СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 204
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 410
Кандидатите за АК, ПЧМГ, и други частни училища едва ли ще участват в класирането, освен ако не се колебаят и чакат да решат накъде според приема в общинските. Децата от областта също едва ли променят съществено класирането.  

# 1 411
Може ли малко помощ - не намирам статистиката за Плевен или пък не са я публикували още Rolling Eyes

# 1 412
Аз гледам за първо, щото ми се ходи на море, а младежът тъй или иначе, освен, че е с нисък бал си е избрал и доста посредствено училище, в което вероятно ще влезе още на 1во класиране.
Абе, лесно ни е на нас, само да излязат резултатите от проверката на способности и започвам да стягам багажа.  Mr. Green
Кое училище сте си избрали?

# 1 413
  • на вълнолома
Имам питане:
Как ще редите желанията на децата?  Както ви ги изредят децата или ще вземете под внимание и баловете от миналата година при подреждането?
Дано сте ме разбрали Sad

# 1 414
Може ли малко помощ - не намирам статистиката за Плевен или пък не са я публикували още Rolling Eyes
Аз също търся и минималните балове от миналата година, но не намирам такива.

# 1 415
  • София
Имам питане:
Как ще редите желанията на децата?  Както ви ги изредят децата или ще вземете под внимание и баловете от миналата година при подреждането?
Дано сте ме разбрали Sad

Девойката ще си ги реди, нямат много общо със статистиката  Mr. Green

# 1 416
  • Ловеч
Възможно ли е статистиката за Ловеч още да не е готова? Или аз не гледам където трябва? Днес ли е крайния срок?
[/quote
Статистика за Ловеч https://ruo-lovech.com/%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B … 8%D0%BD%D0%B0.pdf

# 1 417
  • Пловдив
Имам питане:
Дано сте ме разбрали Sad

Паралелките се редят според желанието
Балът е ориентир за броя на желанията.

# 1 418
Да. Започваме от най-желаното и стигаме до последното - най-малко желаното.
Гледаме бала за ориентир, за да имаме реална представа за шансовете ни.
Ако детето ви много иска някоя паралелка с по-висок бал, нека я пише на 1-во място, но ако е с голяма разлика в точките не виждам смисъл.

# 1 419
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз гледам за първо, щото ми се ходи на море, а младежът тъй или иначе, освен, че е с нисък бал си е избрал и доста посредствено училище, в което вероятно ще влезе още на 1во класиране.
Абе, лесно ни е на нас, само да излязат резултатите от проверката на способности и започвам да стягам багажа.  Mr. Green
Кое училище сте си избрали?

НСУ "София", профил Изобразително изкуство и ИКТ.
Основните му критерии са да е с профил рисуване, да не започват в 7:30 сутринта и да може да стига бързо.

Към момента това е единственият избор, ама да видим какво ще излезе от изпита за проверка на способности. Аз по-клоня към 51 за второ класиране, ако има добър резултат на изпита или за второ-трето класиране, но той надали ще си промени желанията.

Та, както се вижда и ние ще редим желанията от най-желаното, към най-малко желаното, но младежът още не е решил какво ще реди след НСУ.

# 1 420
  • София
Много моля, кажете, ако БЕЛ+МАТ е с половин точка, къде да гледам в статистиката - по-малкия или по-големия бал? Т.е., ако например е 168,5, кое да гледам - реда със 169 или със 168?

# 1 421
# 1 422
Много моля, кажете, ако БЕЛ+МАТ е с половин точка, къде да гледам в статистиката - по-малкия или по-големия бал? Т.е., ако например е 168,5, кое да гледам - реда със 169 или със 168?
По средата горе-долу

# 1 423
  • София
И ние сме така 174,5. Аз смятам средно, между двете, гледам в колона " с натрупване". Не знам дали съм права.

# 1 424
  • София
Да, може би със средно аритметично би се получило относително точно, но пак не се знае. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт