Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 243

• 79 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте приятелки Hug

Не исках да пропусна деня на приятелството. Нищо, че е вече утре - пак се брои, защото още не съм се отнесла в света на Морфей Wink
Благодаря ви за темата Heart Eyes благодаря ви за компанията Heart Eyes Благодаря ви и ви поздравявам:

Скоро не съм писала, но и аз не съм ви забравила Laughing Чета ви редовно и съм в течение на предположения, пътувания, сравнения. И новите снимки не пропускам. Даже ви нося една от Хандан ханъм:

И вариация й направих:

Няма да се чудим коя от девойките ни е на снимката - Топрак, но коя от всичките е тя newsm78 Първата newsm78 Балет или художествена гимнастика newsm78
Свири, танцува, бяга. Това дете кога играе ooooh! Wink Хубаво е да си имаш сестра-фотограф - докато си на сцената, има кой да те щрака за архива. Да са живи и здрави Praynig

За личния живот на Туба не се вълнувам, достатъчно ми е да е щастлива. Тук няма място за мои или нечии други предпочитания. Докато е до Туба, ще следвам Умут, но да си запълвам с него свободното време и постовете... Не ми задържа вниманието, рядко ме кара да търся. Човекът си прави основно реклама на бизнеса. Хубаво е, че е целенасочен, въпреки младостта и любовта си.

След Туба, Онур е другият турски кинаджия, който ме вълнува. Кара ме да мисля и ровя. Не че няма и други интересни творци. Просто те двамата са попаднали в полезрението ми и са ми достатъчни от комшиите.
Клипчето от инстаграма му, което бяхте сложили в темата, според гуги е на фона на узбекска песен и значи "художник". Езикът ми е непознат и съвсем неразбираем, но пък е страхотен фон за изваяното небе. Повтарям линка Peace, защото много ми хареса: https://www.instagram.com/p/BjrzJ1CnBsY/?taken-by=onursaylak Една от причините да харесвам Онур - прагматичен, понякога безпощадно реалистичен, но същевременно  поетично улавящ красотата.

Радвам се, че Личност приключва по план. Стегнат и неангажиращ дълго внимание, но държащ в напрежение и в размисъл. Линка, щом ти е било скучно в началото, едва ли ще те грабне Peace. За мене началото съвсем не беше скучно. Малко трудно за зацепване. Все едно  започвах  пъзел с много елементи. Интересът се засилва, когато започваш да го сглобяваш. Плюс това, руският, поне за мене, се оказа пречка. Все пак не е сапунка, когато мразя те/обичам те  са основните реплики Peace Надявам се, че с бг превода да е по-лесно. Надин, Злати  Hug, че сте го открили.

И един въпрос: Онур нов филм ли почва да снима?  Щом имената на Хумейра, Халюк Б. и Халит Е. са замесени, значи много хора, при това неслучайни, му вярват и искат да работят с него. И колкото и откачено да звучи, съм удовлетворена, че съм си го харесала.

Знам, че напоследък обръщам внимание повече на Онур, но той в момента филмово действа. Туба продължава да си ми е слабост, но в момента няма с какво да ми привлече вниманието. С колко куфара пътува, какви дрехи носи, как я коментират жълтурите - нищо ниво и интересно Peace Друго си е действително очакване и проучване на нов проект, социално събитие. Това си е моето желание и хоби и съвсем не е задължително да съвпада с намеренията на Туба.

И да отбележа новата подстрижка на Туба. Пак експериментира и ми навява мисълта, че няма все още намерение да пусне традиционната дълга коса. Аси вееше къдри, Хасрет и тя. Мелек и Елиф - също. Невал и Сю бяха съвсем различни не само като визия, а като излъчване - независимост, дързост, нестандартност, европейска принадлежност. И съм съгласна с мнението, че една жена сменя прическата си, не само когато променя живота си Peace

Тези дни изглежда е годишнина от Монте Карло. Фенките продължават с натрапчивите си мераци:

Много харесвам МЙ като Демир, може би го харесвам като игра най-много от партньорите,  но в реала не мога да се отърва от усещането за типичен ориенталски мъж без особена изтънченост и аристократизъм. Затова подобни колажи са ми малко нелепи Peace

И една асоциация за лека нощ:

PS Мислех, че само аз не спя, но Линка и тя Wink. Дублирали сме снимката Peace

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 03:03 от Bagi

# 46
Здравейте Hug
Линка HugБаги :hug:Благодаря ви за новата снимка на Топрак.

Пожелавам Ви един невероятен, светъл, топъл и цветен ден, изпълнен с красиви моменти
 и добри приятели, с които да ги споделите !

Пожелавам ви един спокоен ден и дано,дано нещо ни изненада. bouquet

# 47
                 Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,радвам се,че се появи! Hug

Линка HugВичи Hug

Имаме си нова снимка на Топрак-Линка Hug Баги Hug

Днес е годишнината от Монте Карло....не се забравя... Wink Laughing

https://youtu.be/waobW4WPNKw

Приятна неделя,момичета! lovekiss

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 09:07 от Zlatina3

# 48

Привет, привет!  Hug Hug
И днес столицата ми на света е Париж. Дали Умут ще направи предложение на Туба не знам, но че Надал ще победи Тийм знам Laughing
Иначе, като ви чета ми е много гот, щото въпреки, че гледаме на  Туба от различни страни, обединяващата дума е... "харесвам" Peace

Аз харесвам всичко Joy Joy и сериалите, и личен живот, и дрехи, и куфари, и манджи, и Онур, и Умут....и най-вече ...темата и общуването с вас Peace

С Топрачето и хобита вече съм спокойна Laughing А фотографката Мая си я представям така в бъдеще Wink

Хубав ден желая на всички! Hug Peace

# 49
Добро утро!  Hug

Баги  Hug радвам се, че се появи най-сетне!  Simple Smile
Балетните успехи на Топрак те привлякоха, май... Wink
Аз и преди си мислех, че Топрак е по балета и по музиката...
Мая, според мен, е по рисуването, моделирането, снимането.
Поне с такива впечатления останах от снимките и клипчетата.
Струва ми се, че когато рисуваха часовници, Мая е спечелила първото място с трофей - голяма плюшена играчка.  Laughing

И да, Баги  Hug, права си, всеки от нас харесва различни неща и следи различни хора. Нормално е. Ние, макар да харесваме една и съща актриса, нямаме еднакви вкусове в другите неща, и слава Богу! Joy Аз с удоволствие си губя времето да разглеждам красивите блюда, които Умут слага в ИГ си.  Laughing
Не се сърдя и  на феновете на Аси, защото такова постоянство към нелепа идея е направо непостижимо за мен!  Joy
А и според мен Мурат нито е по-лош, нито по-добър от останалите ни партньори.
 Но може така да мисля, понеже извън ролите им, интересът ми към тях клони към нула.   Mr. Green
Но да отбележа и аз сакралната дата!  Joy
Цитат
Сегодня 10 июня - знаменательный день для поклонников сериала «Asi»
10 июня 2011 года на кинофестивале в Монте-Карло снова встретилась легендарная сериальная пара Туба и Мурат!

Все пак Аси беше и си остава голямата ми любов. А за играта на Мурат, Баги  Hug, си права!  Беше невероятно добър!  Peace Вярвах му на всеки жест, на всеки поглед, на всяка дума.  Peace
Но и всички други партньори си ги обичам!  Особено ако играят!  hahaha hahaha hahaha
Попадна ми нещо интересно за Джансел.
https://twitter.com/BilgeCaliiskan/status/1005254399927734274
Надин  Hug и Злати  Hug да кажат - това Джансел и Федерер ли са?  newsm78
Имат еднакви отигравания!  Joy

Сега една загадка - познайте партньора:

Годините се отразяват добре на нашето момиче. Не напразно Ръза каза в ДК, че тя е от жените, които с годините стават по-красиви...

Хубав ден ви желая!  Hug

# 50
Привет! Hug Hug Hug

И от мен новичко.... Laughing

Туба е добавила в ИГ-  винаги заедно......

Цитат
Сега една загадка - познайте партньора:
Линка Hug,партньорът го познах! Wink Това е Синан Тузджу-сега играе в Sen Anlat Karadeniz!

Цитат
Попадна ми нещо интересно за Джансел.
https://twitter.com/BilgeCaliiskan/status/1005254399927734274
Надин  Hug и Злати  Hug да кажат - това Джансел и Федерер ли са?  newsm78
За това не съм сигурна кой,кой е! Thinking

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 13:02 от Zlatina3

# 51

Линка, Синан го познах веднага. Заради него погледнах и сериала Sen Anlat Karadeniz И защото ми беше любопитно що за сериал е, щом отвя всички сериали ,които се дават в момента и държи твърдо първото място в седмичните рейтинги. Даже мина историческите, които се радваха на постоянна публика. Очаквах типична турска драма от ония семейните с насилие, традиции и отмъщения. И голяма изненада, всичко това го има, но много свежо и интелигентно снимано и предадено. Голям сладур е героят на Синан, така добре го играе, че да се чудиш да го убиваш ли или да го целуваш Grinning И да ви препоръчам сериала, знам, че няма да го гледате...аз си го поглеждам понякога. И винаги си мисля, че Туба е имала късмет да и бъде партньор в "Под липите" Peace

Линка, много мътно ми излиза видеото за тениса. Но отиграването не е нещо рядко срещано. Атрактивно е, затова и Григор го използва. Ако намеря време ще се поровя за да ви покажа.

Само, който прави клиповете, понякога вижда връзката между актьорите Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 13:30 от nadine1111

# 52
Здравейте Hug

Линка Hug
Злати HugНадин
HugБлагодаря ви за новите снимки.

Красота женщины должна быть видна в ее глазах, это дверь в ее сердце,
 то место, где живет любовь.

''Изпрати хубавата мисъл в света и не мисли за нейния път....Ти пусни мисълта. Тя ще иде, ще обиколи света и ще се върне при тебе..''

Приятен следобед,дами bouquet

# 53

Привет!  Hug Знаете, че за своята единствена до сега реална сватба, Туба избра модел на Вера Уанг. Американката тези дни е представила новата си булчинска колекция за есен 2018, от която ще ви покажа няколко снимки Grinning Няма да познаете, представена и снимана е в...Париж  Laughing
И като цяло ми е някакси близка, защото ако зависи от мен, бих я нарекла ЩГБП - Щастливи Големи Бели Птици Joy JoyНе гледайте лицата на моделите, те по задължение са каменни. Wink

Ето и другите модели, има и видео:  https://www.verawang.com/bridal-collection/fall-2018/

Като принцесите от детските ми рисунки... Joy Joy

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 16:01 от nadine1111

# 54
Момичета  Hug благодаря за новите фотки! Heart Eyes
Вече ги колажираха.  Laughing

Според мошениците от Дизитюрк  Туба била сложила снимка без грим. Но къде я  е сложила, не е ясно...
В ИГ ѝ няма тази снимка!  Crossing Arms
https://www.instagram.com/tubabustun.official/
Според мен е колаж на фен.

Но на Дизитюрк не може да се вярва. Те измислят, преинчват новини и никога не слагат линк за източника.
За  мен са мошеници!  Crossing Arms

Приятна вечер!  Hug
Ще помоля за още един пост. Намислих нещо да сложа по нощите... Joy

# 55
Здравейте Hug
Надин HugЛинка Hug

Баги Hug newsm10

Лека вечер,дами bouquet

# 56
Вичи Hug bouquet

и без надписи...

# 57
И новите снимки сложиха в колажи.

И едно сравнение на цвета и формата на очите на Туба и Топрак

Трудно е да се прецени, дали са един и същи цвят, но ако очите на Топрак имат това рядко свойство, да си променят цвета, като очите на Туба, ще е чудесно!  Peace

Истанбул червен на платформата Нетфикс.
В духа на притчите на Канти  Hug и положителните мисли на Вичи  Hug едно интересно четиво
Днес ми беше дошла асоциация за тези три прекрасни дами, но ще пропусна. Друг път.

Лека нощ!  Hug

# 58
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко от вчерашния ден.

Поддържайте мечтите си живи. Разберете, че постигането на каквото и да е изисква вяра
в собствените ви сили, идеи, работа, отдаденост и упоритост. Помнете,
 че всичко е постижимо за тези, които вярват.

Успешна нова седмица,дами bouquet

# 59
  • Русе
Привет дружки!  Hug

Наситен уикенд имах, без много интернет и с гости, та... сега едва намирам време за Бг мама и пак малко набързо, но поне наваксах пропуснатото за последните дни и... надявам се вече да мога по-често да се вписвам тук  Peace

Страхотна е новата снимка на ТМТ... браво на нашето момиче, че слага такива красоти. Момичетата стават все по-хубави и все повече заприличват на мама.

А на снимката от баба с балеринката Топрак... аз лично не можах да позная коя точно е тя, ама... важното е че детето е талантливо - свири на цигулка и играе балет

Е, да видим какво ново ще донесе този ден - снимка..., новини...  Peace
Хубав ден за всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт