Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 835
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Привет момичета, правили ли сте военната диега? Мисля да я започна от днес, поне някое килце да падне...

Сложи линк, и ще ти кажем.  Laughing Звучи ми познато.

Я, аз намерих:
https://www.healthline.com/nutrition/the-military-diet-101#section2

Кренвирши, сладолед, хляб....и зверска калорийна рестрикция. Сакън недей, пълна дивотия е това. Hug

# 361
А, военната диета трябва да е боб, леща, боб, леща...
Тази седмица планирам уникално еднообразие в храненето - сутрин кисело мляко с овесени ядки, обяд - руло от тиквички, вечеря салата с месо или само салата със сирене. Седмица преди морето трябва да разчистя хладилника, затова така. А и рулото от тиквички ми е най-лесния обяд за офиса, хем бързо го правя, хем е вкусно и ме засища. Почнаха вече и домашните домати и краставици, та си е истински кеф да вечерям салата с овче сирене. Искаше ми се преди морето да намаля малко ВГХ, но както се казва - исках, но нямах желание Simple Smile

# 362
Друг вариант е онзи с храненето понведнъж на ден, вечер. Пак войнишка мисля се водеше.
Тя си е вид фастинг и дава резултати.

# 363
Браво, Гери!
Браво, Сисе Simple Smile
Цвети, стига скачала от режим на режим (намерил кой да го каже де, ама Дух си седна на гъза най-накрая).
Нямам с какво да се похваля във физически аспект, в емоционален - има. Спокойна съм - резултат от това, че има кой да ми нашока канчето, че като качиш 1 кг в цикъл не идва края на света. И че кафе с мляко не е оптималната закуска Wink
Хубав ден.

# 364
Духче, не скачам, ами направо подскачам от диета на диета. Не може да ми се угоди, не мога да си намеря начин на хранене.  ooooh! Една приятелка ми я препоръча тази военната, сваляло се от нея, ето я https://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/%D0%B7- … D0%B5%D1%82%D0%B0
Ами как да се храня вече не знам, стриктна съм с всеки режим ден два, и после се отказвам. Абе оправдания всякакви.  Blush

# 365
Аз започнах непредвидено с повече закуска поради опасност от бяс поради глад ... Нямаше да се умирга, но межеше да започна да @А@пя .
Ще гледам в течение на деня да туширам.
И моята цел е да видя 5 като първа цифра.

# 366
Цвети,  колко кг си или колко имаш да сваляш? Прочетох я тази диета, първо не виждам с какво е заслужила името си, второ е безумна.  Риба тон и филия хляб? По добре си изпечи едно филе на тигана или във фурната и си направи към него хубава салата. Помисли си...възможно ли е за ТРИ дни да се стопят сланини и да имаш добър резултат?!  Казвам ти го аз, дето скачах от диета и на диета и исках тук и сега на момента да се случат нещата. От 01.04 си казах че приключвам с това, килограмите съм ги трупала с години и няма как да ги махна за дни. Работя основно върху търпението си и постоянството, оказа се че храненето не ми е толкова трудно колкото тези две неща. Напоследък след лични проблеми пак леко допуснах да падна в дупката на "не мога, не става, бавно става,нищо не правя явно..",  обаче излязох.
И всичките ми думи не важат ако става дума за измистване на някакви 1-2 кг.  Тогава може да пробваш всякакви кратки, ударни диети Simple Smile

Сиска, браво! Айде след седмица ти под 60, аз под 80 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
Герганче,75кг, имам да свалям 10кг, ако и с 5кг се разделя пак ще съм доволна.
Най много съм отслабвала с 90дд преди години, но сега почвам я за седмица две, прекъсвам, пак почвам и вече не ми действа както преди. В интернет изчетох всички възможни диети, и се лутам от една в друга. Аз съм писала и преди, проблемът ми е , че гладувам по цял ден и вечер се нахвърлям като невиждала храна. Едно примерно мое меню, сутрин кафе, през деня пакет бейкролс или пълнозърнест сандвич, вечерта салата и месо, след това я вафличка, я нещо друго сладко. Искам да променя самото си хранене, да не гладувам по цял ден и вечер  да нападам хладилника. Но като чета, че някои се хранят х 4 пъти на ден имам чувството, че вместо да отслабна, ще кача кг.
Ето днес какво съм хапвала до момента, за обяд един домат, един пръст кашкавал и толкова сирене, 200гр. кисело мляко. За следобяд мисля да хапна 200кр кисело мляко с лъжица овесени ядки. Вечерята ще пилешко печено със салата домати.
Приемам всякакви критики, само и само да намеря някакъв правилен начин на хранене.  Hug Благодаря!

# 368
свари си 10 яйца и закусвай по 2 всяка сутрин, може и с шунка и краставичка
на обяд - пържола, вечер - салата

Цвети, няма да отслабнеш с бейкролс и кисело мляко, с прескачне от диета на диета
с лиготиии "оооо, не мога два дни да ям едно и също" също няма да отслабнеш
съжалявам да ти го кажа, загубила съм достатъчно време в тръшкане и хленчене, само доброто ти мисля  Hug

Сиска, браво, момиче  Heart Eyes

и аз като Сънито с уникално еднообразие за седмицата - дюканска палачинка и варено яйце за закуска, на обяд - риба
днес - на бистра водица  smile3549

# 369
Herzen, права си. С мрънкане не става. Ще послушам съвета ти.  Peace

# 370
  • Козлодуй
Sunny29, може ли рецептата ти за руло от тиквички Simple Smile
Аз все още съм си дебела отпуснах се защото ходих на кратка почивка но все още си спазвам протеинов четвъртък и задържам килограмите си на 62 а дори ядох мекици на едно село ама здраве да е Simple Smile

# 371
Вачева, настъргвам една тиквичка, малко сол, изтисквам и забърквам с две или три яйца, зависи колко са големи. Изсипвам в намаслена тавичка и пека до зачервяване. Плънката е различна, тази седмица съм на заквасена сметана и малко сирене или кашкавал. Може филаделфия, извара и т.н., може и шунка, ама за мен стават три различни протеина.

# 372
Прескачането от диета в диета е непродуктивно. Нямаш време да се адаптираш и съответно няма и особени резултати, от което страда мотивацията да се продължи.

Лично аз съм фен на структурираните хранения, които са и леко монотонни. Нямам нужда от безкрайно разнообразие и всевъзможни комбинации, особено през седмицата. Знам, че в следващите 5 дни ще ям основно домати, краставици, извара, яйца, месо + овес на закуска и толкова. Спирам да го мисля и темата въобще не ми е централна. По същия начин съм и с тренировките - знам, че съм на тренировка 3-4-5 пъти седмично - всяка седмица съгласно останалия ми график, и също спирам да го мисля.

Целта ми е да правя нещата, а не да ги обмислям през цялото време. Като изградя навик, другото идва само.

За отчет - продължавам си в същия дух, храня се "правилно" според моите разбирания и спортувам средно 4 пъти седмично. 52-53 кг съм и се чувствам отлично в тялото си. Дори осъзнах, че в момента нямам особени цели, което е супер направо.

# 373
Цвети, отговорила си си според мен. Мислиш ли че с безумно тридневно хранене ще свалиш 5-10кг и ще изглеждаш така както би искала? Насочи се към нещо дългосрочно, здравословно, което ще спазваш с кеф.  Успех,  стискам ти палци.

Лайк, какво по хубаво от това.  Такива като теб са за пример!

# 374
Боря се аз със самотното ходене до фитнеса, ми скучно ми е
Блеки къде се покри?

Общи условия

Активация на акаунт