СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 461
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не е вярно. Пример: БЕЛ 91, МАТ 95 + 6ци в училище. Бала според таблицата е 388, а реално за СМГ бала е 476 (91+ 3*95 +50+50).

Няма нужда да скачате. Обръщам внимание на евентуалните ползватели на този файл за да не се чудят защо в колона C не пише "ДА"

Въведох го и точно 476 ми излиза за СМГ. Явно не работите правилно с таблицата.

# 676
Не е вярно. Пример: БЕЛ 91, МАТ 95 + 6ци в училище. Бала според таблицата е 388, а реално за СМГ бала е 476 (91+ 3*95 +50+50).

Няма нужда да скачате. Обръщам внимание на евентуалните ползватели на този файл за да не се чудят защо в колона C не пише "ДА"

В графите трябва да напишете 50 точки, а не 6:
Първи предмет   50.00
Втори предмет   50.00

# 677
  • София

И Вие няма нужда да скачате, очевидно на мястото на оценките от училище  сте слагали 6, а е трябвало да сложите 50 точки. Сумирали сте оценки с точки..

# 678

В графите трябва да напишете 50 точки, а не 6:
Първи предмет   50.00
Втори предмет   50.00

Благодаря! Посипвам си главата.

И Вие няма нужда да скачате, очевидно на мястото на оценките от училище  сте слагали 6, а е трябвало да сложите 50 точки. Сумирали сте оценки с точки..
Допуснах (очевидно грешно), че след като има таблица, тя ще обръща оценките в точки.

# 679
  • Sofia
Белинда, Санака, Красива Магнолия и другите момичета, много ви благодаря! Наистина.

# 680
  • Sofia, Bulgaria

Бихте ли ми казали къде мога да погледна актуални таблици с приравняване на точки към оценки по БЕЛ и Математика съответно?
Какво приравняване? Това, което се приравнява към оценка, вече е направено в профила на ученика.
[/quote]

Имах предвид такова приравняване, дали е същото и по математика:

http://zamatura.eu/7klas/nvo-ocenqvane/

# 681
Допуснах (очевидно грешно), че след като има таблица, тя ще обръща оценките в точки.
Направих, каквото можах. Съжалявам, че не е идеално. Просто това са ми възможностите. Дала съм някои инструкции в самата таблица, както и таблица за преобразуването на точките в оценки. Мислех, че са достатъчни.
Имах предвид такова приравняване, дали е същото и по математика:
http://zamatura.eu/7klas/nvo-ocenqvane/
Общите точки от двата модула вече не се приравняват към оценки. Балообразуването е в точки. Оценките от свидетелството за основно образование също се трансформират в точки.

Отличен (6) - 50
Много добър (5) - 39
Добър (4) - 26
Среден (3) - 15

# 682
  • Варна
Скрит текст:
Дидева за Бургас имаш ли таблица?  Blush
Такава не. Само за София и Варна.
Може ли за Варна?  Благодаря предварително!

Моят син има 85,750 по Мат и 66,500 по БЕЛ, с 19т. на втори модул, което е огромно разочоравание за него, защото мислеше, че се е справил добре с преразказа.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 16:53 от биб

# 683
Дидева, хиляди благодарности!
Тук в работата се почерпихме (2 седмокласни майки и един потърпевш колега) и вдигнахме наздравица в твоя чест!

# 684
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
А дали софтуера ще е достъпен за тези, които не са били записани към междучасие?
Ето ви един " софтуер". Предупреждавам, че може да има грешки, ще съм благодарна, ако откриете такива и ми пишете, за да ги изчистим с общи усилия. Все пак сто чифта очи виждат повече от един. Таблицата е любителска, но е интересна занимавка, докато чакате статистиките. Най-добре е да я изтеглите и тогава да си играете с нея.

Благодаря за таблицата!

Минималните балове са от първо класиране на миналата година, нали така?

На мен не ми дава възможност за въвеждане в таблицата, а само за гледане

# 685
  • Sofia
Моят син е с много ниски резултати. Каквото такова. Жалко и жално ми е, но какво да се прави?
Остава ми вярата и надеждата да се справи отлично на изпита по рисуване!
Желаната от него гимназия не се интересува от оценките по БЕЛ и по математика.
Ако е с артистични заложби, заложете на тях! Не всичко е мат и бг!

О! Слава Богу, това и правим. От октомври ходи на уроци по рисуване.
Избрал си е гимназия, която изобщо НЕ гледа оценките от НВО.
Интересува я само и единствено техният си изпит по рисуване.

Благодаря на всички в темата. Определено сте много мили!
А относно амбицията. Не мисля, че не съм амбициозна майка.
Напротив, държа на доброто образование на сина си, просто отчитам реалните му желания и способности /и дарби/. Което не ми попречи да почувствам тъга днес...

# 686
  • София
Мириам,  натиснете enable editing.
Вихрогонче, майката си е майка, няма нищо неестествено в това, че сте изпитали тъга днес. Но я запазете в себе си, детето ще докаже скоро потенциала си просто другаде и ще превърне тъгата Ви в усмивка Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 16:57 от пенсионирана русалка

# 687
Може ли за Варна?  Благодаря предварително!
Варна
Скрит текст:
Отново с уговорката, че може да има грешки. Внимавах, проверявах, но понякога колкото и да си старателен, се получават грешки. Даже и на МОНстърите им се случва. Joy

# 688
Вихрогонче, сещам се за наш приятел, чудесен български актьор, който ни разказваше как другарката по математика му пишела по милост тройка, защото винаги невероятно я разсмивал, когато го изпитвала. Щастлива съм ,че го познавам и съм уверена, че и твоето дете ще бъде гордост за всички негови близки.

# 689
  • Sofia
Мерси, пенсионирана русалка. Така е, права си. Аз пред него няма да показвам негативните си чувства.

Може ли някой да ми даде отново линк към таблицата?

И да ми обясни как да я използвам, че нещо прегорях и не мога да мисля! Предварително благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт