СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 324
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Вихрогонче, това е разбираемо. Децата, за добро или лошо, а аз мисля - за добро, не са наши умалени копия, а отделни личности със собствен дух, интереси и възможности. Може след години синът ти да стане най-известният български художник, а разните 90 точки от днес да се рият в кодове и папки по цял ден и да умират от тъпинг Joy Човек никога не знае какво му готви съдбата, така че горе главата Hug Това все пак е само един изпит! Да, всички сме щастливи от високите резултати на децата си, заслужават го, но да бъдем реалисти - важните стъпки в живота тепърва предстоят.

# 691
  • Sofia, Bulgaria
Вихрогонче, и ние сме като вас - вярвам, че тепърва идва нашето време да покажат силната си страна децата, надявам се и ви/ни пожелавам спокойствие, кураж и вдъхновение в предстоящите важни седмици Simple Smile

# 692
За статистиката
София
момче
100т. Мат
90т. Бел

# 693
  • Варна
Отчет : БЕЛ -86.5 МАТ-89.5
Стига и за двете му първи желания 😂
Сега обаче ще трябва да ги степенува , налага му се. Той не е доволен от себе си , но да си тъжи ... Аз съм хепи !

# 694
  • София
Ох, бях се зарекла да не пия днес, ама как се чака статистика без едно бяло? Joy

# 695
Вихрогонче, и двамата с мъжа ми сме отличници и златни медалисти, синът ни обаче трудно влезе в гимназия и още по-трудно излезе, но после се развихри и сега има отлична и добре платена работа, така че горе главата и се радвай на здравото си момче - ще намери път в живота и ще бъде щастлив с това, което го радва.

# 696
  • София
За статистиката
София
момче
100т. Мат
90т. Бел

Ееее, браво! Това май са първите 100т., за които чувам днес. Или мернах още едни по-напред...Thinking

# 697
  • София
Ох, бях се зарекла да не пия днес, ама как се чака статистика без едно бяло? Joy
Кощунство Scream Аз чакам да прибера бебето от разходка, че ако лъхна на някого на площадката, има да се обяснявам Joy

# 698
  • На черешата
Момиче, София
БЕЛ 61,5
МАТ 69

Като за НУТИ , имайки предвид колко учат ( фокуса е на друго място) е супер.

# 699
Хора, не знам защо приемате написаното като някаква страшна критика. Идеята беше друга. Край!

# 700
За статистиката
София
момче
100т. Мат
90т. Бел

Ееее, браво! Това май са първите 100т., за които чувам днес. Или мернах още едни по-напред...Thinking
За статистиката, момиче, София, СМГ
БЕЛ-100т
МАТ-100т
Тази година ще има максимален бал за прием. Но резултатите на деца от СМГ са по-ниски от миналогодишните.

# 701
HeartHeartvihrogonche само да ти кажа,че не всичко е математика и български.Аз съм агроном по професия,като влезнах с биология.Не ми е трябвала математика(слабото ми звено е).
Нежна душа съм рисувам ,шия,говоря си с цветята и смело мога да кажа ,че съм успял човек.
Много се моля да не усети детето притеснението ти,че ще му се отрази зле на деликатната душица.Heart

# 702
За статистиката
София
момче
100т. Мат
90т. Бел

За статистиката, момиче, София, СМГ
БЕЛ-100т
МАТ-100т
Тази година ще има максимален бал за прием. Но резултатите на деца от СМГ са по-ниски от миналогодишните.

Браво!

# 703
момче София БЕЛ 83,50 МАТЕМАТИКА 66

# 704
За статистиката и от мен - Пловдив, момче - БЕЛ - 88, МАТ - 99,25
Поздравления! Къде ще кандидатства?
МГ Simple Smile Благодаря!
И ние сме за там. Значи ще се видим.😃

Общи условия

Активация на акаунт