СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 228
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 945
  • София
       Може ли да споделите текстовете за преразкази, върху които се упражняваха децата?Само заглавие и автор, аз ще си ги намеря.
      Ясно, че ще се ходи на уроци, но все пак, да съм подготвена. От даваните текстове на НВО през предходните години не мога да схвана тенденция- само обемът ми е горе- долу ясен.

За съжаление, в училище почти нямаше упражнения върху преразкази.

Догодина, доколкото разбрах, няма да правят преразказ.

# 946
...щерката влиза в Испанската на първо класиране, но имам някакво странно чувство, че тази година наплива там ще е по-голям и съответно бала ще е по-висок, дано греша или пък не, аз определено предпочитам Английската, но тя и е второ желание..
Ако съдим по позицията на последното прието момиче през последните няколко години, чувството ти не е чак толкова странно.
Скрит текст:
Файлът не е осъвременен с резултатите от миналата година. Като ми остане време, ще го направя.

СТЪПКИ ПРИ ПОДАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ЗАЯВЛЕНИЕ

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 11:43 от Анонимен

# 947
  • София
Ако статистиката покаже резултати като 2016г, ще съм доволна. Синът ми е твърдо решен, да провериме на място матурата по БЕЛ. Не може да повярва , че е толкова ощетен. На пробни изпити, най - ниския му резултат е 74т. Иска да бъде сигурен, че не му е подменена работата му, и че точките са правилно сумирани.  Какво да правя, ще ходиме.....

# 948
  • София

[/quote]
Ако съдим по позицията на последното прието момиче през последните няколко години, чувството ти не е чак толкова странно.
Скрит текст:
Файлът не е осъвременен с резултатите от миналата година. Като ми остане време, ще го направя.
[/quote]

Дидева, припомни какво точно означава "позиция" в таблицата. Wink Нещо не мога да зацепя. Мерси!

# 949
Брой деца с равен или по-висок сбор от НВО. Примерно при общо - 389 и жени - 221, означава, че 389 деца( съответно 221 момичета) са имали сбор от НВО по-висок или равен на това дете.
Върши работа при балообразуване 2+2.

# 950
  • Sofia
НСЧ, би ли споделила критериите, по които си избрахте училище?

# 951
# 952
  • София
...щерката влиза в Испанската на първо класиране, но имам някакво странно чувство, че тази година наплива там ще е по-голям и съответно бала ще е по-висок, дано греша или пък не, аз определено предпочитам Английската, но тя и е второ желание..
Скрит текст:

Ей, Дидева! Така спокойно си живеех, а ти сега ме хвърли в размисли с това онагледяване на засилващия се интерес към Испанската в последните години. Frowning1 За какво ви е този испански бе, хора? Joy

# 953
Скрит текст:

Много благодаря, рзгледах стъпките, но пак не разбрах, служебната бележка от училището какво се прави, ако се подава онлайн.

# 954

Това е за миналата година. Зеленото е позицията в общия кюп, розовото - сред девойките.
Много благодаря, рзгледах стъпките, но пак не разбрах, служебната бележка от училището какво се прави, ако се подава онлайн.
Пазите си я надлежно заедно със свидетелството за основно образование и евентуално медицинското до записването, когато ще са ви необходими.

# 955
  • Пловдив
Скрит текст:

Пазиш я, евентуално ако ти я поискат при записване. както и бележката с входящия номер и кода за достъп до системата.

# 956
  • София

Това е за миналата година. Зеленото е позицията в общия кюп, розовото - сред девойките.

И продължаваш да ме тормозиш, братче! Ама защо така, с лошо? Joy

# 957
  • София

Пазите си я надлежно заедно със свидетелството за основно образование и евентуално медицинското до записването, когато ще са ви необходими.

Не гледам позиции, а минимален бал, позициите изобщо не съм ги и видяла  Mr. Green

# 958
  • sofia
За статистиката:
Момиче
БЕЛ - 84 т.
МАТ - 83.750

Това е резултат от София в квартално училище, като е взимала уроци само по математика.
И само за информация на тези, които се целят в СМГ, от следващата година ще има промени в програмата за преподаване и езиците ще са с разширено, а не с интензивно изучаване. Това се налага поради профилирането на гимназията с профил математика и информатика. Това е причина ние да се откажем от кандидатстване там, въпреки че другото дете учи в СМГ. Честно казано като родител, очакванията ми за преподаване, дисциплина, интелигентен подход и т.н. в това училище, не се оправдаха. И много други неща ме разочароваха, но за тях не е мястото тук.
Успех на всички деца и родители.

# 959
  • София
Къде публикуват статистиката? На сайта на РУО ли?
http://ruo-sofia-grad.com/2018-2019-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0 … D0%BB%D0%B0%D1%81

Общи условия

Активация на акаунт