Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са крайните срокове за подаване на заявление за участие в първо класиране?
Кога ще бъдат обявени резултатите от първо класиране?
Как се класират учениците в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са крайните срокове за подаване на заявление за участие в първо класиране?
-
Кога ще бъдат обявени резултатите от първо класиране?
-
Как се класират учениците в училище?
-
Какво представлява третото класиране?
-
Какви са крайните срокове за представяне на проверените изпитни работи?
На трета позиция го слага, защото мисли, че няма да може да го научи като втори и вероятно е права. Все още дебатира със себе си, дали първо желание да е ИЕ/АЕ или ИЕ/Ит.Е.
От друга страна, аз лично не знам някой да е научил втория език в езикова гимназия, само на база училищна подготовка. Може и да има такива, но аз не познавам. И при това положение, ако пише английски като втори, това е една сигурна шестица в дипломата и то шестица с двойна тежест, тъй като оценките по профилиращите предмети влизат два пъти при образуването на средния успех от дипломата. Та мисли още. До 20-ти има време да помисли.