Топчовците на Kaufland

• 72 264
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
Повтарящи се: Нигерия, Полша, Иран, Сенегал, Мексико и 2х Мароко.
Търсим: Тунис, Хърватия, Австралия, Япония, Русия.
София.

Tърсиме :бразилия.германия, иран ,япония , исландия , сърбия и португалия

Имаме повтарящи се дания,колумбия коста рика,панама перу ,росия ,франция тунис южна корея

София
е-маил martin22@abv.bg

# 406
ТЪРСЯ: Тунис, Панама, Исландия, Русия, Мексико, Германия
ЗА РАЗМЯНА: Швеция, Мароко, Австралия, Уругвай

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 15:16 от miki80

# 407
Miki80 искаш ли да разменим Швеция за Тунис, от къде си?

# 408
Здравейте! Ние сме в София. Повтарят ни се Дания и Португалия. Търсим Колумбия, Египет, Хърватия, Австралия, Испания, Швейцария, Саудитска Арабия, Сърбия, Франция, Русия, Мексико и Германия.

Здравейте имам дания панама русия тунис корея и франция

Търсим исландия португалия сърбия япония и иран

софия

# 409
Актуализирам:
Имам повтарящи Панама,Англия, С.Арабия, Египет.Бразилия.Корея,Уругвай.Швеция.Швейцария.
Търся:Колумбия. Исландия. Дания. Сенегал. Сърбия.
Мога да разменя по Еконт

# 410
Търся топчо Дания за Благоевград спешно е?

# 411
Miki80 искаш ли да разменим Швеция за Тунис, от къде си?

искам Simple Smile

# 412
За София: Търся - Египет, Полша, Португалия и Англия. Разменям- Сенегал, Испания, Австралия, Аржентина, Хърватия, Уругвай и Мексико

# 413
  • Sliven, Bulgaria
 За Варна

Търся: Коста рика, Панама, Сърбия, Иран, Испания, Саудитска арабия, Япония, Нигерия, Швеция, Исландия, Англия и Мароко.

Имам за размяна: Русия, Хърватия и Уругвай

# 414
За София: Търся - Египет, Полша, Португалия и Англия. Разменям- Сенегал, Испания, Австралия, Аржентина, Хърватия, Уругвай и Мексико
Заменям Англия за Аржентина. Къде можем да се видим

# 415
Miki80 пиши на вайбър или се обади, за да се разберем 0885636806

# 416
  • София
Здравейте, предлагам Египет и Англия. От вашите нямам Уругвай и Хърватия. От София съм.

# 417
Здравейте, предлагам Египет и Англия. От вашите нямам Уругвай и Хърватия. От София съм.
Здравейте, пишете ми на вайбър, за да се разберем 0885636806

# 418
Здравейте,
Ние също сме завладяни от събирането на Топчовците. Имаме повтарящи се: Швейцария, Уругвай, Португалия и Панама.
Търсим: Коста Рика, Хърватия, Египет, Тунис,Австралия,Бразилия,Аржентина,Дания,Сърбия,Япония,Нигерия,Франция,Исландия, Белгия,Сенегал и Англия.
За София.

имам франция и мога да я разменя за португалия

# 419
Търся :Египет, Аржентина, Саудитска Арабия, Швеция, Португалия, Англия и Германия.

Разменям: Марико-2, Исландия-2, Белгия-2, Мексико-2; Сенегал-2, Русия-2, Хърватия-2, Швейцария, Испания, Коста Рика, Колумбия, Южна Корея, Иран, Полша, Дания, Уругвай и Панама.

От Петрич съм. Разменям по Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт