СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 339
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 660
За статистиката и от мен - Пловдив, момче - БЕЛ - 88, МАТ - 99,25
Поздравления! Къде ще кандидатства?
МГ Simple Smile Благодаря!

# 661
  • Sofia
Вихрогонче, миналата година бях в твоето положение с моето момиче. Няма да се натъжаваш, друг път му е определен. Успех на 16-ти и ви чакаме в НГПИ.😊

От твоите уста - в Божиите уши!
Благодаря ти, Йованка.
Че наистина се сдухах.

Аз съм била отличничка по всичко. Мъжът ми също.
Но явно синът ни е толкова различен от нас и изобщо не е академичен.
Аз това си го знаех, много се упражнявахме, но ... Абе важното е по рисуване какво ще направи!

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ НГПИ ???
Сори за спама!!!

# 662
Работейки с таблицата е хубаво да се има предвид, че не отразява спецификите при балообразуване различно 2хНВО БЕЛ + 2хНВО МАТ. Такива училища и профили не са малко. Например:
...................
За всички тях е по-добре да си коригирате формулата или поне да сметнете бала си ръчно и да го сравните с минималния за паралелката, която ви интересува.  В противен случай е възможно според таблицата да не ви стига бала за прием, а реално да е друго положението. Няма нужда от излишен стрес.
Съветвам Ви да я погледнете пак. Отчела съм даже олимпиадите и изпитите за проверка на способностите, което не изключва възможността да съм допуснала грешки тук-там.

# 663
  • София
Ох, детето ми е усмихнато и щастливо! Ей за тоя момент мечтаех. Да, не е с перфектни резултати, да, много, много учи, обаче е доволна. Последните дни направо успя да ме убеди колко малко точки ще има...чак и повярвах.
особено е горда от факта, че на преразказа има 34 от 35 точки. Писането винаги и е било силно страна, отдава и се и тези точки са доказателство за това.
Поздравления за всички деца.
Вихрогонче, къде се е чуло и видяло художник-математик! Всеки е силен в едно и не толкова силен в друго!

# 664
  • София
Къде ги гледате тези подробности по тестовете?На сайта на МОН се вижда само първи модул и точките.

# 665
  • София
Къде ги гледате тези подробности по тестовете?На сайта на МОН се вижда само първи модул и точките.

И като извадиш точките от първи модул, виждаш колко са точките на втори.

# 666
  • София
Дидева, благодаря за таблицата!   Kissing Heart
На първо четене - балът в НПМГ за Природни науки удвоява олимпиадата/техния изпит по съответния предмет, а не като миналата година - математиката. НВО по БЕЛ и МАТ са по веднъж

# 667
  • sofia
от общите точки вадиш тези на първи модул и знаеш колко имаш на втори

# 668
  • София
От общите точки като се извдят тези от 1 модул -> точките от втори, тоест колко точки има детето на преразказа, ако става дума за БЕЛ в питането Ви.

# 669
Дидева, благодаря за таблицата!   Kissing Heart
На първо четене - балът в НПМГ за Природни науки удвоява олимпиадата/техния изпит по съответния предмет, а не като миналата година - математиката. НВО по БЕЛ и МАТ са по веднъж
Да, за съжаление това прави баловете за някои паралелки несъпоставими с миналогодишните.
Някой да е свалил и тествал?

# 670
  • Sofia
Аз съм много доволна от моето момче - положи доста усилия и дори беше загърбил тренировките по любимата лека атлетика последните седмици. Мисля, че балът ще му стигне за там, където иска.

За статистиката: София, момче, БЕЛ 83, Мат 75.5

# 671
Не е вярно. Пример: БЕЛ 91, МАТ 95 + 6ци в училище. Бала според таблицата е 388, а реално за СМГ бала е 476 (91+ 3*95 +50+50).

Няма нужда да скачате. Обръщам внимание на евентуалните ползватели на този файл за да не се чудят защо в колона C не пише "ДА"

# 672
  • София
Дидева, благодаря за таблицата!   Kissing Heart
Да, за съжаление това прави баловете за някои паралелки несъпоставими с миналогодишните.
Някой да е свалил и тествал?

Аз! Излиза си ми точно.

# 673
  • тук-там
Моят син е с много ниски резултати. Каквото такова. Жалко и жално ми е, но какво да се прави?
Остава ми вярата и надеждата да се справи отлично на изпита по рисуване!
Желаната от него гимназия не се интересува от оценките по БЕЛ и по математика.
Ако е с артистични заложби, заложете на тях! Не всичко е мат и бг!

# 674
Ох, детето ми е усмихнато и щастливо! Ей за тоя момент мечтаех...
Това е важното!
Дъщеря ми не е доволна, за разлика от мен Joy

На 1 модул по мат ѝ липсват около 17 точки и не може да разбере защо. След изпита седна вкъщи и пред мен го реши. Не знам какви ги е свършила там, но явно нещо много здраво е омотала нещата. Искаше да ходи да си види работата, но не виждам смисъл. Дори да стане чудо и да е изкарала повече, пак няма да се признае.

На 2-ри модул пък има 14 точки, откъде ги докара толкова също ще остане загадка Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт