Не исках да пропусна деня на приятелството. Нищо, че е вече утре - пак се брои, защото още не съм се отнесла в света на Морфей

Благодаря ви за темата

Скоро не съм писала, но и аз не съм ви забравила

Няма да се чудим коя от девойките ни е на снимката - Топрак, но коя от всичките е тя

Свири, танцува, бяга. Това дете кога играе

За личния живот на Туба не се вълнувам, достатъчно ми е да е щастлива. Тук няма място за мои или нечии други предпочитания. Докато е до Туба, ще следвам Умут, но да си запълвам с него свободното време и постовете... Не ми задържа вниманието, рядко ме кара да търся. Човекът си прави основно реклама на бизнеса. Хубаво е, че е целенасочен, въпреки младостта и любовта си.
След Туба, Онур е другият турски кинаджия, който ме вълнува. Кара ме да мисля и ровя. Не че няма и други интересни творци. Просто те двамата са попаднали в полезрението ми и са ми достатъчни от комшиите.
Клипчето от инстаграма му, което бяхте сложили в темата, според гуги е на фона на узбекска песен и значи "художник". Езикът ми е непознат и съвсем неразбираем, но пък е страхотен фон за изваяното небе. Повтарям линка

Радвам се, че Личност приключва по план. Стегнат и неангажиращ дълго внимание, но държащ в напрежение и в размисъл. Линка, щом ти е било скучно в началото, едва ли ще те грабне

И един въпрос: Онур нов филм ли почва да снима? Щом имената на Хумейра, Халюк Б. и Халит Е. са замесени, значи много хора, при това неслучайни, му вярват и искат да работят с него. И колкото и откачено да звучи, съм удовлетворена, че съм си го харесала.
Знам, че напоследък обръщам внимание повече на Онур, но той в момента филмово действа. Туба продължава да си ми е слабост, но в момента няма с какво да ми привлече вниманието. С колко куфара пътува, какви дрехи носи, как я коментират жълтурите - нищо ниво и интересно

И да отбележа новата подстрижка на Туба. Пак експериментира и ми навява мисълта, че няма все още намерение да пусне традиционната дълга коса. Аси вееше къдри, Хасрет и тя. Мелек и Елиф - също. Невал и Сю бяха съвсем различни не само като визия, а като излъчване - независимост, дързост, нестандартност, европейска принадлежност. И съм съгласна с мнението, че една жена сменя прическата си, не само когато променя живота си

Тези дни изглежда е годишнина от Монте Карло. Фенките продължават с натрапчивите си мераци:
Много харесвам МЙ като Демир, може би го харесвам като игра най-много от партньорите, но в реала не мога да се отърва от усещането за типичен ориенталски мъж без особена изтънченост и аристократизъм. Затова подобни колажи са ми малко нелепи

И една асоциация за лека нощ:

PS Мислех, че само аз не спя, но Линка и тя