Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 530
  • 467
  •   1
Отговори
# 60
  • SHOOT ME 10 $
Те целувките колко време имат срок на годност ?
newsm78
Този въпрос ме навежда към някои асоциации... newsm78

# 61
Ако питаш колко е годността на свирката - зависи от пластмасата от която е направена тя и топчето, а ако са метални - докато не ги хване ръжда !

# 62
Направо тук да се явяват за интервю. Ще ги пресеем. Важно е да е провайдър, спортен тип, не пие, не пуши, изкарва 10000000000000 евро заплата, готви, чисти, пере, отличен любовник...... Ох, не знам, аз както се установи съм задръстена. Давайте други критерии за търсене да добавим. Laughing
Като гледам добре си се ориентирала. Grinning Значи ти трябва скромен и щедър богаташ, който спортува и има добро положение в обществото... не знам... Путин? Grinning Ама възрастовата граница не излиза, ех...

# 63
Направо тук да се явяват за интервю. Ще ги пресеем. Важно е да е провайдър, спортен тип, не пие, не пуши, изкарва 10000000000000 евро заплата, готви, чисти, пере, отличен любовник...... Ох, не знам, аз както се установи съм задръстена. Давайте други критерии за търсене да добавим. Laughing
Като гледам добре си се ориентирала. Grinning Значи ти трябва скромен и щедър богаташ, който спортува и има добро положение в обществото... не знам... Путин? Grinning Ама възрастовата граница не излиза, ех...
Гугълче, след като четох темата за УУУ и установих, че дори не се доближавам, реших поне от мъж да го докарам. Mr. Green Аз си имам де, че даже и си го харесвам, но пък и той излиза, че не е модерен и читав по форумните стандарти. Ох, не знам, сложна работа. Как пък не го намерих тоя форум преди десетина години да се науча навреме Cry

# 64
Гугълче, след като четох темата за УУУ и установих, че дори не се доближавам, реших поне от мъж да го докарам. Mr. Green Аз си имам де, че даже и си го харесвам, но пък и той излиза, че не е модерен и читав по форумните стандарти. Ох, не знам, сложна работа. Как пък не го намерих тоя форум преди десетина години да се науча навреме Cry
Моя го докарва по възраст и атлетичност, ама откъм провайдване и пране никак. Grinning Аз го пазя далече от пералнята, че да не стане грешка. Grinning

# 65
  • Euskal Herria
Ааа, след клипа - смятам, че разумно решение си взела, Гугъл! Wink

# 66
Ааа, чувствам се прецакана! Crossing Arms Купих си скоро нова пералня, има хиляда екстри, а няма такава Cry
Гугълче, той и моят е слаб, висок и млад, и пак не може да достигне Супермена на ССФ Crazy

# 67
  • Euskal Herria
Щом е нова, може да не си разучила всичките екстри.

А който няма балкон, как може да събира тен, м?

# 68
За мечти не се плаща. Grinning

# 69
Ааа, чувствам се прецакана! Crossing Arms Купих си скоро нова пералня, има хиляда екстри, а няма такава Cry
Гугълче, той и моят е слаб, висок и млад, и пак не може да достигне Супермена на ССФ Crazy
Трудно е да станеш градска легенда. Grinning

# 70
  • Euskal Herria
Ех, ама то май и легендите вече не са онова, което бяха Wink.

# 71
Трудно е да станеш градска легенда. Grinning
Направо невъзможно вече. Като съм проста и по любов обвързвала сега съвсем не се класирам никъде. Laughing Един провайдър да си бях намерила поне, да си мързелувам и по цял ден да ръся акъл във форума. Сега хем опъвам по цял ден, хем време не остава даже на набия нечие канче. Нещастна история Cry

# 72
  • Euskal Herria
Сега хем опъвам по цял ден, хем време не остава даже на набия нечие канче. Нещастна история Cry
Ъъъъ... това ще свърши ли работа? Wink

# 73
Сега хем опъвам по цял ден, хем време не остава даже на набия нечие канче. Нещастна история Cry
Ъъъъ... това ще свърши ли работа? Wink

Joy
Янче, то хубаво, ама нали ви казах- по любов съм го избирала моя и даже не го бия.
Много съм задръстена по всички форумни стандарти Blush

# 74
  • Euskal Herria
Ееее, ами поне парите взимаш ли му, а? Smile

Общи условия

Активация на акаунт