СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 995
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
За протокола да спомена. На нас не ни позволиха да видим как и откъде са отнемали точки от преразказа с пълни шепи, т.е точките на двамата проверители не ни бяха показани. С пресмятане видяхме, че тезата е оценена с 5 точки. Любезната консултантка само предполагаше, но по-скоро “хвърляше боб”, защото нямаше за какво да се хване. За т. нар. “цитат”, също каза, че си било цитат. Попитах я прилагателното “скиорска” дали е подходящо за съществителното “лавина”. Тя се позасмя, каза, че всъщност съм права, и повтори, че децата все пак са учили, че това е цитат...Това е. Всеки да си прави изводите сам.

# 1 531
# 1 532
  • София
127-мо,7-мо и 30-то са добри училища.Особено първите две.127-мо се води 3 английска,доколкото съм чувала.Аз си чакам някой да каже за 1-во,защото от старите теми отзивите не са никак добри

# 1 533
Здравейте, с интерес чета темата и реших и аз да се включа. Wink Забелязах, че тук предимно се обсъждат елитните гимназии, а някой има ли информация за 127- мо, 7-мо, 33 ег "Света София", 30 соу, които ще са таргет за деца с по-нисък бал.

7-мо преди 127-мо ме посъветваха да подредя, 30-то ми казаха да го пропусна, за 33-то нямам информация.

# 1 534
  • София-България, Израел - където си поискам
127-мо,7-мо и 30-то са добри училища.Особено първите две.127-мо се води 3 английска,доколкото съм чувала.Аз си чакам някой да каже за 1-во,защото от старите теми отзивите не са никак добри
За 1- ва приятелка на дъщеря ми сега завърши, но паралелката с рисуване. Като цяло е доволна,сега ще кандидатства   нещо с дизайн. Не е споделя за някакви проблеми, бяха добър клас.

# 1 535
  • София
  Аз знам, че на 33-то му викаха Трета английска,още когато беше в Люлин. Не че е много важно. Нямам идея за нивото сега. Преди 10 години имах позната с деца в Първа английска и в 33 то. Тя доста ласкаво се изказваше за люлинското училище. Но информацията ми е стара.

# 1 536
30-то ми казаха да го пропусна...
Моля, напишете все пак какъв е аргументът за пропускането.

Моят въпрос е в 33-та всичко ли се учи на съответния език?
За езиковите паралелки в 30-то същия въпрос.

# 1 537
  • София
Мнения за 22 СУ и 133 СУ?
НЧС и в езиковите гимназии не се учи всичко на съответния език. 2-3 придмета само.

# 1 538
33 ЕГ:
изучават се на чужд език:
История и цивилизация; География и икономика; Биология и здравно образование; Химия и опазване на околната среда.
Според инфо от сайта на училището

# 1 539
  • София

Моят въпрос е в 33-та всичко ли се учи на съответния език?
За езиковите паралелки в 30-то същия въпрос.

Не съм запозната с учебната програма на тези училища, но дори в езиковите гимназии не се учи всичко на съответния език.

# 1 540

Съжалявам, но нямам аргумент, ако имах, щях да го напиша. Всъщност и не попитах. Просто обсъждах с човек в сферата на образователните услуги как да подредя желанията - в частта резервни варианти и на въпроса ми за 30-то получих отговор да не го включвам.

# 1 541
  • София
За 1во да кажа. Детето на нашите кумове излезе от там и влезе в 127 последна по бал. Сега е първа по успех поне в класа.
Определено не бяха доволни от 1 во.
И ние ще пишем 127.

Сега пък учителката по био ни поряза с 4. А уж беше най-готината.😑😞

# 1 542
  • София
Ми то не останаха училища.... ще се чака явно 2 класиране

# 1 543
Значи втората шестица от дипломата й е от ключово значение... И да стискаме палци на второ класиране явно....

Уви, с този резултат няма много опции с немски. Целехме немските гимназии, а 35 уж беше резерва....Сега май и то изглежда трудно...а други свестни училища с интензивен немски няма. Чудя се за НТБГ с немски или 18-то? Ще съм благодарна за някакви отзиви или алтернативни идеи с немски?

НТБГ не ви го препоръчвам, освен ако детето ви няма интерес към икономическите науки.
Много неприятно впечатление прави как още от входа при записването след класирането искат 500 лева за униформа, то пък даже зимна и лятна.
Ако всяка година ви се дават толкова пари за униформи, а то ще е така, защото децата растат все пак..
Но от друга страна паралелките с Банково дело са страхотни

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 23:48 от Не се сърди, човече

# 1 544
  • София
Ми то не останаха училища.... ще се чака явно 2 класиране

Винаги има доволни и недоволни от дадено училище. Въпрос на късмет е на кого ще попаднеш.

Общи условия

Активация на акаунт