СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 393
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 665
Ако тази проверка участва в балообразуването, би следвало да калкулират бал с 0т.

# 1 666
  • София
Ето таблица с едни сметки: http://www.udoma.org/tmp/2017_vs_2018.pdf

Таблицата е на базата минимален бал за 2-ро класиране от 2017 и е за момичетата в София.
Приел съм, че всики деца са били с успех пълно 6.00 (т.е. 100 точки) от училище.
 ...
Минималният бал на девойките- второ класиране 2017 за езикововите гимназии София беше :
 2206302 ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3027 Чужди езици -АЕ:РЕ:М:БЕЛ 412

На ред 34 ,40 и 45 са балове за момчета.
В никакъв случай не искам да подценявам труда и полезноста на таблицата! Hands Thumbsup

# 1 667
  • София
Никой не говори за сваляне на бал!
Просто обяснения, на една мъжка майка, защо момчетата по право влизат с по-ниски балове в ЕГ.
 JoyJoyJoy

Joy

- Иванееее, излизай от водата!
- Защо, студено ли ми е?
- Не, гладен си!

# 1 668
Здравейте, имате ли представа колко часа се учи физика в ТУЕС?

# 1 669
  • София, "Младост 3"
Здравейте, имате ли представа колко часа се учи физика в ТУЕС?

Wink извинете защо ви интересува това?
Не че нещо ,но ТУЕС не е за хора, желаещи да стават физици.

http://www.elsys-bg.org/obuchenie/uchebna-programa

# 1 670
  • София
Аз за местоположението да се изкажа. Моят син има да избира между две гимназии с еднакъв профил - и в двете ще учи желания език, и двете са с чудесни отзиви, едната е в центъра, другата през два квартала от нас - на 15 минути с колелото. А познайте към коя го тегли Laughing

# 1 671
  • София
Аз за местоположението да се изкажа. Моят син има да избира между две гимназии с еднакъв профил - и в двете ще учи желания език, и двете са с чудесни отзиви, едната е в центъра, другата през два квартала от нас - на 15 минути с колелото. А познайте към коя го тегли Laughing

В центъра, естествено!

Аз дилемата за пътя я преживях в 5 клас.
Три години трамбова между Люлин и Лозенец. Претръпнала съм, както и той.
Вече не се впечатлявам и от това, че се прибира по 2.5 часа и познава София по-добре от мен, в някои райони.
Какво да се прави, растат и бързат да скубнат по-надалече...

Разстоянието не ми е фактор, по-скоро бих се притеснила, ако трябва да пътува с повече от два транспорт.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 13:26 от oblachna

# 1 672
  • София
Ето таблица с едни сметки: http://www.udoma.org/tmp/2017_vs_2018.pdf

Таблицата е на базата минимален бал за 2-ро класиране от 2017 и е за момичетата в София.
Приел съм, че всики деца са били с успех пълно 6.00 (т.е. 100 точки) от училище.
 ...
Минималният бал на девойките- второ класиране 2017 за езикововите гимназии София беше :
 2206302 ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3027 Чужди езици -АЕ:РЕ:М:БЕЛ 412

На ред 34 ,40 и 45 са балове за момчета.
В никакъв случай не искам да подценявам труда и полезноста на таблицата! Hands Thumbsup

Наново сверих всички редове и коригирах файла http://www.udoma.org/tmp/2017_vs_2018.pdf, сега би трябвало всичко да е точно! Моля който го е изтеглил да го дръпне наново, за да не става объркване.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 13:34 от Uprising

# 1 673
Здравейте!
Моля за извинение, че нахлувам така в темата, но силно ме вълнува въпрос, чийто отговор не успях да открия никъде - до този момент!
Бихте ли ми обяснили механизма на класиранията и зависимостта им от конкретната подредба на желанията, моля!
Интересува ме, следното: Ако първите 2 желания са паралелки, в които има (не много голяма) вероятност да бъде прието детето едва на второ класиране, а като трето се включи желаната паралелка, (в която е почти сигурно, че ще бъде прието още на първо класиране), изчакаме до второ класиране и бъде прието по 1-во и/или 2-ро желание, има ли възможност, ако все пак реши, да избере паралелката от 3-то желание?!
Благодаря Ви!

# 1 674
Бихте ли ми обяснили механизма на класиранията и зависимостта им от конкретната подредба на желанията, моля!
Интересува ме, следното: Ако първите 2 желания са паралелки, в които има (не много голяма) вероятност да бъде прието детето едва на второ класиране, а като трето се включи желаната паралелка, (в която е почти сигурно, че ще бъде прието още на първо класиране), изчакаме до второ класиране и бъде прието по 1-во и/или 2-ро желание, има ли възможност, ако все пак реши, да избере паралелката от 3-то желание?!
Благодаря Ви!
Ще си позволя да цитирам д-р Кастрева.
Попълването на заявлението трябва да се извърши много внимателно и добре обмислено. Подредбата на училищата трябва да се осъществи от най-желаните низходящо към по-малко желаните профили, професии и специалности на конкретните училища.

Всяко дете на всяко класиране се приема само по едно желание - най-високата позиция в заявлението, за която му стига бала. Няма право на избор.

# 1 675
  • София
Здравейте!
Моля за извинение, че нахлувам така в темата, но силно ме вълнува въпрос, чийто отговор не успях да открия никъде - до този момент!
Благодаря Ви!

Е как никъде не намирате отговор - в тази тема е даван многократно! Не, не може да избира, защото в паралеката по 3-то желание вече има друго дете.

# 1 676
  • София

Оооооо, на нас местоположението ни е много важно, 73то изобщо не ни е в желанията, точно защото е много далече  Mr. Green

# 1 677
  • София
Здравейте!
Благодаря Ви!

Е как никъде не намирате отговор - в тази тема е даван многократно! Не, не може да избира, защото в паралеката по 3-то желание вече има друго дете.

Изборът се прави със заявлението. След това - действа системата.

Исках да си допълня поста, пък взех, че се самоцитирах.

# 1 678
  • София
В центъра, естествено!

Не позна Joy

# 1 679
  • София
Според мен, при равни други условия местоположението има значение.

Общи условия

Активация на акаунт