Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 521
  • 467
  •   1
Отговори
# 345
Не съм фетишист, но дамските ръце незнам защо винаги са ми правили впечатление - дали са поддържани или не, маникюра им, чистотата, дали са загрубели от спорт ( ако не се поддържат добре си личи, а при някой спортове има характерни особености ). Просто гледам детайлите Simple Smile
Вярно си е. Аз от тежестите и от висенето имам мазоли от вътрешната страна на дланите, а мразя ръкавици. 

# 346
  • над кукувичето гнездо
Мпфф, този последния шоколад не трябваше да го ям. Сега не мога да вляза в небременноте си летни дрехи.

Да споменавам ли, че се опитвам да си пренаредя гардероба. Скоро очаквам номер 1 да се събуди и да ми „помага”, а номер две да се събуди, да иска да бъде разнасяно напред-назад. Всичко е в дрехи, отивам да си отворя бира. Scream

# 347
Май ще правиш тигели за бира от гардероба до хладилника и обратно Smiley

# 348
  • над кукувичето гнездо
Май трябва да си налея нещо по успокоително...

# 349
  • SHOOT ME 10 $
 isa_pisa
Цитат
отивам да си отворя бира.
Като спомена  подвеждащо за бира, да споделя, днес на обяд бях на "скумрия по гръцки" със столично "Амбър" ъфкоорс.
Фсички ме гледаха учудено. Ние по нашите места тук да поясня си пием предимно Стелла щоту

# 350
  • над кукувичето гнездо
Не е подвеждащо, съвсем същински шоферхофер намерих в хладилника и вече го преполовявам.
Столичното пиех вайс-а, но последно нещо ми се стори спиртосано и от тогава не съм кусвала. Беше по-миналото лято. Миналото употребвах само в редки случаи по обосновими причини. (Мига виновно)

# 351
Голяма жега днес, поразголих се за разходката с рейса Smirk

Скрит текст:
Вчера като  пуснах снимка имаше толкова народ на балкона, а то се оказа, че само на чуждите съм се показала Satisfied

# 352
  • над кукувичето гнездо
Осмичка, и аз съм пропуснала. Явно само воайорите са намазали.

Мисията е изпълнена. Само че сега нямам какво да облека. Мрън!
Номер 1 забавлява номер 2 и вместо да бързам да излизаме, бих отворила втора бира, каквато между впрочем и без това няма...

# 353
Осмичке, като гледам, зимата си отслабнала и си станала "постничка". Трябва веднага да вземеш мерки и да придобиеш "блажен" вид !

# 354
Осмичке, като гледам, зимата си отслабнала и си станала "постничка". Трябва веднага да вземеш мерки и да придобиеш "блажен" вид !
Така е, Лане! Много съм изкльощавяла Cry

# 355
Мда, аз нищо не съм видяла. Nerd

# 356
Така е Осмичке - веднага се види от снимката.Ама спокойно - при правилен хранителен режим веднага ще влвзеш във форма. И НИКАКВИ лекарства - те само вредят!

# 357
Така е Осмичке - веднага се види от снимката.Ама спокойно - при правилен хранителен режим веднага ще влвзеш във форма. И НИКАКВИ лекарства - те само вредят!
Хапвам, хапвам, усърдна съм аз  Laughing Ама защо без хапчета, да не заслабна рЕзко ли? Rolling Eyes

# 358
От хапчетата може да се получи екстремен страничен ефект и да качиш килограми, които после 9 месеца няма да може да свалиш ! За това АБСОЛЮТНО никакви хапчета !

# 359
Предупреждавам!
Заета съм.
Ник`ви голи снимки повече, докато не се обознача. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт