СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 350
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Някой пита за 22-ро.
Скрит текст:
Дъщеря ми е с приличен по мое мнение бал -430. Мечтата и е да учи испански. След като цяла година питахме и разпитвахме, направо агенти по разузнаването на обучението по испански станахме, та след това беше решено- Испанската или 22-ро -паралелката испански и английски. Само добри отзиви от реални хора с деца учещи в момента или завършили наскоро чувам.
Това не значи, че всичко ще е идеално, защото късметът в какъв клас е попадне и какви учители ще има не зависи от нас.
За Испанската твърде вероятно е да не и стигне балът. Идеалният вариант беше да влезе там в паралелка испански и английски .Това и беше мечтата. Е, не се получи.
Но предпочитам да учи испански и английски в 22-ро, а не испански и португалски в Испанската. Това си е лично мое и на баща и мнение, изградено също след разговори по темата с хора, минали по подобен път. Португалският за втори език не ни допада .
Балът и стига за Френската, Втора Английска, евентуално за някоя паралелка на Първа английска. Отказва ги категорично, иска да учи като първи език испански. Нейно право е.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 23:50 от Валенцето

# 1 546
  • София
Дидева, помагай моля. Тук: https://izpitai.me/client/school_grades,
В този калкулатор пише, че се изчислява на база второ класиране от мин година, а гледах твоя таблица за движението между първо и второ класиране (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TRzPOjLlXis8s6qH4UK6LpVB … P5-6ATS0/htmlview), където тези същите стойности, посочени в izpitai.me, са за първо класиране? Не мога да схвана. Хелп!

# 1 547
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2017_mo … ax_2klasirane.pdf

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2017_mo … ax_Iklasirane.pdf

Можеш и сама да сравниш с оригиналните справки на РУО. Погледнах няколко паралелки. Баловете са за първо класиране. Например:
2204091 91 НЕГ 0911 Чужди езици-НЕ 464.500 девойки
2204091 91 НЕГ 0911 Чужди езици-НЕ 450.000  младежи
91 НЕГ "Проф. К. Гълъбов", НЕ, АЕ/РЕ   450.0   464.5

# 1 548
  • София
Ами да, от izpitai.me грешно са посочили, че калкулатурът е според второ класиране 2017, а цифрите са от първо.
Ех, Дидева, злато си! Simple Smile

# 1 549
Т.е. минималният бал за различните паралелки за 2017-та е този, който е този?http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2017_mon/min_max_2klasirane.pdf

Аз досега гледах другия! Ако е този направо среднощен купон ще вдигам Scream

# 1 550
Т.е. минималният бал за различните паралелки за 2017-та е този, който е този?http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2017_mon/min_max_2klasirane.pdf
Аз досега гледах другия! Ако е този направо среднощен купон ще вдигам Scream
Това е минималният бал на второ класиране, да.

# 1 551
Жива и здрава да си! Направо бих те разцелувала Kissing Face
Сърдя се на детето, че не внимава, но е ясно от кого го е наследило...

# 1 552
  • София
Днешната доза  повод за смях от една "ненаиграла се" според дефиницията на един татко назад.
Скрит текст:
Спокойствие тук веч цари,
всичко живо се покри,
липсват върлите пиячи -
опитни бобохвъргачи.
Дано яви се някой скоро
бил във двадесет и второ,
който тука да разкаже,
че даже снимка да покаже
на даскал млад и симпатичен,
отзивчив, енигматичен,
от който нашата Санака
хич дори не се оплака...
Ентусиастки се явиха,
готовност мигом заявиха
да идат там и да го зърнат
тоз в мистерия обгърнат,
позитивен, млад учител,
във нови времена будител.
Русалката я хвана ревност,
прераснала дори и в гневност,
че в 7 клас си няма чадо,
с  което също кат' торнадо
да литне в двадесет и второ
и даскала да зърне скоро.
Но таз емоция приключи,
и нова тема се отключи
за задачата с построение,
която с доза вдъхновение
и иначе била решима,
но сигурно от двама-трима.
Според моята представа
без построение не става..
Покрай годишните оценки
появиха се тук-там и сенки.
Дано да няма ощетени
и планове осуетени.....
Със ягодки коктейлче няма,
дружинката оттук задряма,
не им се бистри НВО,
филм гледат май по Ейч Би О.

По повод спряганите назад униформи - не съм им фен въобще  и се радвам, че в училището на децата ми няма. Но специално за  НТБГ-  живея в близост и мисля, че това е училището (изключвам частните), което наистина държи на носенето им. Поне не са дадени тези пари, за да събират прах дрехите в някой гаредероб и неусетно да умаляват, какъвто е случаят в не едно училище.

# 1 553
  • София
Днешната доза  повод за смях от една "ненаиграла се" според дефиницията на един татко назад.
Скрит текст:
Спокойствие тук веч цари,
всичко живо се покри,
липсват върлите пиячи -
опитни бобохвъргачи.
Дано яви се някой скоро
бил във двадесет и второ,
който тука да разкаже,
че даже снимка да покаже
на даскал млад и симпатичен,
отзивчив, енигматичен,
от който нашата Санака
хич дори не се оплака...
Ентусиастки се явиха,
готовност мигом заявиха
да идат там и да го зърнат
тоз в мистерия обгърнат,
позитивен, млад учител,
във нови времена будител.
Русалката я хвана ревност,
прераснала дори и в гневност,
че в 7 клас си няма чадо,
с  което също кат' торнадо
да литне в двадесет и второ
и даскала да зърне скоро.
Но таз емоция приключи,
и нова тема се отключи
за задачата с построение,
която с доза вдъхновение
и иначе била решима,
но сигурно от двама-трима.
Според моята представа
без построение не става..
Покрай годишните оценки
появиха се тук-там и сенки.
Дано да няма ощетени
и планове осуетени.....
Със ягодки коктейлче няма,
дружинката оттук задряма,
не им се бистри НВО,
филм гледат май по Ейч Би О.

По повод спряганите назад униформи - не съм им фен въобще  и се радвам, че в училището на децата ми няма. Но специално за  НТБГ-  живея в близост и мисля, че това е училището (изключвам частните), което наистина държи на носенето им. Поне не са дадени тези пари, за да събират прах дрехите в някой гаредероб и неусетно да умаляват, какъвто е случаят в не едно училище.

Ей, не ми го прости това ЕйчБиО! JoyJoyJoy

А за униформите - и ние си имаме една чисто нова /веднъж обличана/ такава на 2-ра АЕГ. Smirk

# 1 554
  • Sofia
Добро утро! Изчетох ви. Пия си кафето във вашата компания.
Искам да ви кажа, че тази сутрин НЕ мога да вляза в сайта на МОН да проверя дали има резултат на моя син на изпита за проверка на способностите по изобразително изкуство! Изписва ми:

Грешка
Невалиден входящ № или код за достъп

А съм сигурна, че са вкарани правилно и входящият номер, и кодът за достъп. Хелп? Синът ми разбира се - пълно спокойствие... Нали знаеш, че понякога стават грешки, мамо? ... А пък аз си мисля, че може точно сега да вкарват някакви данни и затова да не мога да вляза. На вас дава ли достъп сайтът?

# 1 555
  • София
Изчакай малко, излез от сайта и пробвай пак. Понякога се бъгва.
Провери и дали не си на кирилица или с влючен капс лок случайно.

# 1 556
  • Sofia
Благодаря, Елексир.
Понеже при мен досега не се е бъгвал, и бая се постреснах.
Пак ще пробвам, разбира се. При теб всичко окей ли е в момента или не си влизала?
При мен проблемът си стои и се плаша...
Защото не пише примерно грешка еди-коя-си или да нямам достъп до самия сайт, а директно:
Невалиден входящ № или код за достъп

# 1 557
  • София
Сега пробвах, не става. Явно се е бъгнал нещо.

# 1 558
  И аз пробвах. Дава същата грешка

# 1 559
  • Sofia
Ох, слава Богу, момичета!
Че въображението ми започна да рисува вече сценки как повече няма да имам достъп...
Че ще трябва ръчно да подавам на хартиен носител и да чакам резултата му от училище...
ЗЛАТНИ СТЕ!!!
Веднага такова отзоваване. Благодаря ви! Успокоихте ме. Явно ръчкат нещо из сайта и затова нямаме достъп в момента.

Общи условия

Активация на акаунт