Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 517
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
  • Euskal Herria

Стига толкова търчане, вече сядам.

# 376
Ае ставайте, поспаливки! Иде петък, за трети път тая седмица. Помогнете да разръчкаме осите в СО. Добро дело е това, петъка си е петък, но на тези жени там трябва някой да им осмисли и съботата, и неделята.
Иначе тежко и горко на децата и мъжете им... По-добре скандал в бг-мама исдобряване в спалнята, отколкото обратното.
Поемайте щафетата, аз си лягам.

# 377
ДУ
Оси в СО няма.
Бубанка ще ме разбере. Grinning И Акаша. Grinning
За друг древен не се сещам в момента.

Тъй че, Лийме, спинкай спокойно. Нищо кой знае какво няма да изтървеш.

# 378
  • В Космоса
Само ангелски създания!

# 379
TGIF!!!!!!

Дзак!

Тук съмммммммммм, но съм изтрещяла вече!!!!

# 380
  • Euskal Herria
Добър ви ден!
Днес от рано се боря с лаптопа. Незнайно защо реши  да се свързва само с публична мрежа, та... Ама съм инат и няма да го оставя да си прави каквото си иска Wink.

# 381
Къде сте бре заспали ... пиленца Mr. Green
Обяд стана и ви няма ! Все пак е петък и НЕ ви е простено.
И какво като сте изтрещели - да не стоите на челна стойка ?
Време е за обед и после релакс Simple Smile

# 382

Аааааааа, рано е за челна стойка. След работа съм на фитнес (най-накрая се сдобих с тъй мечтаната Мултиспорт карта), там ще ме мъчат с челни и други такива стойки Laughing За обед 'апнах салаДа от краставичоци (по стар обичай) и две варени яйца.
Mr. Green

# 383
  • Euskal Herria
БоШке, разболявам се! Хванала ме е работната жилка баш в петък. Ма така да ми се чисти... не моА се удържа Simple Smile. Туй ще да ми е фитнесът на мен, инак не се моря. То докато я докарам тази идеална кълбовидна форма... да не е лесно.

# 384
Кико, ако си тигнала до това да правиш челна стойка .... е, все пак е някакво решение де.

# 385
Чак до челна стойка няма да стигам, Лане.... да не се разджуркам чакритеLaughing

# 386
  • На Марс
добрютру от джърмъни Simple Smile

# 387
  • SHOOT ME 10 $

Аааааааа, рано е за челна стойка. След работа съм на фитнес (най-накрая се сдобих с тъй мечтаната Мултиспорт карта), там ще ме мъчат с челни и други такива стойки Laughing За обед 'апнах салаДа от краставичоци (по стар обичай) и две варени яйца.
Mr. Green
Кико мноу си настървена лии, друго ли? М? Краставичоци с  по две яйца...наклон към някои асоциации ми даваш бе дОша. Хах. Доста време отс ствие и такова стремително и с недвусмислени намерения завръщане....бравос

# 388
Чак до челна стойка няма да стигам, Лане.... да не се разджуркам чакритеLaughing
Споко Кико, не се бой. Инструктора щи намести и чакрите, и сите останали неща дето са ти са разместени по време на тренировката. Е може малко зор да види човецеца, ама нема се пУашиш ! Преди това ща поразтегне кат английскио ластик - стречинГ май му викали ( тука Гъгълчето требе се намеси с обеснения ), като Г-то май е за отбелязване на прословутата ви Г-точка, демек очаквай ти бъде комФортно ! Ама дан земеш се заплеснеш и да почниш да скадираш "стречииинГ ! СтрееееечииинГ !" оти може да има и друг народ у залата и дан сецнеш инструкторо ! Та очакваме коментар от мястото на събитието, мое и фото мат'рял.

# 389
  • Euskal Herria
Петък е Wink

Общи условия

Активация на акаунт