не е имало някой със 100т. и по двата предмета. Браво на детето!
Класната на дъщеря ми беше споменала, че последните 3-4 год, не е имало максимален резултат по БЕЛ.

2016-та имаше две пълни шестици в София.
Възможно е .

# 723
  • София
Сигурно е, Бунова, две момичета.

# 724
  • Варна
Ние ще ходим да гледаме БЕЛ, още не може да го повярва и преживее. Като иска, ще го водя. Математиката е -4,5 т и оценката завършва на ,75, но предполагам, че идва от описателните задачи, бързак е. Още не сме загубили надежда.
Вихрогонче, горе главата.
Детето си има друга мисия!
И ние ще ходим да гледаме работата по БЕЛ, защото и той не може да повярва на резултата. Не очакваше такива точки. Знае, че нищо не може да се направи, но иска да види, какво толкова е оплескал на преразказа.

# 725
  • София
Здравейте, за статистиката:
София, момиче
БЕЛ  87,500
МАТ 75,750

Успех в битката за най-желаното училище! Simple Smile

# 726
 да се включа и аз за малко - децата са ни идеални, на един му върви в едно на друг в друго, тепърва ще развиват знанията и уменията си и както беше казал поетът - 'и последните ще станат първи'
А, и още нещо от мен за всички вас родители, а и деца - помнете че колкото и труд да се хвърлили за тази, предишна или предстояща кампании НЯМА НАПРАЗНИ УСИЛИЯ! НЯМА!
Живи и здрави всички!

# 727
"Резултатите от националните външни оценявания (НВО) по български език и литература и по математика след VII клас са публикувани на сайта на МОН и могат да се проверят на адрес: https://priem.mon.bg/. Проверката се осъществява с входящия номер и код за достъп от служебната бележка за допускане до изпит.

От 13 юни седмокласниците ще могат да получат служебните си бележки с резултатите от НВО от училищата, в които се обучават. От 20 юни до 26 юни се подават документи за прием в профилираните и професионалните гимназии в страната, в паралелките за профилирана подготовка в средните училища и професионалните гимназии или в паралелките за професионална подготовка в обединените, средните училища и профилираните гимназии. Кандидатстването и тази година ще бъде чрез електронната система на МОН (https://priem.mon.bg/) или на хартиен носител в училищата-гнезда. Родителите или учениците, които са подали заявления за участие в първо класиране на хартиен носител, няма да могат да подават електронно и обратно.

Балообразуването за отделните училища е различно и се формира от резултатите от изпитите по български език и литература и по математика и от приравнените в точки оценки от свидетелството за основно образование по предмети, определени от съответните училища. Списъците с приетите на първо класиране ще бъдат обявени до 3 юли 2018 г. Записването на учениците в новите им училища или подаване на заявления за участие във второ класиране е в периода 4-6 юли 2018 г."

Източник: МОН

# 728
  • София
Аааа, я да се върнем на среднощните залагания, че сега се усетих! Казах ли аз, че ще пуснат резултатите в 14:00? Казах! И в колко ги пуснаха? В 14:02! Bowtie
Дидева, да си актуализираш статистиката! Joy

Сега чакам да видя как съм се справила с боба, който хвърлих миналата седмица относно баловете! Wink

# 729
  • 1st floor
Има ли някъде в нета качени балообразуващите предмети на отделните училища или трябва да купувам справочник?  Grinning

За отчет - София, момче:
БЕЛ-63
Математика-76

Очаквах и по-малко, доволна съм. Младежът е на училище и не съм му звъняла, но не го мисля. Той винаги си е доволен! Mr. Green Ще имам обаче нужда от помощ и препоръки за училищата. Чаках първо оценките и не съм се интересувала много задълбочено, признавам.

# 730
Браво на децата с 100/100т.   Направо невероятен резултат!!!

Дидева, още веднъж, благодарности и пак напомням за форумска среща в София:) Ако има навити, да се видим и на живо, съм насреща.

Аз се мъча още с таблицата, не иска да ми я зареди явно или има нещо проблем в компа ми. Ще пробвам на домашния.

Прегръдки на всички страдащи,  състоянието е преходно, здраве да е само!

# 731

Mомиче, София.
Надявам се за немска ( първа или втора) да стигнат...Rolling Eyes
Поздравления за хубавия резултат . И моя син ще учи немски , но ще наблегне на математиката , заради набюденията и теорията ми която е безпогрешно доказана през годините -чаткаш ли математика езика после е лесен .

Олимпиадите от облстния  кръг  не са попълнени в графа "изпити" както сто пъти е писала Дидева .
Сега се чудя дали поне на хартиен носител ще дойдат .

# 732
  • out of space
МАТ 49,5
БЕЛ 58

Можеше и повече, но има шанс да се класира в желаните специалности.

Кога и къде могат да се изтеглят заявленията?

# 733
  • София
Да се похваля и аз с един мой ученик. Момче. БЕЛ 88,5.  Мат 100

# 734
  • София
А дали софтуера ще е достъпен за тези, които не са били записани към междучасие?
Ето ви един " софтуер". Предупреждавам, че може да има грешки, ще съм благодарна, ако откриете такива и ми пишете, за да ги изчистим с общи усилия. Все пак сто чифта очи виждат повече от един. Таблицата е любителска, но е интересна занимавка, докато чакате статистиките. Най-добре е да я изтеглите и тогава да си играете с нея.

Прекрасна табличка!!! Само за НПМГ мисля, че не е точно определянето на бала. За природните науки има допълнително състезание или олимпиада, като резултатът от него е х2. Балът е:
НВО БЕЛ + НВО МАТ+ 2хОЛИМПИАДА/СЪСТЕЗАНИЕ + балообразуващи предмети.
100 + 100 + 200 + 100 = 500

Общи условия

Активация на акаунт