СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 056
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 290
Ако се подава онлайн, свидетелството и служебната бележка носят ли се някъде по училищата гнезда?
Оценките от свидетелството ще фигурират ли в онлайн системата?

# 1 291
Ако се подава онлайн, свидетелството и служебната бележка носят ли се някъде по училищата гнезда?
Оценките от свидетелството ще фигурират ли в онлайн системата?
Не и да.

# 1 292
  • Sofia
Балът ни е 413, а позицията за 2018 е 970, а 2017 - 1475.
Ще има да стискаме палци. Simple Smile
Коя е паралелката, ако не е тайна? И какъв пол? Момиче трябва да е.
Оххх, тотално съм се оплела, ужас. Позиция тази година - 970, миналата - 827 (а не 1475).
Момиче е.
За паралелката май не те разбирам, за някаква ФЕГ-паралелка се борим, без значение, по възможност не с АЕ, но и без това те са с по-висок бал.
Отказвам повече да мисля, и без това не ми се отдава, пък каквото - такова.

# 1 293
  • София
Може ли някой да поплюе  по Испанската? 

JoyJoyJoy

Аз ще пробвам:

За нищо не става това училище! Наркоман до наркоман! И този испански - само в маймунските държави се говори! И в Испания дори да отиде - к'во ще прави? Ми то там висши учебни заведения няма! И недай боже, за испанец да се омъжи - ми те са ниски и черни! Бягайте далеч от това училище! Scream

# 1 294
Може ли някой да поплюе  по Испанската?  

JoyJoyJoy

Аз ще пробвам:

За нищо не става това училище! Наркоман до наркоман! И този испански - само в маймунските държави се говори! И в Испания дори да отиде - к'во ще прави? Ми то там висши учебни заведения няма! И недай боже, за испанец да се омъжи - ми те са ниски и черни! Бягайте далеч от това училище! Scream
Пропусна още, че са шумни и космати! Animal Lion
Делят училището с ОУ и двора дори не е асфалтиран.
От едната страна е консерваторията, шумотевица страшна, от другата страна парк с наркомани. Nerd

# 1 295
4338  Електронна търговия-АЕ?
4335  Банково девло-РЕ?

Банково дело с френски и Застрахователно дело с немски гледаме ние.

# 1 296
  • Стара Загора
Аз се включвам с едно малко по-различно питане.
Интересно ми е да разбера колко деца не са посещавали школи или частни уроци за подготовка за НВО и съответно какви са техните резултати.
Моля, ако има такива да ми пишат. Може и на лични.

# 1 297
4338  Електронна търговия-АЕ?
4335  Банково девло-РЕ?

Онче бонче ... 366  Банково дело с френски и 334 за Застрахователно дело с немски. Да видим Дидева какво ще каже. Simple Smile

Jade, само ако някой лично сподели.

# 1 298
  • Варна
Боже, момичета, в момента съм в командировка и си стоя самотна в хотела и искрено се възхищавам на чувството ви за хумор! Мисля, че това е най-готината седмокласна тема, откакто ги следя НВОтата и съжалявам, че не мога допринеса за общия дух. Страхотни сте!

На децата пожелавам да попаднат на най-подходящото място, да вярват в себе си и да не спират да мечтаят. Останалото ще се нареди само.

При моя син вече почнаха провокациите -защо ще си хаби високия бал за английски. Ами защото за това мечтае. Много се надявам да удържи.

# 1 299
Ако съдя по позициите, би трябвало да има повишение на бала. Но за Банково дело с френски - девойки е 380 на първо класиране миналата година.

# 1 300
На първо класиране може да бъдеш приет и на 3, 5  желание примерно нали така?  Ако си написал само топ гимназиите и не те приемат никъде, въпреки високия бал  .......

# 1 301
  • София
Някой направи ли таблица с натрупване за София 2018? Да не изпуснах нещо? Heart Eyes

# 1 302
  • София
Я ми кажете душички, моля! Има ли шанс да падне бала в 127, по-точно АЕ,ИЕ, Био.

# 1 303
  • София
Някой направи ли таблица с натрупване за София 2018? Да не изпуснах нещо? Heart Eyes

Дидева направи отдавна. Върни се назад - има линк София 2018.

# 1 304
  • София
Я ми кажете душички, моля! Има ли шанс да падне бала в 127, по-точно АЕ,ИЕ, Био.

Не мисля, че има. Очаквам да се повиши.

Общи условия

Активация на акаунт