СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 151
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 795
  • София, "Младост 3"
Момиче от 129 ОУ, София има и на двата изпита по 100т.

Е И?

Екатерина, ай да не се почваме с остроумни забележки.
Нито тази, нито другата, целяща да поучи възрастна жена и майка ми звучат адекватно и подходящо.
Може и да подминавате нещо ако нямате с какво да допринесете!

# 796
  • София, Младост 2
420 нови отговора, откакто за последно надникнах към 13.45 днес Simple Smile За жалост изтървах цялата тръпка - трябваше да работя с хора между 14 и 16 ч, така че просто не бях на линия за появата на резултатите и докато се освободя, всички вече отдавна знаеха какво е станало - аз последна разбрах Simple Smile

За щастие има с какво да се похваля - дребното надмина дори най-оптимистичните ми очаквания и доста точно си е преценила математиката - има 87.750 точки (предвиждаше около 90, което на мен ми се виждаше слабо вероятно!). С БЕЛ нещата също са очакваните, това не й е силната страна - 72.500. Така че е с приличен бал дори като за момиче и има надежда за желаната й испанска на второ класиране, което откровено не ми се вярваше, когато започвахме годината Simple Smile

Така че спокойно ще редим желания в следващите седмици и поне тази нощ смятам да се наспя! Тя не е на училище следващите 3 дни, защото класът заминава на екскурзия, аз не съм на работа, мъжът ми също, баткото отдавна не ходи на училище - изобщо ще го ударим на почивка и глезене, защото си го заслужихме след тая година!

# 797
Здравейте, моята е с бал 463. Мислим, че ще й стигне. Така като гледам, много форумски деца ще са й съученици😂😂
 По мат искаше малко повече, но госпожата й я е поздравила за високия резултат. Разплака се от щастие като разбра, че са й писали 34 точки на преразказа. Милата ми...
Тя за СМГ ли се цели?

# 798
Да ви попитам, къде може да се видят работите от матурите на децата?
За София съм дала къде няколко мнения по-назад, или няколко страници.....
Уважаеми кандидат-гимназисти!

Може да се запознаете с проверените и оценени изпитни работи от националното външно оценяване само в присъствието на родител /настойник/, както следва:

по БЕЛ в 22. СУ „Г. С. Раковски“, район „Триадица“, бул. "Витоша" № 134
по математика в 18. СУ „Уилям Гладстон“, район „Възраждане“, ул."Пиротска" № 68
 по следния график

•  06.06.2018 г., сряда, от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  07.06.2018 г., четвъртък, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  08.06.2018 г., петък, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  11.06.2018 г., понеделник, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  12.06.2018 г., вторник, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00

Здравейте,

това за ученици от цяла София ли важи?
Честно казано ми се струва странно всички изпитни работи да се разглеждат само в две училища.
Как смогват?  Shocked

# 799
Много благодаря! Доста оптимистично ми стана на душата, видях бал над 300 Joy

Наздраве на всички, аз съм на бЕло Grin
И да са живи и здрави децата ни!

# 800
Момичета, кога ще излезе статистиката за София? Като гледам на повечето резултатите май бала се очертава да е по-висок тази година

# 801
  • Sofia
А ние сме на биричка. Наздраве! И гледаме Референдум, разбира се!

# 802
  • Cobrs
Аз пък съм на розе - белото свърши! Мойто даване вечно недоволства - имало нисък резултат по БЕЛ (голям срам), а аз супер много се гордея с него. Абе изобщо диване отвсякъде. Ако ще е такъв перфекционист, да се замисля да го изнасям нанякъде!

# 803
  • София

За щастие има с какво да се похваля - дребното надмина дори най-оптимистичните ми очаквания и доста точно си е преценила математиката - има 87.750 точки (предвиждаше около 90, което на мен ми се виждаше слабо вероятно!). С БЕЛ нещата също са очакваните, това не й е силната страна - 72.500. Така че е с приличен бал дори като за момиче и има надежда за желаната й испанска на второ класиране, което откровено не ми се вярваше, когато започвахме годината Simple Smile

Хедра, вие сте с подобен бал като на моето момиче. Тя също иска Испанската, но аз смятам, че няма да и стигне балът. Тя е с 86 по БЕЛ и 79 по Математика. Общо 430 и се връзва. Миналата година минимален бал след второ класиране е бил 440. Не вярвам да падне толкова...ама се надявам ти да си права!
Ние се настройваме за 22-ро, което също и е фаворит.

# 804
Къде се проверяват тестовете за София

# 805
Не се сърди, човече,

И аз така Grinning Гледайки миналогодишната статистика,  съвсем на ръба е за тази гимназия нашият ученик ( тя ни е една от опциите, поради местоположението, което ни устройва), явно  ще се редят много тегаво желанията в нашето семейство. Ако летвата се вдигне драстично ще мешам бяло, червено, розе, пък каквото ще да става

# 806
И аз да се похваля с моя син.
87-БЕЛ
82- Математика
Общ бал 438 бал.
 Много се гордея с него.
Сега остава да си избере училище Simple Smile

# 807
  • тук-там
Чудесни резултати до момента! Не мисля, че ще падне балът! Наздаве! Аз съм на бяло Simple Smile

# 808
Ох, с туй бяло...Аз съм на бира. Да не се бърка с друго. Joy

# 809
Наздраве с кайсиева! Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт